Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לברר אם ביטוח שמשות תופס גם לגבי סאנרוף?

לפני כמה ימים באמצע נסיעה בכביש בין עירוני עף לי הסאנרוף בפיג'ו 206, ונשבר החלון.

התקשרתי לסוכן ביטוח סיפרתי לו מקרה והוא אמר שהוא יבדוק לגבי זה ואז חזר עליי ואמר לי שזה לא תופס. זה יכול להיות?

בנתיים יום אחרי זה נסעתי לסדר את זה ויצא לי הנזק 3אלף שקל שהוצאתי מהכיס!

אני ישמח עם מישהו כאן יוכל לברר לי לגבי הביטוח עם אפשרי לעשות משהו ולהחזיר תכסף. תודה רבה.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אתה בטוח שזה לא תופס?

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אם מדובר על דגם שהסנרוף הוא אינטגראלי ולא תוספת, זאת אומרת מגיע במקור בדגם שמצויין בפוליסה, אז אחת מה 2:

- מכוסה בביטוח השמשות.

- מכוסה בביטוח המקיף.

אם מדובר בתוספת, הרי בכדי שיהיה מכוסה כנ"ל, חייב להיות מצויין בפוליסה כי ברכב יש תוספת כזו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ברכב שלי יש גג פנורמי, שזה סאנרוף גדול.

חברת הביטוח טרחה להסביר לי שהגג הוא תוספת לרכב ולכן נדרשת גם תוספת לפרמיה.

אני בחרתי לא לבטח את הגג כי זה היה יקר מדי לטעמי.

לדעתי אין לך מה לעשות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם תוכל לסרוק את הסעיף הנוגע לביטוח שמשות כפי שהוא מופיע בפוליסה, נוכל להתיחס.

אגב.

איך "עף" הסאנרוף? למה לא קנית מפירוק?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...