Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנצלנו מול טורקיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה תמים זה נשמע ממך, ונדליזם, ממש גרפיטי צבעוני בשביל שיהיה לערבים צבעוני ונחמד בכפר.

מדובר בנבלות, בוגדים במלכות ישראל שמנסים בכח להבעיר את השטח בכדי לקבוע עובדות בשטח ולהגיד לך את האמת, אני ועוד רבים כמותי לא יזילו דמעה אם יבצעו בהם לינץ' אם יתפסו בשעת מעשה.

רק באורך פלא, דווקא ה"בהמות" שלך מפגינים בגרות ולא נגררים אחרי הפרובוקטורים האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז רק תן לי להיות בטוח שאני מבין מה שאתה אומר, לשיטתך, כל מבצע של תג מחיר שיתפס על חם, צריך לחסל אותו באותו רגע , כן?

קודם כל שמערכת המשפט המשטרה והפרקליטות תוכיח אפילו מקרה אחד של "חרטוט מחיר" שבאמת בוצע על ידי מי שהם אומרים.

בינתיים כל ההפלצות שהריעו תרועה גדולה נשארו עם הסרחון ביד וכל ה"מואשמים" הנוראים הלכו הביתה.

יש אנשים שקשה להם לקבל את זה שמדובר בפרובוקציות פלסטיניות ע"ע "הצתת המסגד".

חרטא ערבית להבערת השטח ותו לא.

התקשורת המוטה ובעלת האג'נדה מנסה להבעיר את השטח ביחד עם החברים שלהם לחיים אבל משום מה זה לא מצליח אף פעם.

פורסם
כמה תמים זה נשמע ממך, ונדליזם, ממש גרפיטי צבעוני בשביל שיהיה לערבים צבעוני ונחמד בכפר.

מדובר בנבלות, בוגדים במלכות ישראל שמנסים בכח להבעיר את השטח בכדי לקבוע עובדות בשטח ולהגיד לך את האמת, אני ועוד רבים כמותי לא יזילו דמעה אם יבצעו בהם לינץ' אם יתפסו בשעת מעשה.

רק באורך פלא, דווקא ה"בהמות" שלך מפגינים בגרות ולא נגררים אחרי הפרובוקטורים האלה.

ונדליזם - השחטת רכוש. מתאר את התופעה של תג מחיר בצורה מושלמת. כן, זה באמת כאין וכאפס לעומת רצח חפים מפשע. שרפו מסגד, אוי אוי אוי. ביג פאקינג דיל, באו דוסים פרחחים באמצע הלילה ושרפו מקום שממילא לא יהיה קיים עוד 100 שנה. זה עדיין לא מתקרב לרצח.

.Your average Notepad

פורסם
אפשר להבין איך אתה משווה ונדליזם אל מול רצח תינוקות חפים מפשע? אם מתנחל ייכנס לכפר ערבי ויכרות ראשים של משפחות שישנות בלילה - הייתי מאחל לו גזר דין מוות.

ו falou, תן לי להזכיר לך באיזה הקשר אמרתי ש"בטבע החזק שורד". דיברנו על כך שאם תיאורתית על כל קסאם שהיה נופל בישראל היינו שורפים שכונה בעזה, לא היו נופלים יותר מקסאם - שניים מקסימום. איך מהמשפט הזה הגעת למסקנה שאני חולק את תפיסת העולם הנאצית - אין לי שמץ. כשאמרתי את המשפט התכוונתי לכך שאם לא נהיה חזקים - לא נשרוד. אנחנו בסה"כ יצורים חיים שחיים בטבע.

הסברתי למה זו אמירה של הפילוסופיה הנאצית ושאלתי שאלות, אחרי שהסברת לי שזו תפיסת עולם שהיא "עובדה".

או שאתה מאמץ פילוסופיה נאצית/פאשיסטית רק בהקשר של הלוחמה בעזה ובשאר המקרים אתה מרקסיסט?

נ.ב. אתה לא יצור שחי בטבע, אם לא שמת לב (יש לך אולי גם בעיות ראייה?).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רועי, מה אתה היית רוצה שיהיה פה בסוף?

אפרטהייד כמו שהיה בדרום אפריקה?

שהיהודים אזרחים סוג א' והפלסטינים אזרחים סוג ב' בלי זכות הצבעה לכנסת?

אתה באמת חושב שאפשר לנהל ככה מדינה לאורך זמן?

בכל מקום בעולם שניסו את זה נכשלו.

האפשרויות הריאליות בסופו של דבר הן:

1. מדינה מהירדן לים כשכל תושביה שווי זכויות.

