Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קורא הרבה בפורום, ועד היום לא יצא לי להשתתף.

אז הנה, חברים קניתי סט קסנון, זול, מאיביי, 90 ש"ח, קניתי בנפרד את הslim ballast ים, ואת הפנסים.

אגב יש לי פיג'ו 206CC 2006 1.6.

התקנתי, הפנסים הבהבו, זה בגלל שהמתח מהצבר הוא מתח פועם.

סבבה, אז התקנתי על כל כניסה קבל 4700uF, 35V.

והנה החלק המוזר, צד אחד זה סידר, והפסיק להבהב. והצד השני עדיין מהבהב!!! למה!?

פורסם

לצערי אתה טועה ,

סוג המתח שיש במצבר הוא מתח ישר ( D.C) ולא מתח "פועם " (אני מניח שאתה מתכוון לA.C!)

בכל מקרה , קסנון מהבהב זו תקלה די נפוצה ברכבים שלא הגיעו עם קסנון מהחברה כיוון שמדובר על מתח גבוה שיוצר קשת

חשמלית ( האור שאנו רואים בנורה) , לכן מה שאתה כן צריך זה ממסר שמחובר ישירות למצבר ומצדו השני מחובר לבלאסטים של הקסנון ושיש לו עוד כניסה לחיבור המקורי של הנורות ...בקיצור משהוא כזה :

http://www.youtube.com/watch?v=1JgQzmc4Vmo

ואולי פה תבין יותר טוב :

http://www.blindinghid.com/relay-harness/

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מתח הוא לא AC או DC, זרם הוא AC או DC, ולכן נקרא זרם חילופי וזרם ישר. הזרם ברכב תמיד DC.

במצבר המתח הוא מתח פועם, בדרך כלל בתחום 10.56V ל 14.32V, בהתאם לאם האלטרנטור טוען או לא, אם המנוע מדומם או לא.

אם מתפוצצת לך הדיודה באלטרנטור, אז האלטרנטור שלך יוציא AC, במקום DC, אבל זה סתם להעשרה.

וכמובן שהתקנתי באלאסטים עם הקסנון!

אגב באלאסט, זה לא ממיר מתח, זה משנק, כי נורת הקסנון צריכה להצתה כ 23KV~24KV, ואחרי ההצתה הוא מספק את ה 12V הרגילים.

• תוכן חדש...