Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPINE 9855 וחיבור לIPOD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם את הדיסק עם mp3 320 על האייפון שבדקתי איזה קובץ יותר טוב acc או mp3,לא מצאתי הבדלים בינהם. ולגבי הפיענוח מכיוון שבלאו הכי מתבצע פיענוח ב hu , לטובת חיתוכים, להוסיף על זה עוד פיענוח בטוח שלא תורם, אישית אני לא יכול להמליץ למישהו לעבוד עם.aux על בסיס קבוע, בטח ובטח לא למי שהשקיע אלפים במערכת לרכב, להוסיף מגברים hu משובח רמקולים סאב..... ולשמוע דרך aux n, לדעתי זו חוכמת חלם, ובגלל זה אני הפסקתי חשמוע דרףך האייפון... פשוט לא הגיוני לרדוף אחרי איכות ולשמוע דרך aux

לפותח השרשור אני דיי בעד להחליף hu בסה"כ מדובר במכדיר טוב אך ישן, הבעיה שבדרישות שלך הם מכשירים יקרים מאד, מה שכן מכירת המכשיר הקיים תקל על הגלולה, ואני ממליץ על אותם מכשירים כמו rezo .

SCANSPEAK

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור, תקרא קצת על המכשיר, זה מתאים גם לusb כגון דיסקאונקי, וגם לאייפודים ונגני mp3 אחרים.

כמוש שרשמתי חבר שלי משתמש בזה עם אותו רדיו כמו שלך ואייפון 4.

בני, מצד אחד אתה אומר מכשיר טוב מצד שני אתה בעד להחליף? מאיזו סיבה הוא אמור להחליף?

זה מכשיר מצויין עם סאונד מדהים, תקופה ארוכה היה ספינת הדגל של אלפיין, זה שאנחנו רגילים לראות אותו נמכר כאן ב700 שקל לא אומר שעבר זמנו וצריך להחליף.

אם מתקלקל ולא שווה לתקן אני מבין אבל סתם כך בלי סיבה להחליף מכשיר כזה אני לא רואה, בדיוק כמו שאם לא הייתי עובר לסט 3 חלקים אקטיבי לא הייתי מחליף את ה880, אלה סוסים מנצחים וספק אם החדשים מתעלים עליהם.

פורסם

הסיבה שאני רוצה לשדרג היא בשביל תוספת של BT לשיחות ו-USB

מבחינת הסאונד אני חושב שזה גם יהיה שידרוג עם מכשיר חדש יותר

כמובן שרק במידה והמכשיר שלי יימכר אני יבצע את השידרוג

כרגע המכשירים שאני מתעניין בהם ויכולים לספק לי את מה שאני צריך הם

CLARION CZ702

PIONEER DEH-80PRS

והאופציה האחרונה אם לא תהייה ברירה

ALPINE 9887 ורכישה בנפרד של מודול BT

כל אלה ניתן להשיג ב1500 ש"ח ומטה למכשיר משומש לדעתי

אם למישהו יש הצעות אחרות למכשירים בתקציב הזה אשמח לדעת

אם בכל זאת עדיף להישאר עם שלי גם אשמח לשמוע

ואם מישהו עם ניסיון או שמע ויודע ,האם יש הבדלים בין המכשירים האלה מבחינת סאונד נטו ?

נתונים יבשים כולם טובים,השאלה היא אם יש מה לצפות ליותר או פחות ממכשיר זה או אחר ולתת עדיפות למכשיר מסויים

או מה שבא ברוך הבא ?

תודה לכולם על העזרה !

דרך אגב

שאר הרכיבים שיש לי ברכב הם

MOREL ELATE 2WAY

KICKER KX650.4

מגבר קדאנס 2 ערוצים לטוויטרים

וסאב כלשהו של קדאנס,שיהיה השידרוג הבא אחרי הHU

הגברה אקטיבית כמובן

פורסם

להערכתי ישנם אולי 10 פיוניר 80PRS בארץ (אחד גנוב, :-( שלי לשעבר) זה דגם חדש, וכרגע הוא יקר בצורה פסיכית פה (3700 שקל) , ככה שאל תבנה על למצוא אחד משומש בתקופה הקרובה...

יש פה בופרום מכירה לפחות 6 מכשירי אקליפס 7200 , אומנם הבעלים שלהם קצת החליקו על הראש עם המחירים (מכשירים טובים, מחיר לא מציאותי...)

בכל אופן למכשיר הזה יש את הכל, בלוטוס, USB , ארטיבי שלושה חלקים , יישור זמן וכו',וגם ייכנס ב 1500 שקל

SCANSPEAK

פורסם

אפשר להזמין מחו"ל

בדיוק בדקתי מחירים

קלריון צריך לעלות 1000-1100 ש"ח (ממש ממש זול בשביל מכשיר ברמה כזאת)

פיוניר 1400-1500 ש"ח

ואלפיין נמכר ביד שנייה במחירים האלה

קלריון ופיוניר-צריך גירסא אירופאית בשביל רדיו ?

פורסם

כולם צריכים גרסה אירופאית בשביל הרדיו.

