Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי רכב מסוג mayron

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הנראה עוד אבולוציה של איזה חברת צמיגים סינית, תמונה + מחירים (אם יש) יעזרו לצורך קביעת חוות דעת.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

יש לי רכב עם צמיגים 195/55 r15v85

אז הייתי בחנות צמיגים כלשהי בבאר שבע והוא רצה 4 צמיגים מהסוג המוזר הזה ב1000 שקל והוא טוען שזאת חברת בת של קונטיננטל אז בגלל זה שאלתי לודא אם מישהו מכיר וזה נכון ואם כן זה שווה ....

פורסם
יש לי רכב עם צמיגים 195/55 r15v85

אז הייתי בחנות צמיגים כלשהי בבאר שבע והוא רצה 4 צמיגים מהסוג המוזר הזה ב1000 שקל והוא טוען שזאת חברת בת של קונטיננטל אז בגלל זה שאלתי לודא אם מישהו מכיר וזה נכון ואם כן זה שווה ....

הי,

כשרוכשים צמיג סיני צריך להתחשב ביתרונות ובחסרונות שלו. אורח החיים שלו קצר יותר מצמיג שהוא לא סיני וגם הביצועים שלו טובים פחות.

אולי שווה להשקיע כמה שקלים נוספים ולרכוש צמיג אחר אפילו סיני מוכר. (ovation, gt )

פורסם

טייר דיל אולי די עם העצות אחיתופל האלה? אתה ממליץ על צמיגים סיניים שלא הייתי מרכיב על נדנדה בגן שעשועים. מדובר בחיים של אנשים בתוך הרכב , ומחוץ לרכב.

צמיג סיני הוא סכנת חיים, לא נושא אף תו תקן אלא אם שילם היבואן לבעל המפעל שינפק אחד כזה, החומרים שמהם הצמיג עשוי הם עלומים ובאיכות ירודה.

מרחק עצירה ארוך יותר, חוסר אחיזה, סיכויים גבוהים יותר להתפוצצות צמיג, שאני אמשיך?

לפותח השרשור עדיף לשלם קצת יותר ולהביא צמיגים שהם ברמה גבוהה יותר, יש לך את פלקן ZE912, צמיג מצויין, זול יחסית, ומתוצרת מוכרת.

סרטון הדגמה ביוטיוב עד כמה שונה צמיג עלום שם מצמיג ממותג בעל תו תקן

חשבו על המשפחה שאתה מסיעים, על הילדים, ועל הולך הרגל שאתם יכולים לדרוס כשלחצתם על דוושת הבלם והצמיגים שרקו ופגעתם בו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הצמיגים הסיניים של OV ושל GT הם נושאי תו תקן והיבואן שלהם בישראל היא חברת אוטולוקס שמוכרת גם את צמיגי הפלקן, טויו וכו...

האדם הנ"ל שאל ספיציפית לגבי צמיג סיני לא מוכר וקיבל תשובה על כך.

כמובן שגם אנו ממליצים לקנות פלקן או טויו, אך אם האדם מתעקש על סיני עדיף לתת לו הסבר על הרע במיעוטו.

בברכה

טיירדיל

פורסם

נושאי תו תקן של מי?, כבר כתבתי את דעתי עליהם, ומי שאין לו כסף לצמיגים איכותיים עדיף שלא יחזיק רכב, נקודה!

זאת סכנת חיים לנסוע על צמיגים כאלה, ומוכרים אותם רק כי ישראלים חאפרים רוצים הכל בזול ובהנחה בלי קבלה אח שלי גיבור.

עכשיו תגיד לי שKENDA היא יצרנית צמיגים גדולה ומכובדת, בהחלט אבל של צמיגי אופניים יחי ההבדל הקטן. כל הלינג לונג, ווסט לייק, וונלי אקו וויז'ן אוביישן ושאר חברות עלומות שם, אפשר לעשות דבר אחד עם הצמיגים שלהם וזה לסלול איתם כבישים כתערובת ממוחזרת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

קודם כל שאלתי לגבי סוג אחד של חברת צמיגים לא מוכרת כי המוכר בעצמו אמר לי שהם מהבית של CONTINENTAL ואמר לי שזה 1000 שקל ל4 אז נראה לי לא הגיוני והחלטתי לשאול לא אמרתי שאני מחפש סיניים דוקא

