Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

חבר קנה רכב יד שניה ford fiesta 2002 הוא בקש ממני לבנות לו מערכת לרכב כאשר הוא די מוגבל בתקציב ורוצה סאטנד טוב.

ישבתי כמה שעות טובות ובניתי את זה:

מערכת- pioneer DEH5250sd

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=deh5250sd

קומפוננט מקדימה- morel tempo 6 ,6.5

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820140

רמקולים אחוריים- jbl GTO938 6x9

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

אני די חובבן בנושא כל זה יצא בסביבות 1800 שח אשמח לדעתך מה דעתכם בנושא ואם יש איך לשפר בלי לעלות את המכיר

תודה מראש :wink:

פורסם

לדעתי עם שימוש מושכל ביד 2 ניתן להוסיף מגבר חביב, ובעתיד אולי גם סאב.

אבל בסך הכל זה סט-אפ בסיסי טוב, לדעתי קצת יקר (אין צורך ללכת למתקין בשביל זה, שעה עבודה והכל מחובר).

SCANSPEAK

פורסם
לדעתי עם שימוש מושכל ביד 2 ניתן להוסיף מגבר חביב, ובעתיד אולי גם סאב.

אבל בסך הכל זה סט-אפ בסיסי טוב, לדעתי קצת יקר (אין צורך ללכת למתקין בשביל זה, שעה עבודה והכל מחובר).

זה מחיר בלי התקנה לפי המחירים של זאפ..אני הולך להתקין לבד חושב שיהיו לי כמה שאלות בעיקר לגבי קרוסאוברים לא יצא לי להתקל בהם אף פעם..בקומפוננט הזה יש אשמח אם תגיד איך ולאן מחברים אותם

פורסם

קרוס אובר זה נורא פשוט.

בסט קומפוננט אתה מקבל וופר, טויטר, וקרוס אובר.

את הקרוס אובר אתה מחבר כך:

הפלוס והמינוס של הטויטר לקרוס אובר (בד״כ רשום על הקרוס TW או Tweeter)

הפלוס והמינוס של הוופר לקרוס אובר (בד״כ רשום על זה WF או Woofer)

ונותר עוד מקום לפלוס ומינוס אחרונים על הקרוס, אותם אתה מחבר לפלוס והמינוס של המגבר. (מגבר חיצוני או מגבר של הרדיו דיסק)

JL Audio

פורסם
קרוס אובר זה נורא פשוט.

בסט קומפוננט אתה מקבל וופר, טויטר, וקרוס אובר.

את הקרוס אובר אתה מחבר כך:

הפלוס והמינוס של הטויטר לקרוס אובר (בד״כ רשום על הקרוס TW או Tweeter)

הפלוס והמינוס של הוופר לקרוס אובר (בד״כ רשום על זה WF או Woofer)

ונותר עוד מקום לפלוס ומינוס אחרונים על הקרוס, אותם אתה מחבר לפלוס והמינוס של המגבר. (מגבר חיצוני או מגבר של הרדיו דיסק)

הבנתי אותך תודה רבה באמת נשמע פשוט

פורסם
למה מורל מקדימה וJBL מאחורה? הכל מורל או JBL כניראה יתאימו יותר ביניהם. שמעת את השילוב הזה מול שילוב אחיד או ביקורות שזה שילוב מוצלח?

האמת לא חשבתי על זה אני לא חושב שזה באמת משפיע שילוב וכאלה..בסופו של דבר אני הולך על מה שאנשים ממליצים

פורסם

עדיף שתשמע באוזניים שלך ותחליט.

בסופו של דבר אתה תשמע במערכת הזו ולא האנשים שימליצו לך.

כמובן שאפשר לכוון אותך לחברות ודגמים מומלצים אבל זה לא מחליף את ההחלטה של האוזניים שלך.

מעבר לזה מה סגנון המוזיקה שאתה שומע בד"כ?

פורסם
עדיף שתשמע באוזניים שלך ותחליט.

בסופו של דבר אתה תשמע במערכת הזו ולא האנשים שימליצו לך.

כמובן שאפשר לכוון אותך לחברות ודגמים מומלצים אבל זה לא מחליף את ההחלטה של האוזניים שלך.

מעבר לזה מה סגנון המוזיקה שאתה שומע בד"כ?

שלום חבר..

תראה אני קניתי מערכת עכשיו נשאר רק רמקולים מוזיקה בעיקר פופ עכשיו השאלה שלי לגבי רמקולים אני מחפש שאנשים ימליצו/יכוונו

ולששמוע בשביל להחליט זה די בעיה כי אין לי מאיפה

פורסם

תוכל לקחת דוטק מיד 2 באותו מחיר כמו טמפו חדשים.

לפי דעתי תוותר בנתיים על רמקולים אחוריים ותקח מגבר סביר מיד 2.

JBL1004 יהיה מספיק.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לא סגור על איך הדוטקים יעבדו לא הגברה, הזכרון שלי מעבודה עם מערכת קנווד ודוטק ללא מגבר הוא בסופו של דבר, הוופרים לא מצליחים להתעורר

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
תוכל לקחת דוטק מיד 2 באותו מחיר כמו טמפו חדשים.

לפי דעתי תוותר בנתיים על רמקולים אחוריים ותקח מגבר סביר מיד 2.

JBL1004 יהיה מספיק.

כרגע אני לא מתכוון להשים מגבר ברכב הזה מה שאומר שאני צריך להשים משהו במקום ו 6X9 הכי מתאים לדעתי וחוץ מזה אני מעדיף לא לקנות מיד שניה במיוחד דברים שקשורים לאלקטרוניקה אחת הססיבות זה אחריות

פורסם
למה מורל מקדימה וJBL מאחורה? הכל מורל או JBL כניראה יתאימו יותר ביניהם. שמעת את השילוב הזה מול שילוב אחיד או ביקורות שזה שילוב מוצלח?

אין קשר. השילוב בסדר גמור.

בנוגע לפותח השרשור - תלך על הסט-אפ שבחרת, סה"כ מדובר בבחירה טובה ובמחירים משתלמים.

אין טעם לשדרג לדוטק - בלי הגברה הטמפו יעשה לך עבודה טובה.

במידה ובהמשך יהיה צורך ויהיה תקציב הוא יקנה מגבר 4 ערוצים סביר וסאב נחמד ויסגור עניין. כרגע אין תקציב ואין טעם להשתגע.

אם תרכוש הכל במקום אחד אני מאמין שתוכל לקבל את כל הציוד כולל התקנה במחיר הזה או פחות.

• תוכן חדש...