Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה יש סושי אינסייד אאוט? מה זה משנה אם האורז או האצה בחוץ? ולמה זה עולה יותר?

בסושי או בכל מאכל אחר, סדר ההפעלה של הבלוטות בפה הוא המשפיע העיקרי על החווייה וההנאה מאכילה. זה לא רק הטעם אלא גם המרקם - רך בהתחלה וקשה אח"כ או להפך, כל אחד מעדיף משהו שונה. לכן יש סוגים ודרכי הכנה שונים שערבים לכל חך.

למה זה עולה יותר? כי זה לא הדגם הבסיסי אלא דורש הכנה יותר איטית וזהירה ע"מ שהאורז ישאר דבוק כל הדרך. מי שרוצה לחסוך מוזמן להתכבד בגרסת הליסינג הסטנדרטית עם האצה בחוץ.

• תגובות 360
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אך רק לפני 3 שנים גילתי מה תפקידו של הצינור האנכי הארוך שעובר ליד האסלה - נשם אויר ...:oops:

עריכה

מיני קיפוד, קבל צל" ש על התשובה 42

http://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%94_%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D,_%D7%94%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D_%D7%95%D7%9B%D7%9C_%D7%94%D7%A9%D7%90%D7%A8

בהתחלה קראתי תגובה 42, ולא הבנתי למה אתה מחמיא לעצמך :-P

אגב, מה זה לעזזל נשם אוויר? למה אין לי כזה? זה אומר שהאסלה שלי נחנקת? (אפשר להבין אותה...)

פורסם
אני מתכוון בזמן האפייה, מה גורם להן להתנפח ולייצר חלל באמצע?

הן הרי מוכנסות בתור חתיכת בצק שטוחה.

אאל"ט פיתות נאפות בחום גבוה יחסית, והחום הוא זה שגורם לבצק להיפתח באמצע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מידע חשוב, תודה!

בקשר לנשם בשירותים,

עליתי על זה כשהחלטתי לשפץ לבד את חדר האמבטיה (לא, אני לא איש מקצוע)

צפיתי בסרטונים שהראו איך מרצפים, קרמיקה, רובה, עבודה עם גבס צנרות מים, החלפת אסלה וניאגרה

ולאט לאט התחלתי לעבוד למרות שמעולם לא ביצעתי זאת בעבר.

היו לי הרבה פאדיחות ... קדחתי אל תוך צינור המים, מספר מרצפות יצאו עקום, קניתי בטעות שני גוונים של רובה שונים,

וכשהגעתי לבסוף לעבוד על החלפת האסלה והתקנת המונובלוק החדש מצאתי את עצמי עומד בהשתאות מול הצינור נשם

ולראשונה תהיתי על קיומו :puzzled::screwy:

Gn'f'R

פורסם

שייבס טוב לכולם..

אמנם אני לא ממש מבוגר אבל עד היום אני לא הצלחתי לפענח מה ראשי התיבות של LOL ???? ולמה זה בא אחרי בדיחה או משהו מצחיק ???

ואולי זה לא ראשי תיבות ולול זה מילת קוד כלשהיא ? :shock: :shock: :shock:

לעונים תוגרל פאה משיער הראש ובית השחי שלי...

פורסם

ראשי תיבןת של laughing out loud לצחוק בקול רם, בהתחלה השתמשו בזה רק גיקים בפורומים. משם זה גלש לפאקצות ובסוף לכל העםץ

פורסם
בהתחלה קראתי תגובה 42, ולא הבנתי למה אתה מחמיא לעצמך :-P

אגב, מה זה לעזזל נשם אוויר? למה אין לי כזה? זה אומר שהאסלה שלי נחנקת? (אפשר להבין אותה...)

שמים נשם אוויר בבתים פרטיים. תנועת האוויר בחוץ "סוחבת" את האוויר שבתוך הצינור (מסריח בד"כ, למעט בתים של צפונבוניות רווקות. אצלן זה בריח שושנים ממילא) ומאווררת את השירותים באופן טבעי. חשוב שקצה הצינור יהיה מעל גובה הגג כדי לאפשר זרימת אוויר (תופס גם, ביתר שאת, לגבי ארובות של תנורים לחימום הבית).

בבתים משותפים בונים פיר שדרכו עוברת הצנרת 4צול ומאפשרת את האוורור הנ"ל. כמובן שזה לא תמיד מספיק ולכן מוסיפים ונטות ו/או אטבי כביסה לנחיריים.

לגבי הפיתה - הסוד פשוט - בעת ההכנה מדביקים שתי חתיכות עגולות בעזרת דבק נגרים. בחום הדבק מתייבש והחתיכות נפרדות. מסביב פשוט עובדים עם סיקהפלקס. לפני כן הפיתות לא היו מחזיקות מעמד כראוי.

פורסם

שאלה שהיתה בשרשור דומה בפורום איטלקי: " לא הבנתי מה התפקיד של הצ'ופצ'יק בין הרגליים ושני הכדורים מתחתיו. יוחנן פאולוס"

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה יש ברדיודיסקים כפתורים shuffle, repeat ו-intro?

א) אף אחד לא משתמש בח#א הזה

ב) צריך לכבות ולהדליק את הדיודיסק אם אחד מהם נלחץ בטעות.

יצרנים, תפסיקו עם זה בבקשה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי הפיתה - הסוד פשוט - בעת ההכנה מדביקים שתי חתיכות עגולות בעזרת דבק נגרים. בחום הדבק מתייבש והחתיכות נפרדות. מסביב פשוט עובדים עם סיקהפלקס. לפני כן הפיתות לא היו מחזיקות מעמד כראוי.

אין סיקהפלקס בעולם שמסוגלת להתמודד עם אפקט ההמסה של הטחינה, וודאי אם הוא משולב במיץ של הסלט.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
למה בכלל יש לך עדיין רדיו דיסק? :shock:

כי אני כל פעם מפרק ממנו את הפאנל, אז עדיין לא גנבו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פיתות זה בסה"כ עניין של חום גבוה.

קח כל חתיכת בצק, אפילו בלי שמרים - אם תשטח אותה לצורת פיתה ותשים בתנור חם מאוד,

המעטפת החיצונית תתייבש ותתקשה לפני החלק הפנימי, והאוויר שבחלק הפנימי (הרך, שלא נאפה עדיין) יתפשט ויגרום להיווצרות כיס.

בבצק שמרים מצוי של פיתה יש המון אוויר כלוא בין רשתות הגלוטן - או בקיצור, חגיגה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...