Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולסיום,

כן גם זה קורה. מסתבר שישנם כאלה שחשבו שרכבי אספנות הם מדרגות לטנקים.

(בפעם הבאה יש למקם את הרכבים רחוק יותר מ"האטרקציות" )

חג שמח לכולם

נאלצתי לצעוק על בן בליעל אחד שהושיב את בנו בתוך הBMW 503, ועוד לא הבין מה אני רוצה ממנו.

כל הכבוד למארגנים ולמשתתפים.

מאירוע לאירוע מופץ יותר ויותר נושא האספנות וזה טוב לכולם.

חרה לי מאד לראות את התמונה של המדרגה הכחולה. זה מרתיח.

גם אתמול, כשהחניתי את הרכב במגרש סמוך למפגש מקוררי האויר,

ושמתי על חלון הרכב את השלט "בבקשה לא לגעת ברכב",

אך יצאתי מהרכב, נשכבו עליו (לא על בעליו) כמה בחורות "רק להצטלם. מה אתה רוצה?".

ואחריהן עוד ועוד שרק נגעו/שכבו/ניסו לפתוח את הדלתות וכו'.

הייתי על ידו! ביקשתי! התחננתי! נדה.

כל הסברי על כך שאיני צריך שינגבו את האוטו, שהוא נקי ומבריק, לא עזרו :-(

באירועים אחרים היה צורך להוציא מבקרים ממכוניות,

כאשר הם עוד מעיזים לקלל ולהתבטא בגסות כנגד הבעלים "השחצנים".

חובה לחשוב מה אנחנו יכולים לעשות בעין ההסברתי הזה.

חג שמח ושבת שלום,

אבי נוף

attachment.php?attachmentid=331369&d=1364493179

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן בהחלט מסכים עימך,יש לחשוב על פתרון לנושא הזה,הפעילים בשטח שאירגנו את התצוגה בנאמנות ובאהבה לא יכולים תמיד למנוע את זה,אך נכתב שתהיה שמירה וחיבלול,לא היתה,היה צריך אולי להרחיק את הרכבים מהטנקים,ברור מאליו שמבקרים בתערוכה שכזו ויש מדרגות מסודרות לעלות על הטנקים ייבחרו המבקרים בדרכים שיראו להן והצילום מוכיח את התוצאה,לא פעם שהצגתי את הרכב גם במוזאון ישראל מצאתי את עצמי עומד מול אנשים שנגעו,מיששו,נשענו,וכן גם ניסו לפתוח את דלתות הרכב,לא חסכתי הערות תמיד,השתדלתי לא לצעוק אני מייצג את מועדון החמש,מקווה שבארועים הבאים שכן אשתתף יוכנו התנאים שבאמת יאפשרו למציגים להיות יותר רגועים.

מועדים לשמחה

עופר בן צבי

פורסם

חברים יקרים!

כל שנכתב בנושא רכבים/תצוגות/עם ישראל, צודק ומתסכל!!

יחד עם זאת כפי הנראה נמשיך להציג המכוניות ויכול שצריכים אנו להשקיע יותר בשילוט ובשמירה.

השקעה בחינוך...כנראה לא בדור הזה!!

נ.ב-האנטנה החיצונית של הרדיו ברכבי נעלמה באופן מיסתורי באחת התצוגות... יש למי מהחברים אנטנה מסוג זה?

בכל מקרה, הארוע בלטרון היה מדהים ומיוחד והטלפונים מצד הנהלת האתר והמבקרים הרבים, לא מפסיקים להגיע..

שוב תודה לכולם.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

ראשית, זה לא "עם ישראל" אלא חלק מעם ישראל ואולי מיעוט.

שנית, המועדון הפיץ בזמנו מגנטים של "נא לא לגעת ביצירה", יפייפיים, בולטים, שעיצב חברנו גידי ז"ל. בשני האירועים האחרונים הייתי היחיד עם המדבקה. בדרך כלל אנשים מכבדים את זה (וכפי שאתם יודעים יש לי רכב "נגיע").

שלישית, אלה החיים, תמיד יהיו כאלה שיחשבו שמותר "כי זאת תערוכה". רובם עושים את זה בתום לב וצריך פשוט לקבל את זה ולעבור עם סמרטוט על האוטו מדי פעם. רוב האנשים לא נוגעים.

אני מסכים עם ההערה על סמיכות הרכבים לטנקים. זה יצר גם בעיה במעבר האנשים בין הכלים, דבר שגרם לנגיעות ברכבים.

ו

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

:evil:

מבקרים חוצפנים, לא מבינים ותמיד יהיה קומץ שינסה לגעת לעלות לטפס לנגב להרוס.

