Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ר"ד pioneer 8350sd

מגבר sundown sax 100.4

זה מה שיש בינתיים (יש גם סאב של jvc 12")

החיווט יוחלף במהלך השבוע לאיכותי יותר.

אני מחפש קומפוננט חדש, דווקא פה אני לא רוצה משומש, קוטר 6.5" 2way ואני לא עובד אקטיבי, המוזיקה משתנה אבל לרוב שחורה\דאבסאטפ\האוסים.

אני לא יודע להגדיר מה אני רוצה בידיוק, כי ההגדרות הם קראנצ'י פאנצ'י ואנערף ואין לי מושג לאיזה צליל זה מדבר, אבל אני יודע שאני רוצה סט חזק מדוייק וחד, וכמובן, לא חייב לוותר על עוצמה בשביל האיכות במידה ויש אופציה לקבל את שניהם.

אני קונה מאיביי, אז אם יש הערות והארות בנושא (לגבי זיופים\מוכרים\מכס\אם זה יעבור\בעיות בהגעה לארץ וכו) אשמח לשמוע, ככה או ככה בארץ אין אחריות לרמקולים אז אין סיבה למה לא לקנות מחו"ל.

תקציב, עד אלפייה (בשקלים כן?:lol: ) וזה כולל משלוח.

בחיפוש קצרצר האופציות מאוד מגוונות, מהמורלים (שאני מעדיף להימנע בשלב זה) ועד סאונד-סטרים rainbow dls alpine אינפיניטי וכיד הדימיון פחות או יותר.

האם יש לכם ניסיון בהזמנה ממוכר מסויים, או המלצה לדגם ספציפי שייכנס בתקציב והוא בגדר מציאה של ממש?

פורסם

לשום רמקול אין אחריות אם הוא נשרף, לשאר יש.

מחו״ל אין לך אחריות על כלום אז קח בחשבון.

למה אתה לא רוצה משומש?

בתקציב שלך אין הרבה לאן לשחק, תוכל להביא סט הרבה יותר טוב משומש.

פורסם

קח לך Rainbow, ה-SAX שלי היו נהדרים בכל הקשור לאלקטרונית / האוס / דאבסטפ / שחורה. רק קח בחשבון שהטוויטרים שלהם חדים למדי, אם אתה אוהב מטאל וכדומה (בחלק ניכר מהשירים של מטליקה למשל), זה בהחלט עלול לגרום לך לכאבי ראש ואוזניים עד מעיקים לפעמים :oops:

אין ספק שאם אי פעם בעתיד - אכנס שוב למחלה הזאת - אעיף את הסטים המקורים של סוני לטובת סט של Rainbow (לפחות בכיר יותר משהיה לי באוטו הקודם. כיום נמצא ביטי של חבר מהפורום).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לשום רמקול אין אחריות אם הוא נשרף, לשאר יש.

מחו״ל אין לך אחריות על כלום אז קח בחשבון.

למה אתה לא רוצה משומש?

בתקציב שלך אין הרבה לאן לשחק, תוכל להביא סט הרבה יותר טוב משומש.

ממה שאני רואה רמקולים נהרסים ממש בקלות, במיוחד בידיים לא נכונות, אם רכיבים אחרים אין לי בעיה כמשומש, ובמחיר של משומש בארץ, אני קונה חדש באייבי.

וממה שהebay מציע, יש הרבה אופציות בטווח התקציב.

גם זה חוסך חיפושים ובדיקות ולך תדע על מה תיפול.

אז נעזוב רגע את השאלה מאיפה ונתמקד בשאלה "מה", אם יש סטים טובים במשומש אני לא אפסול, אז מה ההצעות?

פורסם

יד שנייה זה לא בוא תציע ויאללה.

צריך לחכות להזדמנויות.

לשבת על יד 2 בסבלנות ולחכות , יש מלא מציאות.

אם אראה משהו מעניין אודיע לך.

נכון שבאיביי יש מבחר אבל זה לאו דווקא אומר שיהיה טוב.

סאונדסטרים למשל היו פעם נחשבים מאוד במגברים, לא יצא לי לשמוע סט שלהם, והיום בכלל הם לא כמו פעם.

ובתקציב שלך (גם בחו״ל) לא חייב שתמצא משהו טוב.

סיכון של משומש תמיד קיים וזה נכון שרמקולים יותר רגישים לבלאי, אבל צריך לבדוק ואתה יכול להרוויח קפיצה של כמה רמות.

הרבה מהמערכות ששמעת במפגש צפון מורכבות מציוד משומש, שלי למשל חוץ מהמגבר 4 ערוצים הכל משומש כולל רמקולים סאב hu ומגברים.

בקיצור תלמד לקח מהמערכת הקודמת ותתאזר בסבלנות למציאות.

פורסם

מצטרף לאדון scoob., בתור התחלה תתחיל לחפש סט מיד שנייה, מי שיש לו ציוד ברמה לרוב יודע מה הוא עושה והציוד שמור ככה שאין מה לדאוג.

בעתיד כשתדע מה הסגנון שאתה מעדיף ולאיזה סט אתה נמשך תוכל לחשוב על להזמין משהו מאיביי.

SCANSPEAK

פורסם
יד שנייה זה לא בוא תציע ויאללה.

צריך לחכות להזדמנויות.

לשבת על יד 2 בסבלנות ולחכות , יש מלא מציאות.

אם אראה משהו מעניין אודיע לך.

נכון שבאיביי יש מבחר אבל זה לאו דווקא אומר שיהיה טוב.

סאונדסטרים למשל היו פעם נחשבים מאוד במגברים, לא יצא לי לשמוע סט שלהם, והיום בכלל הם לא כמו פעם.

