Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנצלנו מול טורקיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגשות הם ממש לא תירוץ לרעיונות קצוניים.

זה שלך באופן אישי קרו דברים זה לא אומר שהדעה שלך נכונה מבחינה עובדתית או מוסרית.

העובדות הן העובדות ויש לנו את האפשרות להסתכל על כל מה שקרה ולהתאבל בכעס או להסתכל קדימה ולתכנן עתיד טוב יותר לילדים שלנו.

עריכה:

ואם אתה לא רוצה אירועי אלימות מול פלסטינים, צא מהשטחים!

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רגשות הם ממש לא תירוץ לרעיונות קצוניים.

זה שלך באופן אישי קרו דברים זה לא אומר שהדעה שלך נכונה מבחינה עובדתית או מוסרית.

העובדות הן העובדות ויש לנו את האפשרות להסתכל על כל מה שקרה ולהתאבל בכעס או להסתכל קדימה ולתכנן עתיד טוב יותר לילדים שלנו.

עריכה:

ואם אתה לא רוצה אירועי אלימות מול פלסטינים, צא מהשטחים!

זה שלי קרו דברים, ולעוד אלפי משפחות, אז זה אומר משהו על הבהמות הפלסטיניות! הם מחפשים מוות! הם אוהבים לרצוח ולהרוג כמה שיותר (הקיצוניים שבהם. יש הרבה שזה לא מעניין אותם בכלל, והם רק רוצים להתפרנס ולהתקיים בכבוד).

איזה עתיד טוב יהיה לילדים שלנו, אם יצמצמו אותם בתוך תחומי מדינת ישראל שלא כוללת את ירושלים? יוסי, בלי ירושלים, איך נוכל ללמד את ילדינו על ההיסטוריה של עם ישראל? בלי יו"ש איך נלמד אותם מה היה בקרבות התנ"כיים? איך הם יידעו מי היה הורדוס ומה זה ההרודיון?

איך הם ידעו איפה קבורים אבות ואמהות האומה בלי מערת המכפלה? איך הם יידעו מה זה מגדל דוד? מתמונות?

אתם מדברים שטויות כל מי שמדבר על להחזיר לבהמות הפלסטיניות שטחים. שיחיו איך שהם רוצים, בשטחים שהם חיים בהם!

יש להם מספיק מקומות שאין בהם נפש חיה, למעט מספר בודד של כמה בדואים. שיתחילו לבנות ולהתפרס על השטחים שיש להם, תאמין לי שיש להם די והותר! שיעזבו אותנו לנפשנו. ויודע מה? אני לא מאמין שיש להם מקום בארץ הזאת. רוצים לחיות כאן? בבקשה. לא? ביי ביי. אל תרצחו ואל תאיימו.

הם כבר עברו כל גבול הפלסטינים האלה. נמאס לי כבר לשמוע על ילד יהודי שחטף אבן בפרצוף כי הוא יהודי. נמאס לי לשמוע על פיגועים. למה תינוקת צריכה לשלם בחייה, רק כי היא יהודייה?

למה אתם לא רואים מה הם עושים, ומסתכלים רק מה אנחנו עושים? למה אתם לא זועקים בזמן שיהודים נפגעים מדי יום ביומו, אבל מזדעקים ומרימים קול זעקה רמה כשפלסטיני נשרט? למה אתם לא זועקים כאשר ילדים קטנים יהודים נפגעים, אבל מזדעקים כשילד פלסטיני זורק אבנים על חייל מג"ב ומקבל אלה?

למה אתם לא מזדעקים כחיילים שלנו בורחים מפני המון, אבל כשחיילי מג"ב זורקים רימוני הלם אתם מכנים אותם פושעי מלחמה?!

אל תתחילו לומר לי "אתה הכובש!" אני חי פה, וזה שהם לא קיבלו אותי כאן זה בעיה שלהם! ב-48' הם קיבלו הזמנות למדינה. אבל בגלל הטמעות שלהם, בגלל שהם כל כך טמעים, הם התחילו לרצוח אותנו.

כמו שאייל אמר! זו מלחמת דת. הם שונאים אותנו רק כי אנחנו יהודים, למרות שהקוראן שלהם אומר להם "היהודים ישכנו תחת כנפי האיסלאם ואסור לפגוע בהם". הם רמאים, שקרנים והכי גרוע - מתמסכנים בפני העולם.

כשהם מתפרעים, אף אחד לא אומר כלום. כשצה"ל מגיע מגיעים כל מיני כתבים עוכרי ישראל ורק מראים את חיילי צה"ל זורקים רימוני הלם וגז"מ בשביל לפזר אותם.

אני רוצה לראות מדינה אחת שתסכים שיהיו כל שבוע הפגנות נגדם בבילעין או בכל מקום אחר! אני רוצה לראות מדינה ש/תסכים שיירו על אזרחיה טילים והיא תשתוק. אני רוצה לראות מדינה שילדים נהרגים בפיגועים והיא שותקת. אני רוצה לראות.

אז תפסיקו לנגן על זה שאנחנו כובשים, כי אנחנו לא!

