Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ההורים שלי השאילו לי את האוטו ליומיים כי הם יצאו לחופש,

הבעיה היא שבטעות הם לקחו איתם את הרישיונות של הרכב, ביטוח וכל הניירת הזאת...

מה צפוי לקרות במקרה של מפגש עם שוטר?

כמובן שהרישיון שלי עליי...

תודה =]

פורסם

אי החזקת רישיון הרכב (כאשר קיים רישיון בתוקף) דינה 100 ש"ח קנס ללא נקודות.

ברוב המקרים לא נאכפת בגלל שיש בכל ניידת אפשרות לבדוק במסוף, האם לרכב יש רישיון בתוקף.

עניין הביטוח קצת יותר מסובך (למרות שבהרבה מקרים שוטר לא מבקש לראות תעודת ביטוח ), כי לשוטר אין אפשרות לבדוק במחשב קיומו של ביטוח חובה.

אם תידרש להציג ביטוח חובה לשוטר, ולא יהיה עליך, תתבקש להגיע לתחנה תוך כמה ימים ולהציג תעודת ביטוח חובה בתוקף.

נהיגה ללא ביטוח בתוקף גוררת הזמנה לדין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפי מיטב זכרוני יש אפשרות להציג ביטוח מצולם,בקש מההורים לפקסס לך את הביטוח.

אפשר להציג ביטוח מצולם אבל עם חותמת "נאמן למקור" וחתימה של קצין רכב.

לא בהכרח ששוטר שעוצר אותך לבדיקת רשיון נהיגה ידרוש גם את תעודות הביטוח והטסט של הרכב.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

רק במקרים של תאונה ואו עברת רישיונות הדורשת הזמנה לדין.

כעיקרון חייבים להיות כל הזמן עם ת.ז או ר.נ. שוטר יכול לעכב נהג לתחנה לצורך זיהוי במקרה של אי הצגת מסמכים ואח"כ לרשום דו"ח כנגד הנהג על עברת התעבורה שביצע.

אין יותר הצגת מסמכים בתחנת משטרה, או שנבדקים בתחנה או במסוף. לא ירשם דו"ח כנגד אי אחזקת מסמכים.

• תוכן חדש...