במקרה הזה בבחירות הראשונות שייערכו המפלגות הערביות יקבלו בסביבות 50 מנדטים.

מתאים לך?

2. שתי מדינות נפרדות, כשלכל אחת מהן יש ריבונות מלאה על השטח שלה, שהוא רציף.

מה אתה מעדיף?

הייתי מעדיף לחיות בשלום, בלי מלחמות דת ובלי דם מיותר שיישפך. נכון שהמשימה מוטלת על שני הצדדים, אבל כל עוד צד אחד מערים קשיים ותנאים מוקדמים, זה לא יקרה לעולם, כי הצד השני לא יסכים לתנאים האלה לעולם, ואנחנו ניכנס סתם לתוך סאגה של דרישות -> אי מענה לדרישות -> סבב הסלמה -> מבצע צבאי -> שקט וכן הלאה.

אז רק תן לי להיות בטוח שאני מבין מה שאתה אומר, לשיטתך, כל מבצע של תג מחיר שיתפס על חם, צריך לחסל אותו באותו רגע , כן?

אתה אומר שלשרוף מסגד זה שונה משריפת בית כנסת?

צריך לזרוק אותו לכלא, ולגרום לו להבין שמה שהוא עשה לא בסדר. אני ממש לא דוגל בלשרוף מסגדים (כמו שאני לא רוצה שישרפו לי בית כנסת). אבל אם מפגעים, לשטח את הבית זה בסדר. פשוט לגרום למצב שאם מהבית הזה יצא מחבל - לגרום לבית להיעלם באורח פלא עם D9 או שניים.

ועוד משהו - הגזמתי עם איך שהצגתי את הדברים. אני בן למשפחת נפגעי טרור (שני אחים שלי, שברוך ה' החלימו מאבנים שריסקו להם את הצורה ודוד שהוא עד היום בלי עצמות ברגליים, אלא שיירי עצמות ופלטינות). אני דיברתי מתוך רגש ולא מתוך רציונל. אני מתנצל בפני מי שנעלב או נפגע ממני.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא. ממש לא. אני לפעמים מגיב מתוך רגש ולא מתוך היגיון. הדברים האלה מציפים אצלי כל מיני דברים שרובם לא נעימים. דוד שלי היה על סף מוות, ואחי היה צמח כמעט חודש. לאח השני חסר חלק על עצם בלחי מעל ללסת.

יש עוד אלפי משפחות שנפגעו מהטרור.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אתה אומר שלשרוף מסגד זה שונה משריפת בית כנסת?

אתה מוזמן לצטט תגובה בה אני אומר שלשרוף מסגד זה שונה מלשרוף בית כנסת. I insist.

falou, אני לא מצליח להבין איך אתה לא מצליח להבין.

"החזק בטבע שורד" איננה תפיסת עולם, זאת פשוט עובדה. אני אנסה לפשט את זה עד כמה שאפשר. אם איציק יותר חזק מיורם, והם הולכים מכות, איציק ינצח, כי הוא יותר חזק.

הדרווניזם החברתי הוא רעיון הישרדותם של הכשירים ביותר בתוך חברה מסויימת מאשר בתוך מינים שלמים (זאת ה'התמחות' של האבולוציה). ע"מ לשרוד כאן אנחנו צריכים להישאר עם היד על ההדק. בניגוד לפאשיזם/נאציזם/גישות מסוימות המשתמשות בדרווניזם החברתי לטובתן, לי ברור שאין שום הבדל בין יהודי לערבי מבחינה פיסית כלשהי.

נ.ב.

אין לי מושג למה אתה מכחיש את זה. וודאי שאנחנו ייצורים חיים שחיים בטבע. בדומה לנמלה שאוספת גרגירי חול ובונה מחילות שלמות מתחת לאדמה, כך אנחנו בונים בתים וגרים בהם, יחד עם שימוש בטבע לצרכים נוספים שלנו. זה פשוט בקנה מידה גדול יותר משל שאר היצורים, כי אנחנו יותר אינטלגנטים.

.Your average Notepad

פורסם
לא. ממש לא. אני לפעמים מגיב מתוך רגש ולא מתוך היגיון. הדברים האלה מציפים אצלי כל מיני דברים שרובם לא נעימים. דוד שלי היה על סף מוות, ואחי היה צמח כמעט חודש. לאח השני חסר חלק על עצם בלחי מעל ללסת.

יש עוד אלפי משפחות שנפגעו מהטרור.

