Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ANDROID USB MINI PC - מה לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן לרכוש את הגאדג'ט המגניב הזה. מאחר ויש כמה דגמים בשוק, רציתי לקבל המלצות על אחד ספציפי.

תודה,

עופר.

פורסם

USB? אולי אתה מתכוון לזה:

http://dx.com/p/mk808b-dual-core-android-4-1-google-tv-player-w-bluetooth-1gb-ram-8gb-rom-tf-hdmi-black-177867

חבר לכל מסך עם HDMI ושלוט עם כל סט של מקלדת/עכבר אלחוטיים.

גילוי נאות - יש לי אחד כזה מחובר לטלוויזיה בסלון.

צופה ב-Netflix, Plex וכמובן מוריד סרטים MKV Full HD וצופה עם תרגום ע"י דיסק קשיח שמחובר ישירות אליו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני יודע ש808 לא מרשים בתכונותיו. עדיף לקנות לוח מבוסס אנדרואיד, יהיה לך חיבור רשת נורמאלי, הרבה יציאות USB וקרוב לוודאי מעבד חזק יותר.

אצלי לוח מבוסס מעבד של גלקסי S3 עם 4 ליבות. תענוג! והיתרון הגדול הוא כמובן תמיכה רחבה בקודקים, תוכנות שיכולות לרוץ אליו, הרי הוא יכול כל מה שS3 יכול, הוא מוציא 1080P חלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה מוזמן ליקרוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=468335

אגב, המחשב תוצרת קוריאה ולא סין. זה ODROID X

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם כבר MK802, לך על MK802iiis החדש והמשופר.

אני ממתין לאחד כזה שהזמנתי, נראה מה זה שווה.

יכול להיות שיש קצת יותר טובים בשוק, לא בטוח, אבל הנ"ל הוא אחד הפופולריים, מה שיכול לעזור הלאה.

חוץ מזה שבשביל 200 שקל מה כבר יכול להיות.

פורסם
עדיף לקנות לוח מבוסס אנדרואיד, יהיה לך חיבור רשת נורמאלי, הרבה יציאות USB וקרוב לוודאי מעבד חזק יותר.

חיפשתי פתרון plug and play.

למי יש כח להתעסק עם מארזים, קירור וכבלים.

הדבר הזה מחובר לי בסלון, ואני לא רוצה להיראות כמו חברת חשמל ;-)

פרוייקט מעניין אבל, אין ספק.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

או פרוייקט או לקנות כולל מארז עם מאוורר. בכל אופן יש לו יתרונות ברורים בתור כמות תוכנות שהוא תומך כי הוא מבוסס על חומרה נפוצה מאוד. אני מכיר מישהו עם 808 וזה לא מאפשר לו יותר מ720P. וגן 808 זה 2 ליבות, 802 זו ליבה אחת ולODROID יש 4.

פורסם
אם כבר MK802, לך על MK802iiis החדש והמשופר.

אני ממתין לאחד כזה שהזמנתי, נראה מה זה שווה.

יכול להיות שיש קצת יותר טובים בשוק, לא בטוח, אבל הנ"ל הוא אחד הפופולריים, מה שיכול לעזור הלאה.

חוץ מזה שבשביל 200 שקל מה כבר יכול להיות.

בשביל הדרישות שלי הוא מעל ומעבר. תודה רבה.

הוזמן 8)

• תוכן חדש...