Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסוכנות רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

האם יש למישהו המלצה לסוכנות רנו ספציפית בה השירות טוב? (גרים בשרון).

בכל מקרה מה כדאי לדרוש ברכישת רנו מגאן אסטייט לגבי אבזור פשוט אין כי הרכב מאובזר בכל מה שצריך, איזה הטבות קרסו נותנים וכדאי לדרוש במקום? (הסוכנות לחוצה כי הם מתקשרים בערך כל יום)

תודה ניצן

how it's like to drive :twisted:

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר עם זכי מהסניף הראשי בריב״ל ת״א. מכר לחבר טוב שלי פלואנס דיזל לפני שנה והיה אחלה.

זה שהוא חבר פורום אומר הכל לדעתי :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דבר עם זכי מהסניף הראשי בריב״ל ת״א. מכר לחבר טוב שלי פלואנס דיזל לפני שנה והיה אחלה.

זה שהוא חבר פורום אומר הכל לדעתי :wink:

קישור לפרופיל שלו יעזור

פורסם

לא לחשוב פעמיים - רנו תל אביב, דבר עם זכי!

גם אני לקוח מרוצה :)

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

מנסיונכם מה ניתן לקבל ברנו במצב כזה שהרכב במלאי והם לחוצים למכור? האם רנו ששים לתת הנחת מזומן כלומר לתת הנחה ישירה על האוטו או רק הכנסת דברים כמו צבע מיטלי וטיפולים במחיר? אודה לתשובה עיניינית ומהירה כי אנו מעוניינים במקרה הזה לנצל את יתרוננו עד כמה שאפשר במו"מ

פורסם

זאת הודעה מתוך אתר "הוט":

--------------------------------

עצור!

חושב לרכוש רכב חדש בקרוב?

דגמי רנו

במחירי מבצע מדהימים!

המבצע החל מיום 1/5/2013

פרטים נוספים ומחירים בקרוב

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בסוכנות רנו רעננה הציעו לנו רכב עם "פגם" שלטענתם התפרים בהגה ובכסאות בצבע לבן במקום שחור. הרכב עם הנחה מכובדת השאלה האם מאחורי ההנחה לא מסתתר פגם יותר רציני וגם הצבע של הרכב הזה הוא כסוף שלא חביב עלינו. מה אתם אומרים?

פורסם

למיטב ידיעתי, ע"פ חוק, היבואן מחויב לדווח ללקוח על כל נזק ברכב, למעט חלק או מכלול שהוחלף בשלמותו ואינו דורש צביעה. בנוסף, לא מחויב היבואן לדווח ללקוח על שריטה אחת בחלק אחד של הרכב (אם השריטה נמשכה גם לחלק אחר, היא מחויבת דיווח) , שנצבעה בצורה מקצועית.

ללקוח שמורה הזכות לסרב לקבל רכב שניזוק בשיעור גבוה מ3.5% מערכו.

קשה לי להאמין שיש נזק גדול מזה ברכב. מצד שני, קשה לי להאמין שהם מעניקים הנחה כה גדולה על צבע התפירה.

פורסם

הי ניצן,

במיוחד ברכב עם סחירות נמוכה כמו מגאן, אתה יכול לחסוך עשרות אלפי שקלים ע"י רכישת רכב משומש קלות.

אלא אם כן ריח החדש הוא כמו שיכר באפך...

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

אין מגאן סטיישן דיזל משומשת...

השיווק התחיל לפני משהו כמו חודש, לא סביר שמישהו כבר ימכור את הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...