Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש אוטו חסחוני ואמין בנהיגה, עד עכשיו היתי סגור על פולו , אוטו גרמני עם נהיגה יציבה וצריכת דלר יחסית נמוכה.

אבל אחרי סקירות רבות גיליתי שפולו דורש הרבה השקעה כלכלית וכל החלקים שלו יקרים מאוד.

פה חשבתי על מאזדה 3 , למרות הצריכת דלק הגבוה (1-10) , האוטו כמעט ולא מבקר במוסך , וגם אם כן החלקים זולים מאוד שזה מצפה על צריכת הדלק.

פה ניסיתי לעשות סוג של חישוב האם בסופו של דבר מאזדה תהיה יותר יקרה לתחזוקה?

או ללכת על פולו באמת?

תנו לי עצה טובה בבקשה.

פורסם

שמע, מניסיון שלי אם מצאת פולו שמורה עם קמ נמוך אתה תהנה ממנה מאוד! אוטו מפנק , שקט וזריז. סחירות גבוהה מאוד יחסית למאזנה שהשוק מוצף בה.

לגבי הטיפולים, אני טפלתי במוסך רון בעצתם של כמה חברים מהפורום פה. מחירים שפויים ויחסי אנוש מצוינים.

בהצלחה

פורסם

זה המוסך שגם אני הולך לטפל בו ת׳אוטו.

אני ממש פוחד על המחירים של החלקים באוטו, כי שמעתי שזה להוציא הרבה כסף.

אמרו לי לרדת מאוטו גרמני ולקנות מאזדה ולשמור על ראש שקט.

פורסם

קודם כל, לאחי יש פולו 2008. הרכב מעולה ונוח, הוא מטופל כמו שעון ולכן כמעט שאין טיפולים מעבר לשוטפים (חוץ ממשאבת מים שהיה צריך להחליף).

השאלה היא לאיזה צרכים ולכמה נפשות דרוש לך הרכב. בכל מקרה, לטעמי האלטרנטיבה שלך לפולו היא מאזדה 2 ולא מאזדה 3 שהוא כבר רכב משפחתי עם כל החסרונות והיתרונות שבכך.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

×
×
  • תוכן חדש...