Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר קדוש מ: when you have to shoot, shoot, dont talk

בן אדם, זה כל האטוס הציוני על רגל אחת! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתם צריכים לראות אותו בבובה של לילה. עושה כל מיני דברים מפגרים, כל הפאנל מסתכל עליו בהלם ולא מבין ורק שוקו צוחק כי הוא הביא אותו. בתור פאקינג מאנקי שיודע להגיד רק "וברכה" ולרוץ כמו אידיוט אין לי מושג מה הוא עושה בארץ נהדרת. זו גרסה שמנה, עוד יותר עלובה וכלל לא מצחיקה של טל פרידמן, שממילא יכול טיפה'לה להצחיק רק בדמויות ספציפיות שההפקה מכינה לו במיוחד, עוד אידיוט על תקן המטומטם המקומי זה כבר מיותר. כנראה הוא שילם כסף לכל אדם בכניסה על מנת שיתנו לו להופיע אחרת אין לי מושג מי בא בכלל לראות אותו, וגם אם זה חינם בקיבוץ. ומעניין לי את התXת מה עבר עליו או על מי הוא עבר, הוא אמור להצחיק, לא להציק ועל אחת כמה וכמה לא להכאיב. אידיוט.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא ראיתי בחיים שום קטע שלו, והספקתי לראות ארץ נהדרת לפני כמה שנים. ראיתי את הסרטון עכשיו עם הארגז ואני מאוד מקווה שיפתחו לי תיק על זה, או לפחות שיקבל תביעה אזרחית מהבחור שעליו הוא זרק את הארגז.

נכון שיש זן של הומור "הזוי", או בלתי צפוי או איך שלא קוראים לזה, אבל בין זה לבין לזרוק ארגזים יש הבדל של שמיים וארץ. חבל שזה מה שמצחיק אנשים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

למה מראש להכנס לדברים האלה? הסיבה היחידה ששמעתי על הטיפש הזה ומעלליו זה הפורום הזה. פעם עוד הייתי נבוך מזה שאני לא מתמצא במה שהולך בטלויזיה, לפעמים קשה לפתח שיחה עם אנשים. בתקופה האחרונה אני ממש מתגאה בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעט מדי, מאוחר מדי - ההפקה שלו כבר תפסה את הבעלות על התגובה וטרחה לציין שמדובר ב"חלק מהשואו". זה מובן מאליו שהוא לא מתכוון לזה והוא ימשיך להתברלד על כולם.

פורסם

אני דוקא מוצא את ברלד מאוד מרענן ומצחיק. כמובן עד גבול מסויים ולקלל ולזרוק ארגז על עובד במה זה משפיל וחסר טעם לחלוטין. אם נעזוב את המקרה הזה, הוא די שונה מעדר הסטנדפיסטים ויש בו משהו חדש ושונה. הבעיה אצלו שארסנל הבדיחות שלו מוגבל והוא חוזר על עצמו הרבה פעמים.

פורסם
מהו הומור איכותי בעיני המגיבים פה, סתם מעניין לדעת...
אם נשאר בליגת "השטויות/היסטריה" - טום גרין, שבשנות ה 90 / 2000 המוקדמות היה פשוט משובח. הומור שטותי שעובד, לא הדרעק של ברלד.

EFNrz8goEhs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

G-mK62LJ9zg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

UVtrPIvDwwU דרך יוטיוב

6eD8V3X2ueg דרך יוטיוב

ויש גם את Remi Gaillard הצרפתי, שלרובכם לבטח זכור לטובה מהקליפ -

uvYxXBMqEOM דרך יוטיוב

• תוכן חדש...