הם לא מעוניינים בשלום. לא אנחנו. אם הם היו מעוניינים הם לא היו מעמידים תנאים מוקדמים, ומנסים לגמור את זה כמה שיותר מהר!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

Rest my case.

אתה קיצוני בדיוק כמוהם ואתה לא מוכן לראות את הצד השני.

ישר אתה קורא להם בהמות ועוד כל מני כינויים.

זה עם אחד שמורכב מהמון פרטים. חלקם שונאים אותך וחלקם לא.

פורסם

אני אמרתי שיש שם כאלה שאנחנו לא מעניינים אותם בכלל, והם רק רוצים לחיות בכבוד ולהתפרנס בכבוד. לא התכוונתי אליהם, וכמו שאמרתי כבר בתגובות קודמות - אני מכיר גם בהמות מהם, וגם אנשים משכילים וחכמים.

לא חסרים אצלם אנשים אקדמאים והמוני רופאים. אבל מהצד השני יש גם המונים שרק רוצים להשמיד אותנו.

אלה שרוצים לחיות בכבוד - בבקשה. עלא עיני. אין בעיה. אני אפילו מוכן לעזור ותיכנבו לישראל ותעבדו ותתפרנסו בכבוד. אבל אלה שרק רוצים להרוג אותנו - נהרוג אותם לפני שהם יספיקו לחשוב על להרוג אותנו.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

כי אף פעם אתה לא תסתכל על מה שטוב. מה שטוב לא מעניין. זה לא מושך את העין. רק הרע מושך את העין. כמו שמסמר בולט יחטוף את הפטיש בראש.

את הבהמות צריך להבליט, ולחסל. להוריד להם את הראש.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

עריכה:

כתבתי תגובה שלמה והחלטתי למחוק אותה.

רועי, לא כתבת תגובה אחת כאן, שהיתה רציונאלית או מבוססת על עובדות ולא על הרגשות שלך.

עצם זה שאתה לא מסוגל לראות איך פעם אחר פעם אני כותב ששני הצדדים אשמים בסכסוך, ומדבר על זה שצריך לסיים איתו כבר, או זה שאתה משווה אותי לטלי פחימה, מראה בדיוק איפה אתה נמצא.

עוד תוצר מופלא של חינוך ישראלי, תחושת ה-"עם הנבחר" והבטחון המופרז בצדקת הדרך שלנו, שחנכים אותנו אליהם במערכת החינוך.

אכן, שליטה על הרובע המוסלמי זה מה שיקבע אם ילדים בישראל ידעו משהו על מורשת ישראל או לא, כי היום הם יודעים ככ טוב - הם הרי שמים דגל ביום העצמאות וצמים ביום כיפור.

חג שמח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני, השלחיטה על הרובע המוסלמי צריכה להיות יראלית, בניהול פלסטיני. שתהיה להם האוטונומיה שלהם, אבל שיהיה כפופים לממשלת ישראל ולא לחמאסטן.

לא השוויתי אותך לטלי פחימה. בכל מקרה אני מתנצל אם הבנת את זה ככה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

רועי, מה אתה היית רוצה שיהיה פה בסוף?

אפרטהייד כמו שהיה בדרום אפריקה?

שהיהודים אזרחים סוג א' והפלסטינים אזרחים סוג ב' בלי זכות הצבעה לכנסת?

אתה באמת חושב שאפשר לנהל ככה מדינה לאורך זמן?

בכל מקום בעולם שניסו את זה נכשלו.

האפשרויות הריאליות בסופו של דבר הן:

1. מדינה מהירדן לים כשכל תושביה שווי זכויות.

במקרה הזה בבחירות הראשונות שייערכו המפלגות הערביות יקבלו בסביבות 50 מנדטים.

מתאים לך?

2. שתי מדינות נפרדות, כשלכל אחת מהן יש ריבונות מלאה על השטח שלה, שהוא רציף.

מה אתה מעדיף?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כי אף פעם אתה לא תסתכל על מה שטוב. מה שטוב לא מעניין. זה לא מושך את העין. רק הרע מושך את העין. כמו שמסמר בולט יחטוף את הפטיש בראש.

את הבהמות צריך להבליט, ולחסל. להוריד להם את הראש.

אז רק תן לי להיות בטוח שאני מבין מה שאתה אומר, לשיטתך, כל מבצע של תג מחיר שיתפס על חם, צריך לחסל אותו באותו רגע , כן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפשר להבין איך אתה משווה ונדליזם אל מול רצח תינוקות חפים מפשע? אם מתנחל ייכנס לכפר ערבי ויכרות ראשים של משפחות שישנות בלילה - הייתי מאחל לו גזר דין מוות.

ו falou, תן לי להזכיר לך באיזה הקשר אמרתי ש"בטבע החזק שורד". דיברנו על כך שאם תיאורתית על כל קסאם שהיה נופל בישראל היינו שורפים שכונה בעזה, לא היו נופלים יותר מקסאם - שניים מקסימום. איך מהמשפט הזה הגעת למסקנה שאני חולק את תפיסת העולם הנאצית - אין לי שמץ. כשאמרתי את המשפט התכוונתי לכך שאם לא נהיה חזקים - לא נשרוד. אנחנו בסה"כ יצורים חיים שחיים בטבע.

.Your average Notepad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...