Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בד"כ לא פותח שירשורים כאלה בפורום, או בכלל, כי עדיין לא נתקלתי באדם או עסק שגרמו לי להרגיש שמגיע להם.

עד שהגעתי ל- THEWOLF.

עצמאי בעל עסק לתיקון מחשבים ומכירת ציוד היקפי. השירות שלו כל פעם מגניב אותי לגמרי, ולא רק השירות בשבילי הוא כל כך טוב- גם ללקוחות אחרים שלו, דבר שראיתי במו עיניי יותר מפעם-פעמיים-חמשה-שה.

אני זנחתי לחלוטין את החברות הגדולות והמוכרות ועובד רק איתו. הבחור תותח, שהפך תחביב למקצוע (שזה כבר משהו שצריך להעריך), ועם תודעת שירות מדהימה.

אם יש לכם צורך במשהו שקשור לעולם המחשבים, שווה לכם לפנות אליו. גם כדי לעזור לחבר פורום, גם כדי לשמור על העסקים הקטנים בחיים, גם כדי להכיר אחלה בן אדם וגם כדי להנות משירות ברמה שהייתם מצפים לה רק בחו"ל ולפעמים גם יותר מזה.

לחנות שלו קוראים פיסיהוליק, והוא יושב באיזור חיפה.

תודה רבה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מחזק - פתר לי בעיה במחשב לפני כשבועיים בזריזות ובמחיר סביר מאוד.

הבעיה היחידה - העסק ממוקם במרכז קניות "מת" לגמרי, וגם החניה במקום קצת בעייתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלו יהיו הבעיות שלנו בחיים, ספריאל...

אני תמיד מוצא שם חנייה באיזור, אם לא מול המרכז, אז מאחוריו יש מגרש קטן וחביב.

וחוץ מזה, מה אכפת לך משאר המרכז?... אתה בא לחנות מחשבים, לא בשביל לעשות סיבוב!

פורסם

הבעיה לא שלי (אני מכיר את השכונה היטב, גרתי בה בעבר, אם כי לפני פתיחת הדני'ס), אבל של ארז, שיושב במקום די נטוש. אני חייב לומר שגם לא כל כך נעים להסתובב במקום כזה, אם כי זה פחות גרוע ממגדל הנביאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוי ווי, מגדל הנביאים...:lol:

פעם המצב שלו עוד היה טוב, אם היית מסתובב שם היה סיכוי שתהפוך לרוח רפאים. היום אפילו הרוחות לא מסתובבות שם.

מספיק להספים :wink:

פורסם

את המחשב הנוכחי ממנו אני כותב, רכשתי אצלו ואני מאד מרוצה.

למרכז המסחרי בו הוא ממוקם היו ימים יפים יותר ובמיוחד בגלל מיקום סניף של טיב טעם.

הסניף נסגר (בסיוע אוהדי הבד"ץ ) ומאז החלה הדעיכה במקום אם כי עדיין יש מספר חנויות מעניינות ופעילות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ארז הוא בחור כארז,

קניתי ממנו 2 מחשבים, מסך ומדפסת.

התייעצתי איתו לפני קניית הנייד.

ובכלל, כל מי שרוצה ממני משהו שקשור למחשבים אני ישר מפנה אליו.

משכנתא זה קל

פורסם

פשוט בחור נהדר ומקצועי.

אמנם לא רכשתי ממנו דבר(בעיקר בשל הפרשי מרחק) אבל מדובר על בחור שאוהב לייעץ ולכוון וכמו כן מקצועי בעצות שהוא נותן.

ארז עזר לי יותר מפעם אחת עם תקלות.

יישר כח

פורסם

קניתי מארז 2 מחשבים (בזמנים שונים) לעסק.

אממה.. הוא בחיפה ואני בהרצליה.

לא נפגשנו מעולם. אני את הסחורה קבלתי בדואר שליחים כפי שסוכם.

(מחיר הוגן) תמיכה טכנית ונפשית קבלתי בטלפון - כולם מרוצים :wink:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

גם אני לקוח מרוצה! :-P

לא הייתי בחנות שלו וגם לא פגשתי אותו (אני מאשקלון והמחשב נשלח בדואר) אבל קניתי ממנו מחשב ביתי ואני מאוד מרוצה. המחיר היה טוב והשירות ממש מצויין . עוזר, מייעץ ועונה על השאלות בשמחה גם אחרי שהמחשב אצלי יותר משנה.

מומלץ מאוד!

• תוכן חדש...