Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת פנסי ערפל מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

קראתי פה המון שרשורים בנושא של ייבוא חלקי רכב מאיביי ועדיין קצת מבולבל.

אני רוצה להזמין פנסי ערפל לרכב שעלותם כנראה תהיה פחות מ-75 דולר.

האם יעשו לי בעיות בדואר/מכס/אישור משרד התחבורה?

ראיתי בנהלי ייבוא החלקים של משרד התחבורה שפנסי ערפל מופיעים תחת קטוגריה נפרדת שלא כל כך הבנתי את משמעותה..http://img2.tapuz.co.il/forums/1_164577995.pdf

תודה,

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

פורסם

מבחינת מכס לא יעשו לך שום בעיות. מבחינת הדואר זה כבר בעייה אחרת. בניגוד למה שאנשים חושבים כאשר חלק מסורב כניסה לארץ זה לא בגלל המכס אלא בגלל הדואר. תפקיד המכס הוא תפקיד אחד בלבד והוא לקבוע את ערך הפריט. הדואר הוא זה שעושה את הבלאגן. אם יש על הפנסים הטבעה על הזכוכית או הפלסטית של תו תקן אז לא תהיה לך בעייה כלל וכלל. אם אין כזו הטבעה של תו תקן אז תשכח מזה. לא ייאפשרו לך להכניס את זה לארץ.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם הבנתי נכון כשמדובר במוצר שאינו מקורי לא יעבירו לי אותו.

ובכל מקרה איך אני מברר אם יש לו תו תקן?

למשל זה מה שתכננתי להביא

http://www.ebay.co.uk/itm/VW-2010-GOLF-MK6-FOG-BUMPER-LAMP-LH-RH-chrome-FRAME-GRILLE-RH-LH-KIT-SET-NEW-/121063454859?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c2ff1b88b

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

פורסם

המוכר לא אמר ולא מילה אחת לגבי החוקיות של הפנס. צריך להיות מוטבע על הפנס DOT או E או כל דבר אשר מסמל חוקיות לכביש. שים לב, זה צריך להיות מוטבע בצורה מקורית. אם יש מדבקה זה ממש לא תופס. הפריט הנ"ל לא יעבור לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...