Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עריכת קבצי PDF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך ניתן להעלים תמונות וציורים ולהשאיר רק טקסט בקובץ PDF? הטקסט נמצא על גבי התמונות וציורים ואני רוצה להשאיר רק את הטקסט בשחור ולבן. איך ניתן לעשות את זה?

פורסם

הפתרון הקצר הוא העתק+הדבק למה שאתה רוצה.

הפתרון הארוך הוא לנסות ו"לפתוח" את קובץ הPDF, מה שלא תמיד עובד טוב (במיוחד באתרי אוןליין שעושים את זה). לחלופין, אתה יכול לנסות עם הגרסא המלאה של acrobat ולראות אם זה יעבוד לך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היחיד שאני מכיר שיכול לערוך קובץ PDF הוא ידידינו צ'אק נוריס.

במילים אחרות: העתק הדבק לוורד אם האופציה קיימת, ערוך כרצונך ושמור כPDF אחר.

פורסם

בעבר ניתנה לי משימה בתשלום של עריכת קבצי PDF , ואצל פרסי אמיתי הרצון גובר על היכולת ומצאתי תוכנה שעורכת(בחינם,אלא מה?), לא זוכר איך מה ומי אבל הצלחתי אם אני לא טועה להעביר ל WORD ולפתוח את זה כטקסט.

אם אני אמצא איך ואזכר(היה לפני שנתיים+) אעזור לך .

עריכה:

חפש בגוגל FREE PDF TO WORD CONVERTER

וספציפית:CUTEPDF

Miata ND2

פורסם

זה אפשרי, אבל לא פשוט. יש תוכנות (סקריפטים, יותר נכון) ש"מדפיסים" את זה חזרה בתור וורד. יכול להיות שקוראים לאחד מהם (הוא דורש עוד סקריפט להפעלה) בשם ghost script או ghostpdf

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...