Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/22/2636825

בקצרה - עשו רעש או משהו בסגנון, מישהו הזעיק משטרה, הנערים תקפו את השוטרת אשר הגיעה לזירה.

מה לעזאזל? כאילו, מה אנשים חושבים לעצמם שיקרה אחרי זה? תקפת שוטרת/דקרת מישהו, מה יקרה אח"כ? תצא גבר, כולם יכבדו אותך ותמשיך לחיות כמו פבלו אסקובר?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שהשאלה היותר נכונה היא

מה אתה חושב שיקרה?

אני חושב שלא יעשו לו יותר מידי, הוא יצא גבר, כולם יכבדו אותו(בסביבת הבבונים שלו) וימשיך לחיות כמו פבלו אסקובר.

פורסם

הוא ייעצר, אבא ישכור לו עו"ד תותח שיוציא אותו ממעצר למעצר בית, וכשיגיע לבית המשפט אחרי כתב האישום הוא יתפוס את התובעת המשטרתית בחוץ, ויגיד לה "בואי נסכם X Y Z כי אני אנקנק אתכם בפנים". היא תסכים כדי לא להיות מושפלת, הנער יקבל של"צ ותנאי ופה ייגמר הסיפור.

לגעתי צריך להצמיח למשטרה שלנו שיניים. הרמת יד על שוטר? אל תצפה שלא יכאב לך. מאוד מאוד יכאב לך.

http://www.youtube.com/watch?v=vWQfTFJhXQs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=qJ6EIvZn40U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לגעתי צריך להצמיח למשטרה שלנו שיניים. הרמת יד על שוטר? אל תצפה שלא יכאב לך. מאוד מאוד יכאב לך.

אם אתה חושב ששוטרים נשארים אדישים לתקיפה על שוטר אחר אתה טועה.

כבר הייתי עד פעמיים לתקיפה על שוטר, בשתי הפעמים זה נגמר רע מאוד לתוקף.

בפעם השניה ראיתי בערך 10 ניידות ועוד איזה 2 ניידות של מג"ב שועטים לעבר מגרש חניה, הסתבר לאחר מכן שנדקר שם שוטר.

המשטרה ממש לא אדישה למקרים האלה, הבעיה היא בתי המשפט.

TFSI Power

פורסם

חולגי, אני יכול להעיד ועוד הרבה אחרים יכולים על המפנה שחל במשטרה בשנתיים האחרונות. רנ"צ דנינו עושה עבודה נפלאה עם המשטרה שלנו. הוא מחנף מחדש שוטרים. זה לא קל. מי שלא עומד בדרישות עף.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
עם כל ה"אהבה" שלנו לכחולי המדים - אסור להרים יד על שוטר,

ואסור גם ששוטר ידים יד על אזרח (ללא סיבה), אבל זה כבר נושא אחר.

+1, +100, +1000. כל מילה.

חולגי, אני יכול להעיד ועוד הרבה אחרים יכולים על המפנה שחל במשטרה בשנתיים האחרונות. רנ"צ דנינו עושה עבודה נפלאה עם המשטרה שלנו. הוא מחנף מחדש שוטרים. זה לא קל. מי שלא עומד בדרישות עף.

משום מה זה לא ממש נראה בשטח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תיכנס לכל תחנת משטרה - מש"ל (מרכז שירות לאזרח) תמיד מאוייש. אם אתה מדבר על ניידות - אין מה לעשות. אין כסף ואפיךו את הניידות של אור ירוק אין כסף לתחזק. ככשוטרים בתחנת לב ת"א לא יכולים לנסוע עם הניידת כי הדלקן מוגבל לעשרה ליטרים, אין מה לעשות.

אם אתה מדבר על התנהגות השוטרים - אני מסכים איתך. השינוי רק מתחיל (ייקח לשינוי לצבור תאוצה באופן מלא רק חמש עד שבע שנים מהתחלתו, מה שמשאיר עוד שלוש-ארבע שנים. בינתיים, אני יכול להעיד, לפחות ממחוז ש"י שהמשטרה משתפרת. גם באכיפה. השוטרים באים לקראת האזרח ולא נגדו. אין ספור פעמים מוותרים. פשוט מסתפקים באזהרה, שנרשמת.

