Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכל חברי הפורום!

כבר זמן מה שאני קורא את השרשורים כאן והגעתי למסקנה שזה המקום לקבל חוות דעת אמינה.

בשבוע הבא אני הולך לראות רכב במגרש בחיפה ורציתי את חוות דעתכם בנושא.

הרכב המדובר: מזדה 2 אקטיב,2010,מליסינג,יד ראשונה,77,000 ק״מ.

למען האמת ירידת הערך ומכירת הרכב בעתיד לא רלוונטיות אצלי בשיקול הרכישה אך יש לי מספר שאלות.

לפי בדיקה שעשיתי לפי מחירון לוי יצחק המחירון לרכב הנ״ל הוא 72.000₪. לאחר שקלול הק״מ,יד,שנה(עלה לכביש ב10.10) ובעלות קודמת המחיר ירד ל 61.100₪. עכשיו, הנציג הציג את מחיר המחירון,ירד בקלות ל66.000₪ ואמר וגם חתם שהמחיר ירד עוד במעמד סגירת העסקה( הוא מביא את הרכב מסניף אחר).יש סיבה שהוא נתן מחיר כזה ולא הציג ישר את המחיר המשוקלל? הבדיקה שעשיתי במחירון היא בוודאות הבדיקה הנכונה ולפי השקלול המדויק. האם יש מצב שבמקומות כאלה ימכר רכב מעל המחירון המשוקלל? האם לפי ניסיונכם אפשר לרדת במחיר עוד מתחת ל61.100₪-המחיר המשוקלל ואם כן בכמה עוד אפשר לרדת? עוד שאלה,הבנתי שמגרשים כאלה מסווגים את הרכבים שברשותם לפי מצב הרכב-ללא תאונות,תיקונים קלים,רכב פצוע לגמרי משהו בסגנון הזה.מישהו מכיר את הסיווג? איך ניתן לאמת סיווג זה? כמובן שאקח את הרכב לבדיקה (יש לי מוסכניק באזור שאני סומך עליו).האם שווה להתעקש שימצא לי את דגם הדינמיק? הבנתי שההבדל הוא שיש שם 6 כריות אויר,פנסי ערפל,בקרת אקלים דיגיטלית ושליטה מההגה על מערכת השמע(עוד הבדלים שאני לא מכיר?).לקראת סגירת העסקה מישהו יודע האם אפשר לקבל עוד ״פינוקים״? אולי מיגון,דיבורית,עץ ריח...חחח משהו בסגנון הזה.

לסיכום,אני מודה לכל מי שיקרא את זה ויגיב,יתן עצה ויחווה דעה כי אני באמת ממתין לדעתכם בנושא שכן כבר ביום שני אני אראה את הרכב.

פורסם

בדרך כלל הרכבים בחברות הליסינג הם ברמת גימור הנמוכה ביותר

האם אתה קונה ישירות מחברת הליסינג?

פורסם

הרכב המדובר הוא ברמת הגימור אקטיב הנמוכה יותר מדינמיק. ההבדלים שרשמתי הם אלה שאני מכיר,אולי ישנם עוד הבדלים במזדה 2 2010-אשמח לדעת.

פורסם

האוטו עשה 77,000 ק"מ בשנתיים וחצי!

מזדה 2 זה דגם נפוץ בליסינג ובשוק הפרטי, אני חושב שאם חברת הליסינג לא תגלה גמישות גבוהה יותר בקשר לרכב הזה כדאי לך לחפש אחת אחרת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

 

 

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הרכב המדובר הוא ברמת הגימור אקטיב הנמוכה יותר מדינמיק. ההבדלים שרשמתי הם אלה שאני מכיר,אולי ישנם עוד הבדלים במזדה 2 2010-אשמח לדעת.

ההבדלים הם:

עוד 4 כריות אוויר

פנסי ערפל קדמיים

מערכת בקרת אקלים במקום מזגן רגיל

שליטה על מערכת השמע מההגה

מושב אחורי מתקפל 60:40

מחשב דרך

הגה מצופה עור

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תקנה רק מחברה מוכרת ולא מאיזה מגרש.

חשוב מאוד לקחת את הרכב לבדיקה ולא להסתמך על הבדיקה שנותן המגרש.

באזור חיפה אני תמיד ממליץ לבדוק את הרכב בטכנו-טסט חיפה

 

תעדכן אותנו בתוצאות הבדיקה ולחלופין בדוק בעוד מקומות כי יש המון מזדה 2 אצל החברות הגדולות ואולי אפשר לקבל מחיר טוב יותר ואפילו איזה אחריות לחצי שנה או שנה.

פורסם

האם זה מגרש של חברת ליסינג?

