Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי לטיפול שנתי במוסך מורשה של רנו ולאחר בדיקה אמרו לי שעלי להחליף את כל הצלחות והרפידות [וכן תושבת מנוע] הסיפור הקפיץ את המחיר מ1400 ש"ח ל5000 זה הגיוני? תודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תומך במה שנאמר לפניי (אבל זה נראה לי לפחות יקר).

אם לא בצעת את הטיפול עדיין - אני מאמין שתוכל לקבל מחיר יותר אטרקטיבי, באחד המוסכים המומלצים כאן בפורום (רשום מהיכן אתה בבקשה).

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי המחיר יקר (כמו שאמרו לפני פי שניים או יותר ממוסך עם חלקים תחליפיים)

מה שמוזר זה הדרישה להחלפת כל הרפידות וכל הצלחות שכן אין צורך להחליף צלחת אלא אם הרפידות שלך הגיעו ל-0

במקרים מאוד חריגים צלחות עלולות להתעקם.

בדוק שכל 4 (8 חתיכות) הרפידות הישנות גמורות לגמרי. אחרת, שאל מה הסיבה להחלפת 4 צלחות.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

תודה לכל העונים מהר

מדובר ברנו מגאן 2008 שנקנה לפני שנה מקרסו ומאז עשה עוד 17K בעיר ס"ה עכשיו 99K הם טענו שהרפידות נשחקו לגמרי ולכן היה צריך להחליף צלחות [הם גם הציעו חלפים לא מקוריים יותר בזול]

בכל אופן שילמתי והם לא שמרו לי את הצלחות כדי להשוות

האם זה פייר או שאני פרייר מדופלם?

תודה

פורסם

מכל דבר לומדים.

בפעם הבאה תבקש הצעת מחיר לפני הביצוע ע"מ שתוכל להשוות.

המחיר נראה גבוה (אופייני למוסך יבואן).

לגבי שמירת חלקים שפורקו - אתה יכול להבא לבקש שישמרו אותם. יש מוסכים ששומרים גם ללא שתבקש.

בדרך כלל, המוסך אמור להתקשר אליך (במהלך העבודה על הרכב) ולבקש ממך אישור להחלפת חלקים (כגון צלחות או רפידות).

בדרך כלל - איש מן היישוב גם יאשר זאת (בטיחותית לא תעז לסוע עם בלמים גמורים). כאן נכנס הנושא של האמון

שלך בבעל המקצוע שמטפל לך ברכב.

האם אתה מחוייב לטפל בקרסו (עקב אחריות כלשהי שנתנו לך) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

הטיפול היה צריך להיות במוסך מורשה של קרסו בגלל שהם נתנו ל אחריות ל3 שנים [עומדים בה יפה יש לציין, למרות שנזקקתי רק לדבר אחד]

הם כן התקשרו לשאול וכמו שאמרת בוודאי לא רציתי לקחת סיכונים.

אני לא חושב שזה הוגן לפרסם את שמם למרות שאני באמת הולך לומר להם שלא שווה להפסיד לקוח בשביל כמה מאות שקלים.

אגב אני בגדול מופתע מאד לטובה מהמגאן למרות כל ההשמצות ששמעתי עליו לפני שקניתי [ולא הייתי קונה בלי האחריות של קרסן ל3 שנים].

פורסם
הטיפול היה צריך להיות במוסך מורשה של קרסו בגלל שהם נתנו ל אחריות ל3 שנים [עומדים בה יפה יש לציין, למרות שנזקקתי רק לדבר אחד]

הם כן התקשרו לשאול וכמו שאמרת בוודאי לא רציתי לקחת סיכונים.

אני לא חושב שזה הוגן לפרסם את שמם למרות שאני באמת הולך לומר להם שלא שווה להפסיד לקוח בשביל כמה מאות שקלים.

אגב אני בגדול מופתע מאד לטובה מהמגאן למרות כל ההשמצות ששמעתי עליו לפני שקניתי [ולא הייתי קונה בלי האחריות של קרסן ל3 שנים].

אשמח אם תשלח בה.פ

how it's like to drive :twisted:

פורסם

עד כמה שאני זוכר הדיסקים האחוריים במגאן יקרים יותר מהקדמיים אבל 5K עבור תושבת מנוע והחלפת רפידות ודיסקים נשמע לי מחיר הזוי.

תעשה סיבוב ותברר עלות במוסכים נוספים,לדעתי המחיר יצנח.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

צלחות אחוריות עם מייסב ועוד משהו של ה ABS, לא?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...