להזכירך - עם מצריים וירדן היו יותר הרוגים ופצועים במלחמות עד 73, ובכל זאת עשינו איתם שלום.

בהנחה שלא אנחנו ולא הם ניעלם מהאיזור יום אחד, לטעמי האפשרות היחידה היא להיפרד לשתי מדינות ולא, לא ממש חשוב לי שאבות אבותיי קבורים בחברון ובג'בל ברבוניה. זה בסדר מבחינתי להגיע לשם עם ויזת תייר.

פורסם

"החזק בטבע שורד" איננה תפיסת עולם, זאת פשוט עובדה. אני אנסה לפשט את זה עד כמה שאפשר. אם איציק יותר חזק מיורם, והם הולכים מכות, איציק ינצח, כי הוא יותר חזק.

הדרווניזם החברתי הוא רעיון הישרדותם של הכשירים ביותר בתוך חברה מסויימת מאשר בתוך מינים שלמים (זאת ה'התמחות' של האבולוציה). ע"מ לשרוד כאן אנחנו צריכים להישאר עם היד על ההדק. בניגוד לפאשיזם/נאציזם/גישות מסוימות המשתמשות בדרווניזם החברתי לטובתן, לי ברור שאין שום הבדל בין יהודי לערבי מבחינה פיסית כלשהי.

זה לא עובד לפי כוח בעולם כי לפי ההגיון הזה אז לא יהיה סוף למלחמות עד שמדינה אחת תשלוט באופן טוטאלי על כל העולם.

הדרך הנכונה(לפחות לפי דעתי) היא לאפשר לכולם לחיות בחופש ולעזור במה שאפשר כי כשלאחד יש המון ולשכן יש קצת זה יוצר קנאה וכעס שאחרי זה גורמים לסכסוכים וכשלשכן שלך טוב אז גם לך טוב, הבעיה זה שבעזה חרא ואין להם מה להפסיד אז הם מוכנים לעשות כל דבר.

פורסם

אתה שוב מבלבל בין תפיסת עולמך לעובדות. העובדות הן שלא תמיד חייב להיות חזק בשביל לשרוד, אחרת היו עד היום דינוזאורים וחיה כמו חיפושית משה רבנו הייתה נעלמת מזמן. מעבר לכך, גם בלהקה שבה הזכר הדומיננטי מנסה להשתלט על טריטוריה, הזכר המובס מוצא לעצמו כמעט תמיד טריטוריה ושבט אחר ו/או מחכה לתורו ביום אחר. דווקא בטבע - כח הוא לא ערובה להצלחה.

פורסם

החזקים שורדים זו סה"כ טעות תרגום. הביטוי המקורי הוא Survival of the fittest, כלומר הישרדות המתאימים. בדיוק הנקודה ששמר דיבר עליה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זה לא עובד לפי כוח בעולם כי לפי ההגיון הזה אז לא יהיה סוף למלחמות עד שמדינה אחת תשלוט באופן טוטאלי על כל העולם.

ברור שלא יהיו סוף למלחמות בעולם. אם הריבים לא יהיו על דת, הם יהיו על טריטוריה. ואם לא אל טריטוריה, אז על כסף. הפתרון לזה הוא באמת מדינה אחת במקום המון מדינות. רק שזאת לא צריכה להיות דיקטטורה, הבחירות יכולות להיות דמוקרטיות לחלוטין. רק שבמקום שיהיו 120 חברי כנסת, יהיו 120,000 (לא בהכרך בתוך מבנה אחד. זה יכול להיות גם ע״ג האינטרנט). הרי אם תחשוב על זה, המדינה הוקמה ע״מ להגן על האזרח. ובינתיים האזרחים של כל המדינות סובלים בגלל מלחמות - עניינים בין מדינות, ולא אזרחים. אם העולם היה מדינה אחת, כל תקציבי הביטחון היו מושקעים לבטחון פנים. ולא היו מלחמות על טריטוריה או משאבים, כי הכל יהיה שייך לגוף אחד. מקסימום ריבי דת פנימיים שיעברו עם הזמן. דווקא אחלה של רעיון.

.Your average Notepad

פורסם
שרפו מסגד, אוי אוי אוי. ביג פאקינג דיל, באו דוסים פרחחים באמצע הלילה ושרפו מקום שממילא לא יהיה קיים עוד 100 שנה. זה עדיין לא מתקרב לרצח.

איזה צרוף מקרים, זה בול מה שגבלס אמר לעיתונות, למחרת ליל הבדולח (ולא, אני לא ציני ולא ממציא, זה פשוט מה שהוא אמר, כמעט מילה במעלה!)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...