Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב ע"י עולה חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אני ואשתי מתגוררים בדנמרק ואוטוטו חוזרים/עולים לארץ.

אני על תקן תושב חוזר מאחר שלא חייתי בארץ 15 שנה והיא על תקן עולה חדשה.

ניסיתי למצוא מידע ברשת וככל שקראתי יותר כך גבר הבילבול, הייתי מאוד רוצה לשמוע אם יש למישהו ניסיון ביבוא רכב בתור עולה חדש עם הסבר פשוט וברור בשפה פשוטה ולא בשפה שלרוב רק עורכי דין מבינים..

קניית רכב בדנמרק ללא מיסים הוא הזול באירופה מכיוון שעם המיסים הוא היקר באירופה.

חשבנו על רכב היברדי אבל זה לא מאסט.

אשמח לקבל דוגמה לחישוב עלות, ונצא מנקודת הנחה שהרכב יעלה 80 אלף שח ללא מיסים פה בדנמרק.

תודה מראש!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
קודם כל, לדעתי אתה מזדכה בצאתך מהמדינה רק על המע"מ ששילמת, לא?

זהו זה שהרכב שאני מתכוון לקנות פה הוא נמכר ללא מע"מ ומיועד ליצוא לכן אני יכול לקנות רכב מאוד בזול יחסית פה אבל השאלה איך כל העסק הזה עובד? אני מפחד להגיע למצב שאני קונה רכב במחיר מסוים ופתאום עם כל ההוצאות הנלוות יתברר שלא היה שווה בכלל.

אז מה אתם מציעים יש למישהו נסיון עם זה? מה שווה באמת ליבא לארץ רק רכבי יוקרה? למה?

קחו לדוגמה את הרכב הזה Cadillac SRX 3,6 V6 Sport Luxury aut. 5d משנת 2007

אני יכול לקנות אותו במחיר מצחיק של 31.000 שח בלבד לייבא אותו לארץ בתוספת בערך של 10000שח על המשלוח וכולל ה50אחוז פלוס מעמ(15%) 75% מ31.000 יוצא 23.250 ביחד 64.250 (למרות שזה רכב מאוד לא חסכוני משהו כמו 7 קמ לליטר) אבל מעניין לדעת אם הוא עדיין ישתלם למכירה לאחר הגבלת המכירה שהיא 4 שנים לפי מה שהבנתי.

פורסם

אני מציע שתחשוב על רכב שמיובא לארץ שלא תהיה בעיה לטפל בו אחר כך. SRX לא נמכרה בארץ, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

מבחינת סחירות נטו עדיף שתתמקד בתוצרת גרמניה שנמכרת בארץ היטב : בפרט ב.מ.וו ומרצדס.

דגמי בנזין ולא דיזל כי דיזל לא "הולך" טוב בסגמנט הזה.

אוטומטי ולא ידני שוב מאותה סיבה.

ממה שקראתי אתה תחוייב כתושב חוזר רק במכס 50% + מע"מ על העלות הכוללת הובלה ותהיה פטור ממס קניה.

מכיוון שחמש שנים אסור לך למכור אותו תחשוב במה אתה היית רוצה לנסוע...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מבחינת סחירות נטו עדיף שתתמקד בתוצרת גרמניה שנמכרת בארץ היטב : בפרט ב.מ.וו ומרצדס.

דגמי בנזין ולא דיזל כי דיזל לא "הולך" טוב בסגמנט הזה.

אוטומטי ולא ידני שוב מאותה סיבה.

ממה שקראתי אתה תחוייב כתושב חוזר רק במכס 50% + מע"מ על העלות הכוללת הובלה ותהיה פטור ממס קניה.

מכיוון שחמש שנים אסור לך למכור אותו תחשוב במה אתה היית רוצה לנסוע...

אוקיי אז אני עכשיו קצת יותר ממוקד, אין לי שום בעיה לנסוע על הגרמניות שציינת, יש מודלים שהם במיוחד חסכוניים שתוכל לציין?

