Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלול מירושלים לאריאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך להגיע ביום חמישי לאריאל בבוקר מירושלים .

מה הדרך הכי מהירה ובטוחה?

בדקתי את הוויז ויש שלוש אופציות:

(אני יוצא מפסגת זאב)

1. כביש 60 - מה דעתכם על הכביש הזה מבחינת יחסי בני דודנו אלינו?

2. כביש 1 ואז 5 - ארוך יותר, לאט יותר, בטוח יותר

3. 443, 444, 5

אז מה דעתכם?

פורסם

הדרך הכי קצרה שלך זה לנסוע דרך מחסום חיזמא על ציר 60.

היחס של הבני דודים לא הכי משהו, אבל הוא יחסית רגוע...והרבה ישראלים נוסעים בציר הזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

60 - 5 - ואתה שם.

אני נוסע על בסיס קבוע מהציר הזה כשאני צריך להיות בצפון.

הכל רגוע ושקט רק קח בחשבון שהפלסטינים נוסעים שם לאט בצורה שמטריפה את הדעת.

אבל מצד שני אין רמזורים, אין פקקים והתנועה זורמת.

פורסם

זה מאוד תלוי על מה אתה נופל, כרגע אנו בתקופת רגיעה אבל לא פעם קורא שמתנוססת לכוון שלך איזה אבן.

אם יש לך חלונות מפלסטיק הייתי אומר שאתה מסודר 100% אם לא אז רוב הזמן רגוע אבל יש סיכון מסויים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

הסיכון קיים ואסור להתעלם ממנו, מזמן לא הגעתי מכיוון ירושלים, אבל עד כמה שזכור לי יש שם צומת אחת שניתן להתבלבל בה.

בגדול ציר 60 הוא בטוח יחסית בעיקר בשעות היום ולעולם יהיו בקירבתך רכבים ישראלים אחרים.

אם מעולם לא נסעת בו, אולי כדאי שתיצמד למישהו שנוסע לאותו כיוון בשביל ההרגשה הבטוחה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יצא לי לאחרונה לעבור מספר פעמים בכביש מהבקעה (כביש 90) עד פ"ת דרך כביש 505 ואח"כ 5 (עד לאריאל זה 505). אני לא יודע כמה המצב הביטחוני שם נחשב שונה מכביש 60 אבל אני הרגשתי די בטוח.

אני גם לא בטוח כמה זה יותר מהיר (תלוי מאיפה יוצאים מירושלים) אבל זה בהחלט כביש נחמד לנהיגה, במיוחד העליה מהבקעה עד מעלה אפרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
Aka77, אתה רציני?

Itsik, ceyal תודה. בשביל להגיע בשעה 0830, מתי צריך לצאת?

כן מאוד, קרא את שאר הכותבים שענו לך.

תמיד יש סיכון אך סה"כ הכביש בסדר ונוסעים מאות רכבים ישראלים ביום שם.

אך אם אתה רוצה 100% אין חיה כזאת. זה כמו שאין 100% שלא תהיה תאונה ביציאה מהבית שלך חס ושלום.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...