Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי דרך eBuy אך לא מצאתי שם בכלל אודיו לרכב...

דרך אגב הורים שלי נוסעים כנראה לטורקיה... יש מצב להביא משם מגבר במחיר טוב?

אם לא אז אני יחכה עד שהם יסעו למקום אחר... הם נוסעים די הרבה :-)

פורסם

מצאתי עוד אתר עם מחירים:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductList.aspx?CategoryID=3

אני מעוניין להביא מגבר 4 יציאות מחול בתקציב עד 200-250$ גג

אני מתכוון לחבר אלו סט קומפוננט 6.5" גם מחול משהו עד 100$ גג

וסאב אני כבר יקנה בארץ אולי 305C או 304C לא נעול...

עכשיו כמו שאתם יודעים בחול יש מבחר הרבה יותר גדול של מותגים ודגמים שאני לא כל כך מכיר...

אני צריך שתעזרו לי להכין רשימה של מגברים וקומפוננטים מומלצים שעומדים בתקציב שלי כדי להביא מחול...

פורסם
התקציב כולל 35% מכס?

אני לא מתכוון לשלם מכס אני מתכוון להחביא אותו אותו בתוך המזוודה ההורים שלי הביא ככה מלא דברים בלי לשלם מכס

דרך אגב סמתי לב שיש גם סטים של קומפוננט של 5X7 (יש לי מזדה 323) הם יותר יקרים... שווה להשקיע ב 5X7 או שאין הרבה הבדל ל "6.5?

פורסם

כי תוסיף מס, שילוח מארצות הברית, טיפול, רווח שהספק עושה על היבואן שעושה כסף על המפיץ שעושה כסף על המשווק שעושה כסף על האמאמא של כולם ככה זה בארץ תבין

הנה המגבר שלי קניתי ב200 דולר בארצות הברית והוא 2000 וואט מגבר של אותה חברה 1300 וואט עולה בארץ 1500 שקל איך תסביר את זה

פורסם
כי תוסיף מס, שילוח מארצות הברית, טיפול, רווח שהספק עושה על היבואן שעושה כסף על המפיץ שעושה כסף על המשווק שעושה כסף על האמאמא של כולם ככה זה בארץ תבין

הנה המגבר שלי קניתי ב200 דולר בארצות הברית והוא 2000 וואט מגבר של אותה חברה 1300 וואט עולה בארץ 1500 שקל איך תסביר את זה

צודק...

עדיף שיהיו אנשים בלי פרנסה בארץ...

תחסוך את הכסף ותקנה כמו בנאדם...

לפחות פה יהיה לך אחריות ושירות על המוצרים...

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אתה מדבר שטויות, אז מה בגלל שזה מחו"ל אני לא יקנה שבעצם בארץ זה פי 2 אם לא יותר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אוי נו מה קשור אז כל קניה שאני עושה אני צריך להתחשב במצב הכלכלי בישראל?

זה כמו לזרוק כסף... אתה תלך לחנות שמוכרת לך מוצרים פי 3 במחיר רק כי לא נעים לך שבעל החנות לא ירוויח כסף??

ותאמין לי שלא חסרים אנשים שקונים בארץ והם הרוב אז מי שיש לו אופציה להביא דברים מארצות הברית למשל שיש שם מלא יצרנים טובים במחירים אטרקטיביים אז שינצל אותה...

פורסם
צודק...

עדיף שיהיו אנשים בלי פרנסה בארץ...

תחסוך את הכסף ותקנה כמו בנאדם...

לפחות פה יהיה לך אחריות ושירות על המוצרים...

רמי

תגיד לי, על מה אתה מדבר ?

הוא עושה בשכל, הוא לא דואג למצב הנוכחי של ישראל, הוא דואג לעתיד ! (ארה"ב)

אחרי הכל, כשישראל נמצאת בגירעון ענק, מי מביא לה כסף ??? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...