Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בתקציב של 27,000 בערך, וכבר די נפלתי עם כמה שפרסמו באינטרנט.

מה אתם אומרים על ללכת למגרש ולבחור רכב?

בואו נגיד שבלשון המעטה אני לא מבין גדול במכוניות, ולפי מה שהבנתי סוחרי מכוניות הם בגדול לא הכי אמינים, אבל אם הק"מ טוב, ובבדיקה היא יוצאת בסדר, אז מה הבעיה בעצם? (כמובן שאדרוש התחייבות על המנוע, השאסי והגיר בבדיקה)

תודה

פורסם

אני את כל הרכבים שלי לקחתי ממגרש קבוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציב שכזה אין שום סיבה לחפש רכב רק במגרשים.

זה לא תקציב לרכישת רכב פליט ליסינג/השכרה חם מהתנור.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תראה אני מכיר סוחרים אמינים,אני לא אומר פה לקנות ממגרשים ותמיד מגרש אמור להיות כמוצא אחרון,אם יש את הרכב בשוק הפרטי בצורה יפה עדיף לקנות מהשוק הפרטי.

הסוחרים במגרשים יתנו לך את הפתרון של למכור את הרכב שלך (אמנם לא במחירון ולא קרוב אליו,אבל לקבל כמה גרושים עליו) וגם לקחת רכב לבחירתך וכל זה עם מימון,אז יש כאלה שיעדיפו משם.

יש המון רכבים של סוחרים שהם באמת במצב מצויין,תקח לבדיקה (לא קרובה לסוכנות,לא למישהו שהוא ממליץ עליו) ותראה.

Miata ND2

פורסם

הנה דוגמא טובה לרכב בתקציבך עם נתונים מצויינים :

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=183da8ffd186ba2537006ba45ee5fe248a3&Code=5bf2f32c992859f4a157769ffee80d6f

סוחרי מכוניות מטרתם היא אחת, לקנות בזול ולמכור בכמה שיותר.

איך הם עושים את זה?

קונים רכב בינוני/גרוע משפצים אותו באופן הכי חפאר שיש, תיקוני צבע וכו'..

נוריות תקלה מבטלים ע"י הוצאת הנורה או כיסוי שלה עם איזולירוונד.

קונים רכב שעבר תאונה/עבד קשה בהשכרה/עבד קשה בליסינג

קונים מכוניות סוג ב' מחברות הליסינג וההשכרה הגדולות

זאת ההתרשמות שלי, וכמובן שיש יוצאים מן הכלל.

• תוכן חדש...