Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראינו יאריס 2004 יד 3 125 אלף ק"מ שחיצונית צועקת הצילו אבל פנים הרכב מאוד שמור, כל הטיפוילם במוסך מורשה וכו.

עשינו בדיקה ואלו תוצאות הבדיקה.

הם רוצים תשובה היום כדי לדעת האם להמשיך להראות את הרכב או לא

הם מוכנים לרדת 500 ש"ח ולא שקל יותר כי הרכב סחיר ולא לחוצים ולא תהייה בעיה להראות. שני אנשים מבוגרים שהבת שלהם

נהגה עליו בת"א.

השאלה מה המשמעות של הליקויים והאם כדאי לקנות וכמה בערך יעלו התיקונים?

טקס עוד 4 חודשים, טיפול אחרון היה ב 8/2012

צירפתי קובץ מקווה שעלה...

בדיקה יאריס.JPG

פורסם

לרכב מ 2004,בדיקה טובה,לא היו תאונות רציניות,הרבה כסתכים.

בולמים עולים באזור 600 אני מעריך.

כמה הם רוצים על הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבדיקה סבירה לרכב ממודל כזה. על פניו נראה שאין שום דבר קריטי שצריך לטפל בו באופן מיידי, אולי ליטוש/החלפה של פנסים וצמיגים.

למה הכוונה שחיצונית הרכב צועק הצילו? לכלוך אפשר להוריד, גם שריטות קטנות. אם יש קילופים של לכה או דפיקות זה כבר משהו אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אגב, המחירון של יצחק לוי אומר 37000, הם מוכרים ב 35000 בגלל המכות שיש בפח (ויש מכות לא יפות).

על השאר הם לא מוכנים לשמוע כי מבחינתם כל שנה הרכב טופל במוסך מורשה מרכזי ואין סיבה להוריד גם אם יש ליקויים כי זה רכב בן 9

פורסם

תלחץ "פרסם תגובה" ובחלון שיפתח תרד קצת למטה, יש כפתור שנקרא "נהל קבצים מצורפים" ודרכו ניתן לצרף תמונות להודעה שלך.

פורסם

כתבתם שבולמים עולים כ 600 ש"ח. מה לגבי זה שהמנוע שורף שמן? ושיש קורוזיה ועוד כל מני דברים לגבי המנוע עצמו? לא לתקן?

פורסם

סליחה אבל לפי המכות מחירון לא הייתי נותן,זה לא איזה שיפשוף חניה או כמה שריטות,על הדלת יש חתיכת מכה,בצד השני יש חריטה די רצינית.

קורוזיה יכולה להיות אם נשפך קצת מים או נוזל קירור,לרוב זה כסתח ובכול בדיקה יש את זה,במקרה ובאמת יש בעיה אז יכול להיות נזילה מאחד הצינורות.

לגבי השריפת זמן,יש עשן לבן מאגזוז?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה שהיאריס שומרת על ערכה טוב,בכזה מחיר אתה יכול לקנות סופר מיני אחרת צעירה בכמה שנים.

צריך לקחת בחשבון שיש בקרוב טסט,שזה 1K,בולמים זה בערך המחיר,יכול להיות קצת יותר או קצת פחות.

לי אישית זה היה מציק בעין כאלה מכות,לדעתי עלותם באזור ה1K וצפונה.הכי כדאי לקפוץ לפחח ולברר עלות,קח בחשבון שיכול להיות הבדלי צבע.

היאריס אמינה וחסכונית,אבל אני באופן אישי במחירון שלא הייתי קונה,יש רכבים אחרים לא פחות טובים,אבל יותר חדשים.

פורסם
מה לגבי זה שהמנוע שורף שמן? ושיש קורוזיה ועוד כל מני דברים לגבי המנוע עצמו? לא לתקן?

הרבה פעמים זה כסת"ח של מכוני בדיקה וזה לא בהכרח אומר שיש שריפה של שמן.

וגם אם כן, שריפה קלה של שמן במנוע לא מעידה בהכרח על תקלה חמורה או על תקלה בכלל. אם המנוע שורף חצי ליטר שמן בין טיפול לטיפול - זה ממש לא נורא.

מבחינה קוסמטית, הרכב באמת "לא יפה" (בלשון העוסקים בתחום). לתקן את הנזקים האלו זה עסק יקר אבל אם הם בעיקר קוסמטיים לא בטוח שזה משתלם ברכב ממודל כזה. לשיקולך.

פורסם

אני באמת לא מבין את האנשים בארץ,

לשלם 35 אלף ש"ח על רכב בן 9, למה?

בגלל שזה טויוטה?

קח גטס 2009, צריכת הדלק אולי תהיה פחות טובה, אבל תיסע באוטו הרבה יותר חדש ועם חצי מהק"מ שיש לך כאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...