אבל רואים מאמץ מצד הפיקוד. אין ספק.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

קודם כל, הכותרת כאן מוטעית. אין כאן שום סיבה שבעולם לצחוק אלא רק לבכות.

עם כל ה"אהבה" שלנו לכחולי המדים - אסור להרים יד על שוטר,

ואסור גם ששוטר ידים יד על אזרח (ללא סיבה), אבל זה כבר נושא אחר.

אין לי שום "אהבה" לשוטרים. שוטרים הם בני אדם כמו כל אחד. חייל שומר על המדינה מבחוץ, שוטר שומר עלייה מבפנים. זה הכל. אם באמריקה ההורים מלמדים את הילדים לאהוב שוטרים הרי בישראל מחנכים את הילדים שהשוטר הוא מנייאק. לכו תראו איזה גאווה יש לאנשים שם על היותם שוטרים, כמו שיש לאמריקאים גאווה על לעבוד בבנייה. אבל פה בדיוק ההיפך.

אני דוגל בשיטה שאם עשית טעות ונתפסת אתה צריך לשלם עלייה אם כי אני מודה, כאשר נתפסתי לפני מספר שנים ללא חגורת בטיחות היה קשה לי להישאר מנומס. אבל שוב פעם, זו הייתה בעיה שלי ולא של השוטר. מבאס אבל נכון, שכחתי חגורה, עברתי על החוק ושילמתי את המחיר. אשמתי לא אשמת השוטר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני מדבר רק על ההתנהגות של השוטרים, מצב הניידות לא שייך. לגבי אור ירוק - זה פשע שבכלל הארכון הזה קשור למשטרה. לא יעלה על הדעת שארגון פרטי, לא משנה מה האג'נדה שלו, מספק באוטפן עקבי טובות הנאה למשטרה ומקושר עמה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה מתבלבל. הוא לא מספק "טובות הנאה" למשטרה. הרכבים שלהם מוקצים אך ורק לשימוש מתנדבים. לשוטרים אסור בתכלית האיסור לנהוג עליהן. במידה והם נתפסים - הרכב מוחרם ל-30 יום. אז את הרכבים הם מספקים למתנדבים, כדי שיבצעו את עבודתם. ותו לא.

הארגון לא קשור למשטרה, הוא רק מסייע ומסתייע במתנדבים. המתנדבים מגיעים על מדים להרצאות. הרצאה מפי שוטר שונה מפי אזרח.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מי שמתבלבל זה בטוח לא אני. אני לא אמור להבחין בין מתנדב ושוטר, וגם האזרח שנזקק לעזרת המשטרה לא אמור. באותו רגע שלובש מדים יוצא ומפעיל עלי סנקציות מכוח חוק הוא שוטר, גם אם הוא בחר בכך מתוך עקרון התנדבותי ולא שיקולי קריירה. ברגע שהוא ממומן לצורך זה על ידי גוף פרטי, יש כאן טעם ענק לפגם.

ברגע שארגון מלביש מתנדביו במדי שוטרים או ששוטרים נוהגים במכוניות שהוא מספק, או קשורים להרצאות, או כל קשר אחר - יש חשש להכתבת מדיניות. אור ירוק מתנהגים, בפועל, כאילו מתנ"א היא עוד זרוע שלהם. וזה רע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תרומות משמשות את המתנדבים>המתנדבים משמשים את המשטרה>התרומות משמשות את המשטרה.

פשוט מאוד, מתמטי אפילו.

פורסם

קחו חברה ציבורית. תנפיצו לה משקיעים. המשקיעים משרתים את העובדים (כי בעצם הם משקיעים בחברה, שמשקיעה בעובדים). לפי ראייתי, וראיית עוד הרבה אחרים: SAME SAME.

אני לא רואה כאן ניגוד עניינים, מה גם שאם היה אחד כזה הממשלה היתה מציפה אותו.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...