Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה

אני בשלילה של חודש , הפקדתי בבית המשפט את הרשיון ב 3/2, האם אני אוכל להנפיק רשיון חדש

ב 3/3 בדיוק או שאצטרך לחכות ל 4/3,

בבקשה תשובות רק ממי שבעל נסיון ויודע

פורסם
ה- 4/3 כבר עבר לפני יותר מ- 3 שבועות :shock:

צודק הכוונה כמובן חודש קדימה הפקדתי ב 3/3 מתי מותר לי להנפיק רשיון? ב 3/4 או ב 4/4 ?

פורסם

בשלילה בדרך כלל מצוין מספר הימים המדויק. אם לא, אז רשום "חודש", "חודשיים", "חצי שנה" וכן הלאה.

ימי השלילה מתחילים להיספר מיום הפקדת הרשיון, ועל כך מנפיקים לך אישור הפקדה.

אם שללו לך את הרשיון ב3/3, ובשלילה רשום "חודש", אז חודש משמעו 30 יום.

במרץ ישנם 31 ימים, כך שבפועל, תוכל לגשת למשרד הרישוי, עם אישור הפקדה מקורי, בתאריך 2/4.

ה3/3 נחשב כיום הראשון של השלילה (במידה ואכן הפקדת את הרשיון באותו היום), עד ה31/3 זה כבר 29 יום, תוסיף עוד יום אחד, זה כבר ה1/4, מה שאומר שב2/4 תוכל לגשת לקבל רשיון חדש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
בשלילה בדרך כלל מצוין מספר הימים המדויק. אם לא, אז רשום "חודש", "חודשיים", "חצי שנה" וכן הלאה.

ימי השלילה מתחילים להיספר מיום הפקדת הרשיון, ועל כך מנפיקים לך אישור הפקדה.

אם שללו לך את הרשיון ב3/3, ובשלילה רשום "חודש", אז חודש משמעו 30 יום.

במרץ ישנם 31 ימים, כך שבפועל, תוכל לגשת למשרד הרישוי, עם אישור הפקדה מקורי, בתאריך 2/4.

ה3/3 נחשב כיום הראשון של השלילה (במידה ואכן הפקדת את הרשיון באותו היום), עד ה31/3 זה כבר 29 יום, תוסיף עוד יום אחד, זה כבר ה1/4, מה שאומר שב2/4 תוכל לגשת לקבל רשיון חדש.

אתה בטוח שחודש לא נחשב מה 3 עד ה 3 בדיוק? והם רשמו לי גם שאוכל לקבל את הרשיון יום אחרי סיום התקופה

פורסם
אתה בטוח שחודש לא נחשב מה 3 עד ה 3 בדיוק? והם רשמו לי גם שאוכל לקבל את הרשיון יום אחרי סיום התקופה

כשאני הייתי בשלילה, קיבלתי חודשיים, חודש מהקצין משטרה ועוד חודש מהשופט. בפסק הדין היה רשום את המילה "חודשיים". קיבלתי את הרשיון בחזרה אחרי 61 יום בדיוק.

60 ימים מלאים של שלילה, וביום ה61, ניגשתי למשרד הרישוי וקיבלתי רשיון.

יש אפשרות שאתה צודק, אבל אני מדבר מנסיוני. אולי שווה להמתין לתגובה מאחד מבעלי המקצוע בתחום.

Always go sideways

פורסם
נראה לי שיש הבדל ביננו, השלילה שלי היא של שופט ושלך של קצין משטרה

גם השלילה שלי היא משופט.

הקצין שלל לי לחודש מנהלי, ואז במשפט השופט פסק לי חודשיים פסילה, בניכוי החודש שכבר קיבלתי מהקצין.

Always go sideways

• תוכן חדש...