ועכשיו שאני מבין את החשיבות של צמיגים סיניים למול איכותיים הייתי רוצה הצעה מחברי הצוות פה לסוגי צמיגים ומחירים אם יש לאיכות שהיא לא הכי גבוהה אבל גם לא סיני ככה שאני יכול להנות מנסיעה איכותית ובטיחותית אשמח ליעוץ

פורסם

יש לך את הפאלקן ZE912 במחיר של 350-400 ש"ח

יוקוהמה C דרייב 450 ש"ח

קלבר DYNAXER

500 ש"ח

שיהיה בהצלחה, המחירים נלקחו מאתר טיירס 4 יו, שווה לבדוק עוד קצת ולהשיג מחיר לצמיגים שהבאתי פה.

שים לב שיהיו טריים את תאריך היצור אתה תראה בצורה של ארבע ספרות על הצמיג, שתי הספרות משמאל מייצגות את מספר השבוע בשנה שבה יותר הצמיג , ואילו בצד ימין צמד מספרים המייצג את שנת הייצור.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מישהו מכיר את חברת mayron של הצמיגים ?

צמיגים סיניים שמיובאים ע"י היבואן של קונטיננטל בארץ לא טובים ולא רעים מאחרים באותה קטגוריה עומדים בכל התקנים האירופים.

בלי קשר לצמיגים הנ"ל היום מרבית יצרני הצמיגים הגדולים כגון דאנלופ,פירלי וכ...מייצרים את מרבית הצמיגים במידות של רכבי הפועלים בסין,אינדונזיה והפיליפינים כך שכבר אין משמעות לארץ הייצור.

פורסם

שם הצמיג הוא MAYRUN

באתר רכב אוסטרלי שמצאתי ברשת ביקשו המלצות לגביו. המשיב הציע לו לקנות במקומו צמיג ששמו WILLRUN.

כל מי שפוסל באופן אוטומטי צמיג רק מכיוון שארץ הייצור שלו היא סין - כדאי שיבדוק היכן מיוצרים היום רכיבים אחרים המורכבים ברכבו.

הרכיבו לי ברכב לחסינג צמיגים של ovation והם לא אוחזים פחות טוב מצמיגי מישלין בכביש רטוב.

פורסם

הנה עוד קשקוש מבית המפקד או קומנדר, אתה בחנת את האוביישן מול מישלין שאתה יכול בכלל לעלות על פיך טענה כזאת?, אתה מבייש את יצרני הצמיגים הגדולים כשאתה אומר דבר כזה.

המילים שלך אינן אמפיריות ולכן אל תקשקש, אוביישן לא היה ולא יהיה קרוב לצמיג של מישלין בשום פרמטר והרכב ואיכות החומרים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה על כל העזרה וראיתי תסרטון על הצמיגים הסיניים למרות שהבדיקה קצת תמוהה כי לא הראו שהם ניסו לעצור מאותו קו לא הראו אם הוא לוחץ בחוזקה על הבלם בשניהם כדי להוכיח שהוא באמת ניסה לעצור ולא עזב את הברקס בבדיקה של הסיניים אבל בלי קשר אני מאמין צמיגים סיניים לא כדאי.... ברכב שקניתי יש כרגע צמיגים סינים וכל ה4 צמיגים הם מסוג שונה ובני מעל 4 שנים לכן אני חייב להחליף עכשיו אני ממש לא מבין בצמיגים עת שהבנתי מה זהr15 וכל זה לקח לי זמן לכן היתי רוצה עזרה בלבחור צמיגים השאלה אם אני יבחר צמיק מסויים ולא יהיה אותו באיזור באר שבע מה אני יכול לעשות.... אז הצמיגים שראיתי באתר טיירס 4 יו בעצת החבר פה למעלה רק שאני לא מכיר מה זה איכותי ומה לא אז אשמח אם תעזרו לי עם הרשימה של הצמיגים שיש באתר טיס 4 יו ותגידי לי מה נחשב איכותי מה סיני ולא כדאי להתקרב. וטווח מחירים פחות או יותר ותודה רבה לכל העוזרים Apollo

Interstat Bfgoodrich Bridgestone

Continental Cooper

Debica Dunlop

Falken Fulda

Goodride Goodyear

Gt Hankook

Kleber Lassa

Maxxis

Michelin

Ovation

Pirelli

Sava