Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמות המתנדבים במשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה באמת טוען שמישהו מהם לא היה צריך להיות מורשע?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסומך היתה סכנת חיים ברורה ומוחשית, ולכן הוא ירה. זה שבימ"ש לא מאמין זה משהו אחר. מניאק מחזר אחרי אשתך בחולניות ועוד מאיים עליך. ברגע שזה הגיע לסכנת חיים - מחובתו להגן על עצמו. הבנאדם היה יושב אצלם בבית - אחרי שהיו הולכים לישון היה נכנס, ואז עומד בפתח החדר שלהם ומסתכל על האישה.

לגבי מזרחי, באותו רגע הוא חש שהיתה סכנת חיים ברורה ומוחשית. זה שבימ"ש לא מקבל ניסיון דריסה כסכנת חיים ברורה ומוחשית, זה אותו דבר כמו שהוא לא מקבל את המצב שיידוי אבנים ע"י פורעים על חיילי צה"ל/שוטרים הוא גם לא סכנת חיים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שים לב שהסרטון צולם אחרי התקרית.

לא צריך להיות חמוש בשביל להוות איום. אני שוב מזכיר, לפני יומיים עבריין אישפז שוטר. הוא לא היה חמוש.

הנקודה שלי היא שאם המשטרה ובתי המשפט לא היו מתייחסים אוטומטית לכל שוטר שמשתמש בנשק חם כעבריין ומחזירים אליהם את כח ההרתעה, המקרים האלה לא היו קורים מלכתחילה.

פורסם

טעות בידך. בתי המשפט בד"כ נוטים לראות בדברי השוטר דברי ה' חיים מינימום. צריך ששוטר יעשה משהו חריג ביותר בשביל לקבל איזושהי סנקציה שלילית, שלא לדבר על הרשעה בפלילים. אם תקרא את פסק הדין של שחר מזרחי, להבדיל מכתבות וטוקבקים, תבין.

כח הרתעה לא יהיה כל עוד השוטרים מתנהגים כמו ערסים מחופשים בפורים. כשיהיו שוטרים איכותיים, תהיה הרתעה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אולי לגבי מזרחי יש משהו בדברים. אבל בעניין סומך אני בטוח שהוא זכאי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ממה נובע הבטחון?

ZC6 | JB43 | 932

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

קשר מוט.

יצא לי לפגוש בחיי כמה מתנדבים שהייתי מגדירם ללא היסוס כאנשים פסיכוטיים.

לגוף/מחלקה המגייסת מתנדבים במשטרה אין שום כלים למנוע מאנשים כאלה להגיע לעמדת כח מסוכנת, כולל גישה לנשק (אין לי מושג אם במקרה הנוכחי מדובר בנשק משטרתי, סביר להניח שלא, אבל בכל מקרה אנשים כאלה, אשר נותנים להם סמכויות ואפשרות שימוש בנשק - זה פסול ומסוכן).

• תוכן חדש...