Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בכמה אתרים כולל זה של NCAP בעצמו ולא היצלחתי למצוא כמה כוכבי ריסוק מקבל הרנו פלואנס דיזל. האם הוא קיבל את הניקוד המלא או שיש משהו חסר ברכב?

פורסם

דגם הסדאן הרגיל לא נבחן במבחני הריסוק האירופאיים. כן נבחן דגם ה-ZE שקיבל ציון נמוך יחסית וכן נבחן דגם ההאצ'בק שקיבל ציון טוב.

ייתכן שלדגם הדיזל יהיה ציון נמוך ויתכן שלא. עד שלא ירסקו אותו בקיר, לא נדע. אבל כיוון שברנו מייעדים את המגאן לשוק האירופאי (הפלואנס משווקת עם תקינה אירופאית אבל מיועדת יותר לשווקים בטורקיה ובמזרח אירופה) רק היא נבדקה במבחני הריסוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דגם הסדאן הרגיל לא נבחן במבחני הריסוק האירופאיים. כן נבחן דגם ה-ZE שקיבל ציון נמוך יחסית וכן נבחן דגם ההאצ'בק שקיבל ציון טוב.

ייתכן שלדגם הדיזל יהיה ציון נמוך ויתכן שלא. עד שלא ירסקו אותו בקיר, לא נדע. אבל כיוון שברנו מייעדים את המגאן לשוק האירופאי (הפלואנס משווקת עם תקינה אירופאית אבל מיועדת יותר לשווקים בטורקיה ובמזרח אירופה) רק היא נבדקה במבחני הריסוק.

יידוע לך מה היה בכול דגם שנתן לו ציון נמוך או גבוה במבחני ריסוק?

פורסם

שלום לכולם

מנסיון שלי עם רנו.

אין בשום רכב אחר השקעה וחשיבה על בטיחות.

לנו במרכז השירות יש פחחות ואחרי 18 שנה,שראיתי הרבה תאונות.

אני אישית אעדיף להיות חס וחלילה בזמן תאונה בתוך רנו.

דווקא בתחום הזה לדעתי אין להם מתחרים.

הפלאונס דיזל רכב מעולה.

בהצלחה

פורסם

גיא,

אולי אתה יכול לתת לנו הסבר על ההבדל הטכני של רנו פלואנס לרנו מגאן? הכוונה מבחינת המבנה של השלדה או כריות אוויר, משהו שיכול להשפיע על הבטיחות בזמן תאונה?

ברור לי שיש הבדל בין פלואנס ZE לפלואנס בנזין/דיזל - אחרי הכל למשקל של המנוע בחזית יש השפעה במקרה של תאונה. אבל בדגמי הדיזל/בנזין של הפלואנס/מגאן שיש להם את אותו המנוע?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רציתי לעדכן אתכם שהיום התקשרתי לקרסו כדי לקבל תשובה חד משמעית לגבי נושא הבטיחות.

לפי הנציג שענה לי, הפלואנס דיזל זהה מבחינת הבטיחות שלה לפלואנס החשמלית שעליה יש מידע ממבחן ריסוק והאמת היא שבעיניי התוצאות שם מדאיגות. הוא טען שהניקוד הנמוך הוא בגלל שיש החמרה בדרישות הבדיקה של מבחני הריסוק. אתם מאמינים לזה? אני לא חושב. זה גרם לי לחשוב שוב האם באמת הרכב כדאי וישרת אותי נאמנה אם חס וחלילה אמצע את עצמי בתאונה חזיתית.

האם יכול להיות שבמסגרת הורדת המחיר היפה שרנו עשו לגרסת הפלואנס הם גם פגעו בנושא הבטיחות? הרי לייצר מכוניות בטוחות הם יודעים בהחלט (כמו עם המגאן והקליאו)

פורסם
הוא טען שהניקוד הנמוך הוא בגלל שיש החמרה בדרישות הבדיקה של מבחני הריסוק. אתם מאמינים לזה? אני לא חושב.

תאמין, הוא צודק!

מדובר ברכב בטיחותי ואין כל חשש שהפלואנס דיזל פחות בטיחותית.

אכן הייתה לאחרונה החמרה בסטנדרטים של מבחני הריסוק שגרמו לירידה בציונים לרכבי קו התפר שניגשו למבחן בסמוך למועד ההחמרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תאמין, הוא צודק!

מדובר ברכב בטיחותי ואין כל חשש שהפלואנס דיזל פחות בטיחותית.

אכן הייתה לאחרונה החמרה בסטנדרטים של מבחני הריסוק שגרמו לירידה בציונים לרכבי קו התפר שניגשו למבחן בסמוך למועד ההחמרה.

אבל הבדיקה המדוברת נעשתה ב-2011.

אם הוא כול כך בטיחותי אז למה מאז שייצרו אותו ב-2010 לא עשו לו מבחן ריסוק?

פורסם
שלום לכולם

מנסיון שלי עם רנו.

אין בשום רכב אחר השקעה וחשיבה על בטיחות.

לנו במרכז השירות יש פחחות ואחרי 18 שנה,שראיתי הרבה תאונות.

אני אישית אעדיף להיות חס וחלילה בזמן תאונה בתוך רנו.

דווקא בתחום הזה לדעתי אין להם מתחרים.

הפלאונס דיזל רכב מעולה.

בהצלחה

זה לא נכון, הסיפור הזה הוא ישן וכבר יותר דומה לאגדה. קודם כל מי שאין לו מתחרים בתחום הבטיחות וכנראה גם לא יהיה (כולל כל מותגי היוקרה) זה וולוו.

עכשיו לגבי רנו - יש מספר מצומצם ביותר של דגמים היום שהבטיחות בהם גבוהה יחסית אבל גם בהם הם לא מובילים את הסגמנט שלהם.לדעתי זה מסתכם בקליאו, סניק, לאגונה ומגאן, כאשר מגאן, לאגונה וסניק מזמן לא נבחנו. יש הרבה דגמים שנמכרים תחת מותג רנו שבעצם פותחו בכלל ע"י סמסונג הקוריאנית וזה כולל את פלואנס, קוליאוס ולטיטיוד, כמו כן יש את לוגאן ודגמים אחרים של השותף הרומני שלהם, שם הבטיחות בכלל ברמה נמוכה.

• תוכן חדש...