Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

מספר ימים לאחר שנרכש מיד שניה וסיים ישור קו במוסך (עם או בלי קשר), הקודן בסיאט טולדו שלי החליט לסרב פקודה. בהקשת הקוד הוא מאותת לי שהרצף לא נכון ואז משמיע שורת צפצופים שמעולם לא נשמעה ברכב הזה למיטב ידיעתי. יש לי תחושה שהוא פשוט התאפס ולכן לא מזהה את מה שאני מקיש, אולי אני טועה. עניין נוסף הוא ההתנעה - ביום הראשון הרכב היה מתניע ונכבה מיד, עכשיו הוא לא מתניע בכלל.

מצבר נותק וחובר בחזרה, לא נרשם שינוי. אני מניח שהצעד הבא הוא להזמין טכנאי שרות מהביטוח שיבצע מעקף זמני ולגשת למוסך, אך לפני שאני עושה זאת חשבתי שכדאי לקבל חוות דעת נוספת מכם.

זה הקודן, אין עליו סימון של דגם או יצרן. יש גם אזעקה מקורית של VW שאינני מפעיל אבל קיימת ברקע.

codan.jpg

לעצתכם אודה.

פורסם

זו קודנית מסוג VSI 2.

ח*א של קודנית.

עובדת בשיטה של שיבוש תדר רדיו של האימובילייזר המקורי.

הותקנה ברדיו מילנו. תתייעץ איתם מה לעשות.

אגב- היא גם לא יעילה. מי שמבין עניין, עוקף אותה בשנייה.

הנה- מצאתי לך שרשור עליה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267930

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לפעמים גם אחרי 4-8 נסיונות התנעה ללא הקשת קוד בקודן ניתן להתניע את הרכב.

בקישור המצורף סרקתי בזמנו את ההוראות לשינוי הקוד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2401098#post2401098

לפי דעתי ברכבך לא קיימת אזעקה מקורית אלא רוב הסיכויים אזעקה שהותקנה ברדיו מילנו.

איזה כייף לי :)

פורסם
שלומות,

מספר ימים לאחר שנרכש מיד שניה וסיים ישור קו במוסך (עם או בלי קשר), הקודן בסיאט טולדו שלי

פייר? אני מאוכזבת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכל מי שניסה לסייע.

הוצעו לי מספר דרכים לפתרון הבעיה בה"פ, לצערי אף אחת מהן לא עבדה.

לאור ההסברים שקיבלתי על מבנה המערכת, זה מוביל אותי לחשוב שאולי הבעיה לא רק בקודן.

מה דעתכם, האם במצב כזה עדיף לגרור למתקין מערכות השמע שלי או ישר למוסך רון?

פייר? אני מאוכזבת.

תודה על הפרגון. האמת היא שגם אני לא תכננתי את זה, חיפשתי רכב קטן וידני.

כשקיבלתי הזדמנות לעשות עסקה משתלמת עם אדם שאני סומך עליו, הוחלט להתפשר.

פורסם

תתחיל מביטול הקודן. אחר כך תראה האם הקריזות ממשיכות.

אם הביטוח לא מחייב הייתי מעיף את הקודן לצמיתות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחרי שביצעת את הפרוצדורה שהצעתי לך בה"פ, נסה להשאיר מפתח בסוויץ+סוויץ' פתוח לרבע שעה.

יכול להיות שהתחרבש לך (גם) הקידוד של המפתח עצמו.

יש לך בלו"ש מנורה שמהבהבת לך עם ציור של מפתח בתוך אוטו?

פורסם

לא נראה לי שיש בעיית קידוד. קשה לתאר את זה בכתב אבל את התקלה הזאת אני מכיר מהמגאן ז״ל והסימפטומים מרגישים אחרת. להשאיר סוויץ׳ דלוק למשך רבע שעה לא נראה לי כמו רעיון טוב כרגע, לאור העובדה שעם כל ההנעות והכיבויים אינני בטוח בכלל מה מצב הטעינה של המצבר.

כפי שכתבתי לכמה מכם בפרטי, הקודן אכן לא נדרש ע״י הביטוח ויבוטל בהקדם. תכננתי לעשות את זה יחד עם התקנת מערכת הסטריאו בעוד מספר שבועות, אך לצערי התקלה תפסה אותי בטרם הספיקותי.

פורסם

ערב טוב!

סליחה שאני מתעלק על השרשור, אולם גם ברכבי (טולדו 2002), מותקנת כזו קודנית.

הקודנית מופעלת רק שאני נועל את הרכב עם השלט רחוק.

אני מעונין להעיף את המערכת המקורית של השלט רחוק, לטובת סט חדש שיפעל כראוי, ובאותה הזדמנות להעיף גם את הקודנית.

מי יכול לבצע זאת באיזור רמת גן במחיר סביר?

יש לי חבר שמתמצא קצת בענין, והתקין כמה וכמה פעמים סטים של נעילה מרכזית, אולם את הקודנית הוא אינו יודע איך לבטל. מישהוא יכול לתת הסבר מינימלי?

תודה והמשך ערב טוב.

פורסם

תסביר לחבר את מה שאמרתי- הקודנית משבשת את הRFID מהמפתח המקורי.

אם זה לא נותן לו אבחנה ברורה על איך מנטרלים את זה, אני אישית לא הייתי נותן לו שיגע לי בנעילה המרכזית...

אתה בטח מבין שאי אפשר לתת הוראות נטרול בפורום פתוח.

דריש קיבל בה"פ, כי אני "מכיר" אותו (וירטואלית) יותר מ4 שנים.

לגבי מתקין בר"ג- יש לך את "משה בס" (אני חושב שמאז שלא ביקרתי אותו זה נהיה "ובניו":lol: ) בתחנת הדלק מול הבורסה.

אחד התותחים הרציניים באזור שלך.

פורסם

נשים ומכוניות, שני תחומים מרתקים שאני פשוט לא מצליח להבין עד הסוף.

אחרי שהרכב עמד כל השבוע בחניה מחוסר זמן, הבוקר חזרתי להתעסק איתו. בנסיונות ההנעה הקודמים חשדתי במצבר חלש ולכן היום חובר מצבר מרכב שכן באמצעות כבלים. גם הפעם לאחר הקשת הקוד נשמעו צפצופי "לא-לא-לא", אבל אז עם קצת לחיצות על הגז הוא הניע כמו מטוס הרקולס בהרצה. אחרי דקה התחילה להבהב מנורת ABS. אחרי עוד שניה היא הפסיקה. הגיוני. :rolleyes:

לא יודע מה בדיוק גרם לפריקת המצבר, אולי זליגת זרם או תקלה אחרת כלשהי, אבל לפחות עכשיו אני יודע איך אפשר לצאת מהמצב הזה. בשבוע הבא אגש למתקין שלי לפירוק הקודן הארור ועל הדרך גם עוד כמה מערכות מתוחכמות בהתקנה מקומית שירשתי מהבעלים הקודמים. מקווה שבזאת תסתיים הפרשה.

מה שכן, האוטו עדיין נוסע מעולה. כשהוא נוסע.

דריש קיבל בה"פ, כי אני "מכיר" אותו (וירטואלית) יותר מ4 שנים.

ואני מעריך זאת מאד, הודות לך פרצתי ל-16 רכבי VAG בשכונה שלי ואגרתי מלאי של חלפים יקרים למקרה של תקלות עתידיות. :twisted::lol:

• תוכן חדש...