Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לקחתי רכב אחד לבדיקה פולו 2003 ואני צריך עזרה לדעת אם שווה לקחת אותה,

הגעתי עם המוכר למחיר 16,500, אני רוצה להתייעץ אתכם אם שווה לי לקחת את הרכב במחיר הזה ולתקן אותו

או להמשיך לחפש מציאה יותר טובה.

מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק\מערכת הצתה -

נזילות שמן + בין מנוע לגיר, שאיבות שמן לחלל השריפה, פיח רב בתאי השריפה, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה,

ריקבון במצנן,לנקות מערכת קירור + רדיאטור,רצועה פגומה + מותח רועש, תצרוכת דלק גבוהה HC גבוה, לבדוק התנעת בוקר.

מערכת פליטה -

תקין

סרן קדמי ומערכת היגוי -

גומיות מגן להגה פגומות

קפיצים -

תקין

שילדת מרכב -

משמעות נמוכה: תיקון כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים, תיקון דלת קדמי ימין, תיקון דלת אחורית ימין,תיקון כנף אחורית ימנית, תיקון + פגיעה פח סף חיצוני.

משמעות שולית: ריפוד פגום, פגיעות בפגושים.

מערכת בלמים(ללא פירוק גלגלים) -

לפרק גלגלים ולבדוק רפידות, צינורות גמישים קדמיים פגומים + צלחות שחוקות.

צמיגים -

חסרות טסות X1

מערכת תאורה -

תאריך מצבר 10/10, מצבר ישן, פנסים ראשיים דהויים

העברת כח -

מצמד מפריד גבוה(בלאי),גומיות מגן לציריות פגומות, נזילת שמן תיבת הילוכים, תושבת תיבת הילוכים פגומה + נקישות.

מחוונים -

תקין

הערות כלליות -

פגיעות פח/לחיצות פח,שריטות ונמשים בצבע,לבדוק רצועת תזמון במוסך,מזגן לא נבדק,אין אחריות על מחשבי הרכב,חלקי פלסטיק פגומים בגחון הרכב,יש לבדוק כרטיס טיפולים במוסך,אחריות על מכללים עד חודש ימים בלבד מתאריך הבדיקה, בתום הבדיקה יש לפנות מייד למוסף ולתקן את הליקויים שרשומים בטופס.

בנוסף כתוב על הדף -

יש לפרק אגן שמן ולנקות את הרשת של המשאבה,

לבדוק שמן גיר.

תודה למי שהתאמץ וקרא את כל זה ועזר מראש

פורסם

כמה ק"מ יש לרכב?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

רכב מוזנח. עדיף לחפש אקזמפלר שמור יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על הדעה...ברוב סוחף אני לא אקח את הרכב גם לא במחיר הזה...

אבל בכל אופן...יש מצב שתסבירו לי קצת למה לא לקחת אותו?

שאני אדע למה לשים לב בהמשך...

פורסם

מערכת קירור מוזנחת ורקובה, דרוש טיפול והחלפה של חלקים (אני מניח החלפת רדיאטור לפחות). יש גם בעיה של זיהום אויר, זה עלול לדרוש החלפה של חיישנים יקרים וממיר קטליטי. המצב מוזנח עד כדי כך שצריך לנקות רשת של משאבת שמן וזה לא כסת"ח. כמו כן יהיה דרוש לתקן נזילות של גיר ועוד. ייתכן שצריך להחליף צלחות וצינורות בלמים.

יש פה השקעה של כמה אלפי שקלים טובים והרכב לא נדיר. אני בטוח שאפשר למצוא אחד שמור יותר.

מצד השני, אולי כדאי לך לקחת את הרכב למוסך רון ולקבל הצעת מחיר על תיקונים. אם מוכר מוכן יהיה מוכן להוריד את עלות התיקונים ממחיר אולי זו עדיין אופצייה. השאלה האם כדאי לך להכנס לרכב שדורש השקעה? אני לא חושב שזה כדאי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המחיר המדובר הוא אחרי הורדה של תיקונים

בהתחלה הבן אדם רצה 19,000...ואחרי חישוב של השקעה בתיקונים + טסט שנגמר עוד חודש +ביטוח

יוצא שאני משקיע על הרכב יותר ממחירון...אז בגלל זה שאלתי אם ניתן לעבור על זה ולקנות או לא...

תודה על ההסבר, אני אוותר על הרכב הזה

פורסם

יוצא שאני משקיע על הרכב יותר ממחירון...

האקזמפל הזה ספיציפית רקוב אבל תכניס לך לתודעה בראש שרכב בראש ובראשונה זה הוצאה ולא השקעה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...