Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הזמנתי למחר שתי כרטיסים בVIP גלילות.

שמתי לב שישנם שתי סוגי אולמות, אחד עם 3 שורות וכסאות שהם יותר צמודים אחד לשני, ואולם אחר עם 5 שורות שהוא עם כסאות בנפרד והמרחק ביניהם יותר רחוק.

מכיוון שזה דייט אני היתי רוצה לדעת כמה דברים מחברי הפורום שהיו שם:

1. מה המרחק בין הכסאות פחות או יותר?

2. האם יש הבדלים בין האולמות? לצורך העניין, מדובר באולם VIP 3.

3. האם בכל האולמות מוצעים את אותם דברים כגון שתייה חופשית ואוכל חופשי וכו'?

תודה רבה לכל העונים מראש... חג שמח:)

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

1. מספיק רחוק בשביל שלא תוכלו למזמז אחד את השניה במהלך הסרט :lol:

2. לא יודע.

3. למיטב זכרוני הכניסה לכל האולמות היא ממתחם יחיד בו מוגש האוכל (הלא רע בכלל!)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתקופה שבה היה ניתן להשיג קופונים ל-VIP דרך מועדון "בהצדעה", אשתי ואני די חרשנו על המקום הזה ואף פעם לא התאכזבנו.

הפעם האחרונה שהלכנו ל-VIP היתה ביום הולדתה האחרון, בלי קופון. הפור נפל על המתחם שבקניון רננים. לצערי זאת היתה כשלון קולוסאלי.

מאז לא יצא לנו לדגום שוב את המתחם בגלילות, ככה שאני לא באמת יודע האם זה סניף אחד שסרח או שזוהי מגמה כללית בכל הרשת, אבל קח בחשבון שזאת עלולה להיות נפילה.

אם כבר מתחם VIP, אני חייב לציין לטובה את המתחם של גלובוס ביכין סנטר בנתניה: אוכל טוב, קינוחים מרעננים בהפסקה, מגוון גדול. בסה"כ תמורה טובה מאוד לכסף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין שם ממש אוכל,סה"כ נשנושים\שטויות שיגרמו לך להיות "שבע" לחצי שעה (עוגות,שתייה,חטיפים ושאר זבל תעשייתי שמוכרים בשוק)

אנשים אשכרה חושבים שאפשר לפרק שם חתיכת ארוחה :|

נ.ב - המידע הנ"ל מתבסס על ביקור משנת 2010,ט.ל.ח

אני מקווה שזה לא דייט ראשון,כי דייט ראשון לסרט = טעות פטאלית!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

צ'מע, בVIP ביס פלאנט בראשון דווקא היו דברים מאוד נחמדים (פיצות, פסטות, כל מיני פשטידות ועניינים שהם הכינו שם, וגם באגף העוגות / גלידות לא היה ממה להתאכזב). אני מניח שזה תלוי במקום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בתקופה שבה היה ניתן להשיג קופונים ל-VIP דרך מועדון "בהצדעה", אשתי ואני די חרשנו על המקום הזה ואף פעם לא התאכזבנו.

הפעם האחרונה שהלכנו ל-VIP היתה ביום הולדתה האחרון, בלי קופון. הפור נפל על המתחם שבקניון רננים. לצערי זאת היתה כשלון קולוסאלי.

מאז לא יצא לנו לדגום שוב את המתחם בגלילות, ככה שאני לא באמת יודע האם זה סניף אחד שסרח או שזוהי מגמה כללית בכל הרשת, אבל קח בחשבון שזאת עלולה להיות נפילה.

אם כבר מתחם VIP, אני חייב לציין לטובה את המתחם של גלובוס ביכין סנטר בנתניה: אוכל טוב, קינוחים מרעננים בהפסקה, מגוון גדול. בסה"כ תמורה טובה מאוד לכסף.

בלי קופונים של בהצדעה אני לא הולך לקולנוע.

חבל שאי אפשר להזמין מקום מראש ביכין סנטר נתניה

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

קייסר - הנסיון שלי היה בסינמה סיטי גלילות.

אולי מאז השתנו חמישה-שה דברים שם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בסינמה סיטי יש הבדלים בין האולמות VIP,

שים לב שיש אולמות שהם אולם VIP בנפרד, משמע אולם שמוקדש כולו לכסאות VIP, שם הכורסאות נפרדות ולכל אחד יש כורסא פרטית

ויש אולם VIP שבו הVIP מקבלים כמו מרפסת מעל האולם הרגיל אל מול מסך ענק.

שם קיימים גם כסאות זוגיים, שזה ממש כורסא לזוג (למי שתהה לגבי למזמז את הבת זוג - אפשרי בהחלט, אפילו מחלקים שמיכה בשביל להסתיר).

• תוכן חדש...