ובתקציב שלך (גם בחו״ל) לא חייב שתמצא משהו טוב.

סיכון של משומש תמיד קיים וזה נכון שרמקולים יותר רגישים לבלאי, אבל צריך לבדוק ואתה יכול להרוויח קפיצה של כמה רמות.

הרבה מהמערכות ששמעת במפגש צפון מורכבות מציוד משומש, שלי למשל חוץ מהמגבר 4 ערוצים הכל משומש כולל רמקולים סאב hu ומגברים.

בקיצור תלמד לקח מהמערכת הקודמת ותתאזר בסבלנות למציאות.

הלקח נלמד, סבלנות קיימת, ואני יודע טוב מאוד מה זה יד שנייה ולא רק בתחום הרמקולים.

ואם כבר עסקנו במציאות, מה דעתכם על hertz hi energy hsk165?

פורסם

באיביי קונים רק אם ההפרש מצדיק את הקניה או אם יש רמקולים שבהם הינך חושק במיוחד שאין כאן או שנדירים.

יש כאן הרבה סטים טובים ביד 2 ואחד מהם הוא הקלארוס שלפי טענת המוכר-הוא חדש לגמרי.נכון שזה חורג מתקציבך אבל,גמישות מצד המוכר עם מתיחה קלה שלך-והרווחת סט מצוין אם כי לטעמי האישי הייתי משדך לו טויטר אחר.

אתה מגיע למפגשי צפון ובטוחני שבכך נחשפת למספר סטים.זה חשוב מאד להחליט על טעם או סט שאהבת על מנת להקל על עצמך.

ליאור

פורסם

אכן מגיע, ואני דוחה את הקנייה של הקומפוננט כל פעם מחדש כי רוב הרכבים שם מצויידים במורלים, או רמקולים שאין לי תקציב אליהם.:-D

עדיין מחכה לשמוע סטים נוספים וזה מה שמעכב את הרכישה.

אשמח לקישור של הקלארוס אפילו עם בפרטי.

פורסם
הלקח נלמד, סבלנות קיימת, ואני יודע טוב מאוד מה זה יד שנייה ולא רק בתחום הרמקולים.

ואם כבר עסקנו במציאות, מה דעתכם על hertz hi energy hsk165?

אין היי אנרג'י שעולה אלפיה,אם מצאת סט כזה באייבי במחיר כזה רוב הסיכויים שהוא מזוייף.

הסט הזה עולה הרבה יותר והמחיר שלו בארץ הוא מהזולים בעולם.

בכללי לא משתלם לקנות רמקולים מאיביי,בגלל המשקל המשלוח יקר ואתה לא יודע מה אתה קונה עד שאתה מקבל,יש המון זיופים באיביי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ר"ד pioneer 8350sd

מגבר sundown sax 100.4

זה מה שיש בינתיים (יש גם סאב של jvc 12")

החיווט יוחלף במהלך השבוע לאיכותי יותר.

אני מחפש קומפוננט חדש, דווקא פה אני לא רוצה משומש, קוטר 6.5" 2way ואני לא עובד אקטיבי, המוזיקה משתנה אבל לרוב שחורה\דאבסאטפ\האוסים.

אני לא יודע להגדיר מה אני רוצה בידיוק, כי ההגדרות הם קראנצ'י פאנצ'י ואנערף ואין לי מושג לאיזה צליל זה מדבר, אבל אני יודע שאני רוצה סט חזק מדוייק וחד, וכמובן, לא חייב לוותר על עוצמה בשביל האיכות במידה ויש אופציה לקבל את שניהם.

אני קונה מאיביי, אז אם יש הערות והארות בנושא (לגבי זיופים\מוכרים\מכס\אם זה יעבור\בעיות בהגעה לארץ וכו) אשמח לשמוע, ככה או ככה בארץ אין אחריות לרמקולים אז אין סיבה למה לא לקנות מחו"ל.

תקציב, עד אלפייה (בשקלים כן?:lol: ) וזה כולל משלוח.

בחיפוש קצרצר האופציות מאוד מגוונות, מהמורלים (שאני מעדיף להימנע בשלב זה) ועד סאונד-סטרים rainbow dls alpine אינפיניטי וכיד הדימיון פחות או יותר.

האם יש לכם ניסיון בהזמנה ממוכר מסויים, או המלצה לדגם ספציפי שייכנס בתקציב והוא בגדר מציאה של ממש?

בתקציב שלך לא תשיג מה שאתה רוצה

תצתרך להוסיף עוד 300 שח לתקציב ,ואני ממליץ לך על אחד מאלו:

Rockford Fosgate T2652-S

JBL® MS-62C

פורסם
אריק ידידי היקר, נמכר HSK165 הצורה הישנה בפורום יד 2 באלפיה בדיוק..

אכן דיברתי על זה, והבנתי שיש לו דגם xl שהוא עדיף על פניו.

בתקציב שלך לא תשיג מה שאתה רוצה

תצתרך להוסיף עוד 300 שח לתקציב ,ואני ממליץ לך על אחד מאלו:

Rockford Fosgate T2652-S

JBL® MS-62C

אני אחפש משומשים.

פורסם
אריק ידידי היקר, נמכר HSK165 הצורה הישנה בפורום יד 2 באלפיה בדיוק..

דיברתי על חדש.

אלפיה לסט יד שניה זה עוד הרבה אם זה הדגם הישן(לא שהוא פחות טוב).

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מסכים, 1K זה הרבה, תנסה להתמקח לאיזור ה800, תלוי במצבו, בגדול הסט מצויין, שמעתי את הHSK165XL, וגם את הHSK165 צורות חדשות, אחלה של סטים!

JL Audio

• תוכן חדש...