Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני זמן מה עשיתי טיימינג ברכב שלי, עכשיו נתקלתי במשאבת מים מאד מאד ישנה.

ניסיתי להוציא אותה עם מכות סכינים ודקירות וכלום לא זז, הבאתי 3 חברים מכונאים אחרים, אחרי איזה חצי שעה של חביטות ובעיטות נשלפה המשאבת מים.

עכשיו על הדרך כשחבטנו נקרע צינור דלק שמתחבר למיכל שהייתי אומר שהוא קניסטר אבל לא נראה לי (ת'אמת אני בקושי יודע איך קניסטר נראה חח, למדתי עליו אבל אין לי מושג איך הוא נראה באמיתי, באיורים אני יודע חח)

בקיצור נקרע הצינור, באתי לפירוקייה וביקשו ממני 250 ש"ח על המיכל (שנראה שיש שם פילטרים אז אני חושב שעדיף כבר לקחת חדש או משהו) הצינור מולחם למיכל תראו:

uyouhzhdn5jw.jpg

וכאן תראו אותו ברכב:

images?q=tbn:ANd9GcQgqfvEnV8pnt_pWCKhAlw4hJ3aGxN-sOpsaspcX7ZpFhmwl3Sn

הצינור שנקרע לי הולך עם שתי צינורות הדלק שמתחברים לחליל הדלק (הוא כאילו הולך לכיוון החזרה למיכל דלק)

ועכשיו הרכב אוכל לי דלק כמו מוסטנג GT500, פשוט וואו אני אומר לכם

עכשיו השאלה שלי האם באמת כדאי לי לקחת כזה מפירוק? או ללכת למוסך ולראות כמה עולה חדש?

• ספונסר פורום
פורסם

אין בעיה לקחת אחד כזה מפרוק .

אבל בעקבות השבר בצינור צריכת הדלק לא אמורה להשתנות בצורה מהותית .

אני חושב שאם צריכת הדלק קפצה בצורה כזאת אז משהו אחר לא בסדר שם .

אולי רצועת התיזמון הורכבה לא נכון .

תבדוק את זה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...