Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד סיירה, לאן כולן נעלמו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לחזור לרכב הראשון שלי, פורד סיירה.

לאחר שהחלפתי מספר רכבים תוך זמן קצר, הבנתי שאני צריך לחזור לאחור.

לאחרונה אני בכלל לא רואה כאלה על הכבישים, וכאלה ביד2 בכלל.

אם מישהו רואה אחת נוסעת, אחת יפה, 4 דלתות או קופה, אשמח מאוד לדעת! אולי הבעלים יהיה מעוניין למכור תמורת מחיר הגיוני.

זאת הייתה שלי, מצב בודי לא פחות ממדהים. מצטער על היום שמכרתי אותה ולא הקפאתי רישיונות.

429713_3184863100295_1709540126_n.jpg

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סטיישן גם מעניין?

יש בזכרון אחת בשימוש יום יומי במצב סביר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין מה לעשות זהו רכב שלאט לאט נעלם חלקן נגרטו וחלקן הלכו לברזל וחבל.

למצוא היום סיירה במצב טוב יהיה מאוד קשה ובתצורת 3 דלתות זה בילתי אפשרי.

יש כמה קורטינות שנראות דיי טוב ביד 2 ולפי דעתי חבל לפספס לפני שיגרטו.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

יש לשכן שלי (ברחובות) אחת כזאת שהייתה נוסעת עד לפני כמה חודשים. עכשיו היא עומדת ומחכה ככל הנראה לגריטה.

אני לא זוכר בדיוק איזה דגם או שנה.

אם אתה רוצה, אבדוק מאוחר יותר.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אין מה לעשות, זו דרכו של עולם.

גם אני שואל את עצמי מדוע לא רואים יותר פיג'ו 304 , פיג'ו 305, פיג'ו 104, לאט לאט גם לא נראה פיג'ו 205.

דווקא בשבוע שעבר ראיתי פיג'ו 205, המכונית היתה חבוטה, נהג בה אדם מבוגר שניכר שלא אכפת לו ממראה המכונית.

חבל, באמת חבל. כי כשנוסעים לחו"ל לאנגליה, הולנד או מדינות אחרות רואים שממש ישנה תרבות של שימור מכוניות, בפרט מכוניות קלאסיות.

מצד שני, צריך להבין שכאשר מכונית כמו פיג'ו 205 מגיעה ל- 14 שנים על הכביש, צריך להתחיל להשקיע ממון רב בשיפוץ, החלפת מכלולים יקרים וכו', ואז אנשים עושים חשבון ששווה להם להתקדם לרכב מתקדם יותר, זו הסיבה שמי שכן יקנה את הרכב הזה, על פי רוב הכנסתו מעוטה, כגון סטודנט ולאחר שימוש של מס' שנים הרכב מגיע למצב של גריטה.

אכן, זו דרכו של עולם.

פורסם

גם לי היתה אחת כזו. 84' 1600L לבנה ידנית. מכרתי אותה בגרוש וחצי לפני כעשר שנים.

אחת המכוניות המהנות לנהיגה שהיו לי (ונהגתי על לא מעט). אני לא פעם מפנטז על אחת כזו...

פורסם
אשמח מאוד אם תבדוק לי, תודה.

קורטינות לא מעניינות אותי למטרה שאני צריך את הרכב.

אפשר לשאול לאיזו מטרה אתה צריך הפורד סיירה? 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

יש אצלי ביישוב אחת שעומדת כבר מספר שנים, נראית לי 1600 MK2 (אם אני זוכר נכון), אם תרצה אבדוק

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לי הייתה סיירה 2.0 הראשונה שהגיעה לארץ מודל 83 מחפש אותה בנרות,הגיעה לארץ בייבוא אישי(פורד רצו להביא לי רק 1.6 ואני התעקשתי)אם למישהוא יש קצה חוט לסיירה כזאת מודל 83 אז בבקשה.

:evil:

• תוכן חדש...