Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בדקתי 200sx של ניסאן מהפוקוס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הזה פשוט נראה מקסים אבל...

 

הרכב היה מלא בבעיות: ברקסים, נזילות שמן בגיר ובמנוע, שורף שמן, מתלים, בולמים, היגוי דפוק, צמיגים גמורים ומה לא.

 

הרכב הזה לא נמכר תקופה וכנראה שהבעיה היא בעיקר כי האוטו פשוט דפוק לגמרי. מלבד החיצוניות המושלמת שלו הכל יצא לא תקין בבדיקה.

 

הרכב הזה הופיע בעיתון פוקוס לתקופה של שבועיים. לצערי ניסיתי לקבל מידע בפורום לפני כשבוע וחצי מהגולשים אבל לצערי לא קבלתי כלום ונותר היה לי לבדוק בעצמי.

 

חבל לי כי יכולתי להיות בעלים של אחת כזו, אבל כנראה שעדיף כך. במוסך של ניסאן אמרו לי כי לפי הבדיקה צריך להשקיע כ 30K מינימום וערך הרכב שווה ל 35K ואף פחות. הרכב הזה שפוך לגמרי.

פורסם

מודה ומתוודה שאני ממש לא אוהב את ה-200SX של ניסאן, אבל רוב

הדברים שציינת הם רכיבים מתבלים שסכום החלפתם ממש לא תתקרב ל-35K ש"ח.

מה גם שעניין "שורף השמן" הוא כסת"ח קבוע של מכוני הבדיקה.

רבת עם המוכר או משהו? :roll:

MCS 2008

פורסם

לא מתאים לך אז אל תקנה ...

אני דווקא חושב אחרת, כל עוד השלדה יצאה נקיה אז הרכב בר קניה (באיזה מחיר זו כבר סאגה אחרת). תזכור שחלקים מכאנים תמיד אפשר להחליף, שלדה לא (במיוחד כאשר מדובר ברכב שיש כ-10 כמוהו על הכביש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בחצי הכוס המלאה יש שלדה נקיה (וגם יפה לפי דבריך),מנוע שאינו חלש (שריפת שמן אם יש יכולה להיות גם מגומיות שסתומים למשל),טורבו תקין,גיר תקין (נזילת שמן היא שטות ברת תיקון זול,חשמל תקין,מערכת פליטה תקינה וסה"כ לא נראה לי שההגדרה רכב שפוך מתאימה. בולמים צמיגים וברקסים הם בגדר בלאי סביר שצריך להחליף בכל רכב,מחירם אינו בשמיים ונהוג להורידם (עם תקלות אחרות) מהמחיר במו"מ ענייני ונכון עם המוכר ואז מבצעים תיקון יישור קו ויש לך את אחת המכוניות היותר מדהימות בישראל.

 

 

אין במה שאמרתי משום המלצה,הרכישה היא לשיקול דעתך אבל בין אם תקנה את הרכב הזה או לא,אחזקת רכב מיוחד ונדיר היא אף פעם לא זולה,אף פעם!

 

בהצלחה ושנה טובה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אל תיגע ברכב הזה מישהו שמכיר את הרכב אמר לי שעדיף לא להתעסק אולי אין לו פגיעה בשסי אבל הרכב עבר הרבה תאונות.ואם שמת לב הרכב נוסע בזיגזג במהירויות גבוהות.

מקווה שתגובה שלי לא באה מאוחר מידי.

פורסם

למי שלא מכיר את הרכב הוא רכב מצויין הבעיה היא בעקבות כך שהאוטו לא הכי חדש העלויות ל"ישור קו" הן גבוהות.

 

האוטו בעל הנעה אחורית, טורבו חזק אך גיר אוטומטי:?

 

לעומת זאת בארץ יש אחת שנלקחה כפרויקט והוסבה לגיר ידני עם עוד המון הפתעות...:twisted:

 

אין הרבה רכבים כאלה בארץ ואין הרבה מבינים ברכבים האלה בארץ אבל למי שיש זמן/סבלנות /כסף(ולא צריך למחוק את המיותר) הוא יכול להביא את הרכב לדברים שהוא לא ממש חלם עליהם.

 

לעוד פרטים צור איתי קשר בפרטי ואני אקשר בינך לבין בעל הפרויקט.

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

  • 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

Hello,

I am A nissan Enthusiast

who is looking for rare nissans.

i already own a nissan altima

and a nissan 200sx Sentra se-r

i am looking for a european 200sx

or a silvia s13 s14 or s15

if the motor is not working thats fine

if you know of anyone who has

one of these rare models i would

be happy to add them to my family

Exile

×
×
  • תוכן חדש...