Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הזה, מכונת השטיפה שהוזמנה הגיעה.

מדובר ב lavor HR 135, המחיר היה 900 שקל כולל הובלה. המכונה הגיעה עם שני "זרנוקים" עם פתחים שונים, ראש אחד עם מברשת, צינור באורך 6 מטר (ולא 8 כמו שכתוב באתר של עמיטל ממנו בוצעה ההזמנה).

תחילה ביקורת קצרה:

האמת, אני די מאוכזב מהאיכות והרמה הכללית של המוצר,

הנדסת האנוש לא משהו בכלל, כדי להרכיב את המכונה יש צורך גם במברג פיליפס וגם במברג כוכב די קטן שממש בטעות יש לי, בנוסף, יש במכונה עוד ברגים עם ראש שונה. משמע, כדי לפרק את המכונה צריך 3 מברגים שונים לפחות (עוד לא ראיתי כל פינה בה).

דבר נוסף: ממש מתחת למקום בו צריך להבריג שלושה ברגים ישנו חריץ שמוביל לחור גדול, ונפל לי לשם ביט, לקחו לי כמה דקות עד שהצלחתי להוציא אותו. ובאותה מידה יכולים ליפול לשם ברגים.

אני לא מכיר הרבה מכונות אחרות, כך שאולי מדובר בטענה שאינה רלוונטית, אבל במכונה הזאת יש הרגשה מאוד פלסטיקית, ממש כמו צעצוע.

חוברת ההוראות מאוד לא אינטואיטיבית, ולא מספקת הרבה הסברים.

הייתי צריך להבין רק מהגודל של החורים לאן לחבר את כניסת המים ולאן לחבר את צינור הלחץ. אין שום סימון ברור בחוברת ההוראות.

אפילו ההיפך, ישנו סימון שממנו אפשר להבין שהחיבורים הפוכים (ציור שרואים בו צינור שפתח אחד שלו מופנה לאקדח הפעלה, ופתח אחר לפתח כניסת המים) וקצת הסתבכתי עם זה בהתחלה, חשבתי שאולי המוצר פגום והחיבורים בו הפוכים.

מבחינת ההפעלה, מבחינתי בינתיים זה עושה את העבודה. שוב, לא עבדתי מעולם עם מכונת שטיפה אחרת כך שאין לי אינדיקציה.

ועכשיו לשאלת השאלות:

מאחורי המכונה יש מיכל סבון, האם ניתן להשתמש בו לביצוע SNOW FOAM ?

איזה סבון צריך לרכוש, או שכל סבון רכב יכול להקציף?

אם חייב אקדח קצף, האם מישהו יוכל לספר מה טווח המחירים?

בתודה,

מתן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא יודע לגבי המכונה שקנית,

אך את המכונה שלי של BLACK & DECKER גם מרגישה צעצוע אבל עושה את העבודה מצויין,

ואין צורך במברגים ושטויות להרכיב אותה,

לגבי המכונה תוכל להקציף איתה, אבל בשביל זה תצטרך שמפו מיוחד להקצפה,

כרגע מוכרים באתר VIX את השמפו של כמיקל גייז-מר.פינק שהוא מצויין להקצפה,

אני מחכה לשמפו שיגיע מחבר פורום, ואז אני ידע גם אם צריך מיכל מיוחד בשביל זה,

כרגע למכונה שלי יש מיכל שמתחבר בסוף הצינור אני אנסה ואחזור להעדכן אותך,

בהצלחה !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

איך המכונה באופן כללי? האם הלחץ מים מספיק חזק בהשוואה למכונות במכוני השטיפה?

אני מתלבט הרבה זמן אם לקנות וחושש שהלחץ לא יהיה מספיק חזק, בנתיים אנחנו משתמשים בצינור רגיל עם אקדח לחץ שקונים בהום סנטר\ACE.

פורסם

היום, אחרי שימוש של כמה שעות במכונה יש עוד כמה תובנות:

אין לי מושג איך להוציא סבון כשמחוברים הראשים הרגילים, רק כשמחברים את המברשת המסתובבת אפשר לראות שיוצא סבון.

לא מצאתי אפשרות לכוון את הזוית של הזרם, הוא פשוט אופקי וזהו. (הכוונה ל"קו" שנוצר במקום הנשטף) בכל הסרטונים של הSNOW FOAM אני ראיתי שה"קו" הזה הוא אנכי.

בכל זאת הלחץ די גבוה ובהחלט לא מדובר בצעצוע.

תמיר, יש לך מושג היכן אפשר לקנות אקדח קצף במחיר סביר? אפשר בארץ ואפשר ברשת. כמובן שיש צורך שהראש יתאים למכונת LAVOR (למה לעזאזל כל יצרן ממציא לעצמו שקע?? מזכיר את הימים שלפני המיקרו USB, שלכל יצרן היה שקע טעינה שונה ומשונה)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...