פורסם

דאגב..על מה הם מבססים במכס את מחיר העלות של הרכב? לפי החשבונית שאני מציג או לפי מחיר השוק?

פורסם

לפי החשבונית שאתה מציג, אבל עם שיקול דעת- אם זה רחוק מדי ממחיר השוק יחייבו אותך במיסים לפי מחיר השוק (כדי למנוע מצב של חשבוניות פיקטיביות).

לגבי חסכוניות אני לא מכיר, אולי דגמי הבלו אפישנסי של מרצדס שמשווקים גם כמוניות בישראל, אבל זה דיזל וייתכן שלא יהיה לך קל למכור אותו אחר כך, מצד שני אחרי 5 שנים ממילא יש ירידת ערך גבוהה יחסית, אז אולי כבר כדאי לך דיזל ולפחות להנות מהחסכון במהלך השנים שהרכב ישמש אותך.

C250 היא למשל חסכונית מאד

http://www.autoexpress.co.uk/mercedes/c-class/17285/mercedes-c250-blue-efficiency

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על הטיפ, אבל מה שאני לא מבין מה הקטע של הדיזל בארץ? נכון שמחירי הדיזל גבוהים אבל הנסיעה לליטר יותר ארוכה, המנוע בדרך כלל יותר יציב ומתחמם פחות אז מה הסיבה שהוא לא מבוקש בארץ?

פורסם

אחת הסיבות היא חלק ממשתמשי הפורום שקוטלים את השימוש במכוניות דיזל :lol:

ואם ברצינות, אז הקיבעון המחשבתי של עמישראל על דיזל עוד מימי האגרה הגבוהה ו"דיזל זה רק למוניות", "הטיפולים יקרים יותר"

ומה לא.

אז שיסעו על בנזין וישלמו יותר בהוצאות החודשיות שלהם.

נ.ב

מחירי הסולר בארץ לא יקרים יותר מבנזין, זאת עובדה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
אחת הסיבות היא חלק ממשתמשי הפורום שקוטלים את השימוש במכוניות דיזל :lol:

ואם ברצינות, אז הקיבעון המחשבתי של עמישראל על דיזל עוד מימי האגרה הגבוהה ו"דיזל זה רק למוניות", "הטיפולים יקרים יותר"

ומה לא.

אז שיסעו על בנזין וישלמו יותר בהוצאות החודשיות שלהם.

נ.ב

מחירי הסולר בארץ לא יקרים יותר מבנזין, זאת עובדה.

אוקיי אז זה פשוט עוד אחת מהשמועות שעוברות מפה לפה בלי לדעת למה..תודה.

פורסם

לא כיום, בעשרות שנים האחרונות ככה פה. זה לא היוקר מחייה זה החום המזרח תיכוני ותרבות החפיף והיהיה בסדר

how it's like to drive :twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם אפשר לשאול בלי לפגוע, למה אתה עושה את הטעות ובא לארץ?

שתדע שהחיים לא קלים פה כיום

זה מאוד מורכב..פה בדנמרק יש הרבה יתרונות, המערכת מתפקדת, משכורות טובות, תנאים סוציאלים טובים והכל טוב ויפה..אבל יש דברים שאי אפשר לשקול או להעריך אותם לפני שהם לא שם שזה במיוחד המשפחה, השפה, החוש הומור, התרבות ולא צריך לציין את המזג אוויר, ועוד הרבה דברים שאין מה לעשות אין להם תחליף.

על התרבות בהרבה מיקרים הייתי מוותר אבל יש דברים בארץ שאין באף מקום אחר וזה חסר, אנחנו מתגעגעים והחלטנו לנסות לשנה שנתיים ונראה איך יסתדר ובמקרה שלא תמיד אפשר למלאות את המזוודות ולחזור.

• תוכן חדש...