Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהחלפת אינטרקום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

האינטרקום הישן כבר לא עובד הרבה זמן, החלטתי להחליף אותו.

זה למעשה מכשיר הישן.

img0098fr.jpg

img0099bh.JPG

img0102qu.jpg

img0103pk.jpg

img0104.JPG

8 חוטים שיוצאים מהקיר

7 מהם מחוברים למכשיר, ו1 "לבן" לא מחובר.

img0105wd.jpg

img0106bk.jpg

כמובן השאלה.

מה אני צריך לקנות, חיבור של כמה גידים יש לי מכשיר, כי הבנתי שאין יותר מ5 גידים שבשימוש, אז למה אצלי יש בכלל 8, שמתוכם 7 בשימוש.

איזה בכלל מכשיר זה, אנלוגי, דיגיטלי?

בקיצור תשפכו בבקשה קצת אור בנושא, לפני שאני רץ לבעל מקצוע ומשלם כסף.

בתודה מראש.

וחג שמייח. :)

פורסם

האמת שאני לא כל כך יודע,זה רק נראה כמו כבל טלפון שנחתך לפי מטר.

הכבלים האלה מגיעים או עם 8 גידים או עם 4 גידים. כנראה שזאת הסיבה שיש לך 5 גידים פעילים ו3 שלא פעילים.

מעבר לזה אין לי ניסיון עם החלפת אינטרקום אבל לדעתי זה לא צריך להיות משהו מסובך.

אם אני לא טועה יש אינטרקומים של 5 גידים ושל 6 גידים. אתה צריך את האינטרקום של ה5 גידים כי הוא זה שמתאים לך.

פורסם

יש אינטרקום של 5 גידים ויש של שניים.

לך יש חמישה גידים.

הזוג הנוסף מיועד לפתיחת מנעול דלת. האם מדובר בבית משותף או בבית פרטי (כלומר איזו יחידה יש לך בחוץ)?

יש לך מכשירים של לוגיפון (http://logiphone.co.il/) ושל תדאור (http://www.tador.co.il/)ץ יש גם לא מעט ייבוא - לא מכיר. שני אלה נותנים שירות טוב גם לאחר מעשה.

אם אתה בת"א, אפשר לקנות במחירים טובים אצל "אנטנות רצון" ברח' לבנדה (צמוד לתחנה המרכזית).

• תוכן חדש...