Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה או פורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת מה עדיף לקנות טויוטה קורולה GLI 1600 או פורד מונדאו 2000 ? (מדובר בשנים 2006/2007) מה עדיף מבחינת נוחות, אוטו גבוהה, מאובזר, תא מטען גדול, חלקים זמינים וזולים, חסכונית בדלק, והכי חשוב שתסחוב בעליות טוב מאד (יש לי המון דברים לשים בתא המטען כגון: כלי עבודה וסולם על הגג) אני עושה בערך עשר אלף ק"מ בשנה, תודה רבה.

פורסם

המונדיאו חזקה מאוד! מצד שני אין על האמינות של טויוטה.

לדעתי טויוטה קורולה עם הגיר הרובוטי תהיה החלטה חכמה יותר היא מאוד חסכונית ואני לא חושב שיהיה חסר לך כוח.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

שני רכבים בקטגוריות שונות לגמרי.

תנהג בתיהן ותבין.

היתרון היחיד של טויוטה זה האמינות והמחירון וזהו, כל השאר המונדאו עדיפה.

אם אתה רוצה ליהנות לך על המונדאו, רוצה חיסכון ואמינותלך על הטויוטה.

פורסם
שלום, רציתי לדעת מה עדיף לקנות טויוטה קורולה GLI 1600 או פורד מונדאו 2000 ? (מדובר בשנים 2006/2007) מה עדיף מבחינת נוחות, אוטו גבוהה, מאובזר, תא מטען גדול, חלקים זמינים וזולים, חסכונית בדלק, והכי חשוב שתסחוב בעליות טוב מאד (יש לי המון דברים לשים בתא המטען כגון: כלי עבודה וסולם על הגג) אני עושה בערך עשר אלף ק"מ בשנה, תודה רבה.

חייב לציין שההתלבטות והשאלות מוזרות למדי.

האם לגבי גובה, אבזור, תא מטען - אתה לא יכול להתרשם בעצמך? אתה באמת מתלבט בין מכוניות שמעולם לא ראית?

ואם כן, אז בתקציב שלך יש המון מכוניות נוספות.

הייתי ממליץ לך - לנסח פניה חדשה שתכלול את תקציבך ואת השימושים, המגבלות והחלומות שלך.

בטוח שיוכלו להציע לך כאן הצעות מעולות.

2 המכוניות שציינת שונות מאוד. הקורולה כנראה תהיה זולה יותר לאחזקה, המנודאו תעלה יותר אך תתן לך יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...