Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'סטי 1.2 - חוו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני קצת משוחד... אבל בכל אופן...

הרכב המדובר (1200 ידני) הוא אמין מאוד, ואני אומר זאת מניסיון שאני מכיר כמה רכבים כאלה. אני לא יודע על איזה בסיס אמרו לך את מה שאמרו, אבל גם אני אשמח לדעת את הסיבה.

פורסם
עזוב עכשיו מה הוא אמר ,איך הרכב עם מנוע 1200??
הרכב תותח!!! גרזן!!! חבל לאימאימה של כל הסיוויקים והאימפרזות!!!

לא סתם הפסיקו את היצור שלו, אנשים פשוט לא היו מסוגלים להתמודד עם הכוח של הרכב המדהיייים הזה!!!

"כדור הארץ לגיל, תנחת..."

טוב, בקיצור, אחלה אוטו, אמין, נוח (יחסית לג'וק כזה), לא אוכל הרבה דלק, אין בעיות מיוחדות, טיפולים זולים.

לתשומת ליבך!!! האוטו הנ"ל לא יחזיק הרבה זמן בהיתעללות ממושכת... המנוע ושאר המיכלולים לא ממש "אוהבים את זה"...

בעיות אמינות עלולות להתעורר אצל כאילו שלא הצליחו לשבור את הסיוויק של אמא (ביגלל שהיא חדשה יותר) והחליטו שהם קונים ג'אסטי. ואחרי "שפתחו" אותה, לא נישאר כסף לטיפולים/תיקונים הם הדביקו כמה מדבקות של "אל-פחד" וטורבו ומכרו אותו ל"מיתלהב התורן" שעל כמו קודמיו...

אולי אחד מאילו הוא חבר שלך, וממנו שמעת את הסיפורים...

אני מחזיק אחת כזו, נוסע איתה כל יום, והיא נוסעת טוב, איילון, פקקים, ממש אוטו סבבה, כל עוד לא תישכח שזה לא אוטו ספורט, OK?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
עזוב עכשיו מה הוא אמר ,איך הרכב עם מנוע 1200??
מזאת אומרת איך הרכב???? מה אתה רוצה מהאוטו???

שיוביל אותך מנקודה א' לנקודה ב' ???

לצאת איתו לנהיגה ספורטיבית???

בתור רכב משפחתי????

יש אחד ססובארו ג'סטי מספקת אותו כי הוא נניח צריך רק לנסוע בבוקר לאוניברסיטה ולחזור...

ויש אחד שיגיד סובארו ג'סטי לא מספיקה לי לאוניברסיטה, כי אני יותר חובב מוטוריקה, אני רוצה רכב יותר חזק. שאני יהנה ממנו גם, חוץ מהמסלול הקבוע שלי לאוניברסיטה.

ובכלליות..

להוביל אותך מנקודה א' לנקודה ב' היא תעשה את זה מצויין ובמעט אחוזי תקלות בדרך... אבל בפחות בטיחות ובפחות מהירות וכמובן שפחות הנאה.

Honda hornet 600

פורסם

בתור רכב משפחתי????

יש אחד ססובארו ג'סטי מספקת אותו כי הוא נניח צריך רק לנסוע בבוקר לאוניברסיטה ולחזור...

ויש אחד שיגיד סובארו ג'סטי לא מספיקה לי לאוניברסיטה, כי אני יותר חובב מוטוריקה, אני רוצה רכב יותר חזק. שאני יהנה ממנו גם, חוץ מהמסלול הקבוע שלי לאוניברסיטה.

ובכלליות..

להוביל אותך מנקודה א' לנקודה ב' היא תעשה את זה מצויין ובמעט אחוזי תקלות בדרך... אבל בפחות בטיחות ובפחות מהירות וכמובן שפחות הנאה.

האמת השאלה לא הייתה איך הרכב אלא איך גרסת 1200 כי זה מה שהדאיג אותי האם יש משהו בעייתי ידוע במנוע הזה??
פורסם

בתור רכב משפחתי????

ובכלליות..

כיאה לסובארו :wink:

בכל זאת, אף פעם לא הבנתי מה אנשים אוהבים בגרוטאה הזאת.

לטעמי נקודה שחורה מבית סובארו שעדיף לשכוח ממנה.

היא תוביל אותך מנקודה א' לנקודה ב' עם מינימום כניסות למ' (מוסך).

אם זה מספק את הבעלים שלה שיהיה להם לבריאות, אבל אם כבר סובארו אז סובארו לאונה, עוד רכב מצוין מבית סובארו (גם אני רואה כאן סתירה) הלאונה הממוצעת לא קרובה למכונית ספורטיבית אבל היא בהחלט עדיפה מהג'סטי.

רק אם היה לי הגה כוח בלאונה שלי אז זה היה מצוין :inlove:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אין כמו סובארו לאונה עם הגה כח מסכים איתך . אבל קשה כבר למצוא לאונות לא שחוקות עם מיליארד קילומטר ומנוע שני

פורסם
אין כמו סובארו לאונה עם הגה כח מסכים איתך . אבל קשה כבר למצוא לאונות לא שחוקות עם מיליארד קילומטר ומנוע שני
:shock:

יש למישהו פה אקמולי??

Honda hornet 600

פורסם
האמת השאלה לא הייתה איך הרכב אלא איך גרסת 1200 כי זה מה שהדאיג אותי האם יש משהו בעייתי ידוע במנוע הזה??

תגיד לי , מה לא ברור לך ? :evil:

אם אני אגיד לך שהרכב בחיים שלו לא ראה מוסך ועושה 800,000 ק"מ בלי טיפול זה יעשה אותו כזה?

אמרו לך - אין שום דבר מיוחד ברכב הזה , לא לחיוב ולא לשלילה.

תלוי במצב האקזמפלר הספציפי.

מישהו אמר לך שיש בעיות ? לך אליו שיסביר לך אילו בעיות.

צום קל

ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...