בדרך כלל במגרשים סוכני המכירות אומרים לך קודם את המחיר המלא, ואז "עושים לך טובה" שנותנים לך הנחה למחיר המשוקלל.

המאזדה אמנם מאוד נפוצה, אך בהתאם מאוד מבוקשת, אם היא נקיה מתאונות,זה לא הדגם שימכרו לך מתחת למחירון.

אבל למרות זאת, הרכב עשה הרב יחסית לשנתון שלו, הייתי מחפש באותו מחיר משהו יותר אטרקטיבי.

פורסם

מחר או ליתר דיוק היום אני הולך לראות את הרכב. בדקתי במחירון יד2 והמחיר המשוקלל הוא55,500₪ בעוד שבלוי יצחק כמו שציינתי הוא 61,100₪.ממה נובע הפער? האם יש במחירון יד2 בסיס למיקוח על מחיר הקנייה?

פורסם

מחירון יד 2 הוא מחירון לקמצנים שלא רוצים לשלם על שיחת טלפון ללוי יצחק. הוא טוב רק לקנה מידה כללי, אבל בסוף כל הגורמים החשובים (בנקים, חברות הביטוח וכו') עובדים לפי לוי יצחק וכך גם אתה צריך לעבוד.

כל דבר הוא בסיס למיקוח, אפילו היונה שעברה כמה דקות קודם והשאירה לשלשת על גג המכונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז ככה...הלכתי היום לראות את הרכב-פצוע לגמרי! מבחוץ עוד ניחא כמה שריטות אבל מבפנים האוטו עבר התעללות קשה אז ויתרתי והוא יביא אחד אחד. דיברנו שוב על המחיר והבן אדם לא רוצה לקבל את המחיר המשוקלל לפי מחירון לוי יצחק ורוצה למכור בבערך 5000₪ מהמשוקלל בטענה שזה רכב מאד מבוקש והוא לא נמכר אף פעם במחיר המחירון המשוקלל. מישהו יכול לתת לי דוגמא שכן?

פורסם

שלום לכולם

אני רכשתי רכב מליסינג לפני כ-10 חודשים

להלן המלצותי

1.אני רכשתי פיגו 407 2008 מאוויס

מחיר המחירון היה79,000 ש"ח התמקחתי איתם השארתי הצעה של 45,000 ש"ח והלכתי

חזרו אלי לאחר שעתיים עם מחיר מאושר של 46,500 וזה היה מחיר העיסקה

אני לא אומר שזה מחיר ההנחה לגבי כל רכב , זה משתנה בהתאם לביקוש בשוק ,אבל בשום אופן אין לשלם על רכב מליסינג מחיר מחירון לדעתי מינימום 20% הנחה, אם לא תקנה רכב פרטי.

2. תדרוש בדיקה של הרכב אבל גם התחייבות לתיקון כל ממצא שייתגלה תוך 30-90 יום,אני תקנתי על חשבונם את כל הליקויים כולל החלפת תיבת הילוכים שבבדיקה שלהם היתה תקינה אבל בפועל הגיר קפץ מדי פעם .אם יש תקלה לתעד הכל פקסים מיילים אס אם אס.

3. רכב מליסינג עובר טיפול קוסמטי לפני שמוצג ללקוח(תיקוני צבע ע"י עובדי החברה הלא מקצועיים ולכן לאחר כ 3 חודשים תתחיל לראות ברכב קילופי שכבות צבע שנצבעו על הצבע המקורי , לא אסון אבל נראה טפשי בפועל פוליש היה עושה את אותה עבודה)

סה"כ אני מרוצה מאד רכשתי רכב מצויין אמין (בניגוד לסטיגמה) נוח מאד שקט וחסכוני בדלק 1/10 ממוצע (אני נסעתי כל חיי על מכוניות יקרות בהרבה-AUDI A4,BMW 325 CONVERTIBLEׂ) ונכון להיום אפס תקלות

רכשתי את הרכב עם 80,000 ק"מ והיום מד האוץ עומד על 140,000 ק"מ (טפו טפו)

טיפול כל 30,000 ק"מ

סה"כ ממליץ עם ההסתייגויות שציינתי

אהוד

פורסם

יש חסרונות ויתרונות ברכבי ליסינג.

יתרונות:

רכב מטופל לפי שעון ולרוב לא חוסכים עליו. בדר״כ לא ימסרו לך רכב עם תקלות כל רכב שיוצא הוא לאחר טיפול מקיף!

חסרונות:

בדר״כ מדובר בדגם בסיסי מאוד! ק״מ גבוהה. ויש כאלו שהשתמשו ברכב לנסיעות ״רגועות״

בהצלחה!

×
×
  • תוכן חדש...