תוסיף מכס 34% למחיר שאתה רואה באיביי.

ושוב אני אזכיר לך (פעם אחרונה, את האקליפס)

SCANSPEAK

פורסם

האקליפס לא נכנס לשיקול בגלל המחיר

המחירים שציינתי למעלה זה מחיר למכשיר חדש מאמאזון כולל משלוח ומיסים (יושופס)

מה שלא בדקתי זה אם הם היו בגרסא אירופאית וייתכן שהמחיר ישתנה

כשאני חושב על זה שוב

הקלריון נמכר במחיר מגוחך

169$ בארה"ב

אין פה משהו חשוד ?

איפה הוא מדורג בין 9855,9887,80PRS,ZC702 ? מבחינת סאונד כמובן

פורסם

גם ה9887 צריך את המודול הזה של הUSB/iPod/phone חוץ מהבלוטוס.

לדעתי אתה סתם מחליף מכשיר נהדר, תוסיף דיבורית נפרדת וזהו.

שים לב שכל מכשירי הקצה שיש היום הם נטולי פיצ׳רים כאלה ואפילו USB הוא בגדר מותרות, כך שבנושא הסאונד גם אל תצפה ליותר מידי במכשירים החדשים.

פורסם

איזה מכשיר יוקרה מהשנים האחרונות מגיע ללא usb?, ואל תגיד לי מקינטוש/דנון כי הם רחוקים שנות אור מהתציב האפשרי,

אופציית המתאם היא גם אופציה טובה. טיפה לא משתלמת לדעתי .

SCANSPEAK

פורסם

בני אמרתי מכשירי קצה, זה שהם תמיד יקרים זה משהו אחר, אבל זה מעיד על משהו.

הקלאריונים, האלפיונים המדוברים גם ה55 וגם 87, פיוניר בגלגול הקודם (שנראה הרבה יותר מקצועי מהחדש).

היום מכשירי הקצה הם כבר 4 יציאות וגם מהם ה99 הוא בין הבודדים אם לא היחיד שמגיע עם USB.

פורסם
האקליפס לא נכנס לשיקול בגלל המחיר

המחירים שציינתי למעלה זה מחיר למכשיר חדש מאמאזון כולל משלוח ומיסים (יושופס)

מה שלא בדקתי זה אם הם היו בגרסא אירופאית וייתכן שהמחיר ישתנה

כשאני חושב על זה שוב

הקלריון נמכר במחיר מגוחך

169$ בארה"ב

אין פה משהו חשוד ?

איפה הוא מדורג בין 9855,9887,80PRS,ZC702 ? מבחינת סאונד כמובן

אני משתמש בקלריון dxz786 כבר תקופה ארוכה ולא מזמן שקלתי שדרוג ל 702 , קראתי עליו ביקורות טובות ברשת אך לאחר ששמעתי אותו , אני אישית התאכזבתי מאוד , אפשרויות הכיוון היו מוגבלות ואיכות השמע לא הייתה לטעמי כלל וזאת למרות שאני משתמש במכשיר ישן יותר של אותה חברה .

לדעתי תוסיף לשיקולים שלך אתה 786 (או ה 785 אם שיטת התדרים האמריקאית ברדיו לא מפריעה לך).

מבחינת שמע המכשיר נהדר (שוב לטעמי ) יש לו יציאת USB אחורית מובנית שמשמשת גם כחיבור לאייפון/אייפוד ואפשרות חיבור לדיבורית בלוטוט יעודית של קלריון (שהיא דיי יקרה ) אך גם לאוניברסלית .

אני יזהיר מראש שהמכשיר יכול להיות טיפה מסובך בהתחלה וזאת בגלל אפשרויות הכיוון המרובות שלו .

ובכל מקרה אומר שעדיף "לשמוע" כל מכשיר לפני קנייתו.

שיהיה בהצלחה.

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

תודה על העצות

כרגע בעדיפות ראשונה ALPINE 9887

ובהמשך לקנות לו מודול BT

עדיפות שנייה זה אקליפס 7200

אחריו 80PRS

יש לי גם שידרוג של סאב בדרך, והתחלתי להתעניין בסאבים של HEARTZ

ES 250\300

יוגברו בגישור עם KICKER 650.4

פורסם

חבר, כבר רשמתי לך פעם או פעמיים ל9887 גם אין יציאת USB וגם בשבילו תצטרך לקנות את התוספת שהעליתי בקישור.

זה יהיה כמו להחליף את המכשיר שלך באותו מכשיר.

+1 לביל, זה בדיוק מה שאמרתי.

פורסם

אם אתה מחפש מכשיר שיכול לעבוד אקטיבי שמאוד גמיש, עם USB ודיבורית BT אני ממליץ על ה80PRS.

קניתי אחד לפני חודשיים מאמזון במחיר מאוד סביר (דיי מציאה הייתי אומר) והוא פשוט נהדר.

הבעיה היחידה זה שהרדיו לא עובד (מכשיר אמריקאי) אך זה לא מפריע לי בכלל.

• תוכן חדש...