חייבים למצא לכך פתרון ואם אין ברירה לחבלל את המתחם כדי שמבקרים לא יגעו ויהרסו משהו שלא שייך להם.

ל'

QueueBanner20cml.jpg

12524374943592.jpg

3(98).jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הגדוד שלי היה אחראי על האבטחה של הארוע שלכם ושל הצעדה עצמה. לצערי אני אבטחתי במסלול עצמו:cry:

העבר להם , ולך כמובן , תודה והערכה בשם משפחת מועדון ה - 5

צביקה מרגלית

פורסם

הי שלום חברים

בארוע בלטרון הובטחה שתיהיה

שמירה או פיטרול של חיילים בין המכוניות

לא בוצע וחבל

השלטים של לא לנגוע ביצירה

לא היו עוזרים כי אלו שביצעו

את העבירה לא יודעים לקרא

פעם הבאה יהיה יותר טוב

אני מבטיח

פורסם
הי שלום חברים

בארוע בלטרון הובטחה שתיהיה

שמירה או פיטרול של חיילים בין המכוניות

לא בוצע וחבל

השלטים של לא לנגוע ביצירה

לא היו עוזרים כי אלו שביצעו

את העבירה לא יודעים לקרא

פעם הבאה יהיה יותר טוב

אני מבטיח

מסכים עם מתניה, אמת ,בפעם הבאה יהיה יותר טוב, תמיד צריך להישאר אופטימים.

אנו שבים ובאים לתצוגות, למרות שהערות על צורך בחיבלול חוזרות ונשנות, כי חשוב לנו המועדון וחשוב לנו להפיץ את קיומו בפני הקהל הישראלי (באשר הוא- כפי שציין בני הספל).

ניתן ליצר ערכת חיבלול אישית, כפי שאירגן חברנו יוחנן, כשמיקם את הג'יפ באירוע גלאי בפארק ירקון - ערכה יפה וטובה, למרות זאת הוא המשיך לשמור על הרכב, מאחר ואנשים חדרו דרך החיבלול ועלו על הג'יפ.

זה רוב הקהל הישראלי ועלינו להתרגל למצב ולשמור אישית על הרכב על מנת למנוע נזקים - זה המחיר שנשלם בתצוגות לקהל הרחב.

זו הייתה תצוגה יפה ועצמתית וכפי שמתניה כתב - צריך להיות אופטימים - יהיה טוב.

מצא משה

פורסם
מסכים עם מתניה, אמת ,בפעם הבאה יהיה יותר טוב, תמיד צריך להישאר אופטימים.

אנו שבים ובאים לתצוגות, למרות שהערות על צורך בחיבלול חוזרות ונשנות, כי חשוב לנו המועדון וחשוב לנו להפיץ את קיומו בפני הקהל הישראלי (באשר הוא- כפי שציין בני הספל).

ניתן ליצר ערכת חיבלול אישית, כפי שאירגן חברנו יוחנן, כשמיקם את הג'יפ באירוע גלאי בפארק ירקון - ערכה יפה וטובה, למרות זאת הוא המשיך לשמור על הרכב, מאחר ואנשים חדרו דרך החיבלול ועלו על הג'יפ.

זה רוב הקהל הישראלי ועלינו להתרגל למצב ולשמור אישית על הרכב על מנת למנוע נזקים - זה המחיר שנשלם בתצוגות לקהל הרחב.

זו הייתה תצוגה יפה ועצמתית וכפי שמתניה כתב - צריך להיות אופטימים - יהיה טוב.[/Q בפעם הבאה יהיה יותר טוב מימה?עם אף אחד לא לוקח אחריות על שמירה מינימלית על רכוש של חברים מי שהרכב יקר לו ישקול שנית אם להציג אותו,אני מכיר אישית את בעל הוולוו כמי שמאוד שומר ושמר על הרכב ולא רק בתצוגה בלטרון,מבנוגע לביטוח בתצוגות כאלו על נזק שנגרם לחברים,וכן גם ביטוח נגד מסיגי גבול שלעיתים נפגעים ואו עלולים להפגע בהסגת גבול קרי מגע ברכב פציעה,תארו לכם שהדורך היה נופל וניפצע,האחריות על מי נופלת.יתכן שיש צורך במתנדבים פעילים במהלך התצוגות שיקחו חלק באבטחת הרכבים ויעירו בצורה מנומסת

שברכבים היפים ניתן רק לצפות,ולא לגעת.

עופר בן צבי

פורסם

מצורף מכתב תודה למועדון החמש- ממנכ"ל עמותת יד לשיריון תא"ל מנשה ענבר.

בברכה,

סמדר- מועדון החמש.

מכתב תודה מעמותת יד לשריון לטרון.pdf

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...