Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת מתח ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי הונדה סיוויק 2006 הדגם הישן

ומותקנת בו מערכת הכוללת מגבר סאב אבל לא עם הספק גבוה או משהו(משהו בסיסי)

ומועבר כבל למגבר 4g

ברכב יש בעיה של הבהובים באורות הרכב והלכתי גם לשמלאי שיאמר לי מה יכולה להיות הבעיה הוא אמר לי שזה בעיה בחיבורים.

היום בדקתי משהו אני לא יודע אם זה קשור אבל הכבלים שמעוברים לפיוזי הרכב הראשיים והכבלים שהולכים לאלטנטור הם 8g

יש מצב בגלל שזה יותר קטן יש ירידות??

תודה מנור

הערה: יש ברכב הזה לצערי מצבר קטן 46a אי אפשר לשים גדול כי אין מקום אבל יש רכב כזה דומה לחבר שהיה לו גם את הבעיה הוא החליף את המצבר לסוג אחר אם את לא טועה xs power וזה עבר לו ואני לא רוצה להשקיע על מצבר כזה הרבה כסף מקווה שיש לכם פתרון בשבילי

פורסם
איזה אורות מהבהבים? האורות של המערכת או אורות הדרך של הרכב?

כול אור אפשרי אורות דרך אורות סלון רכב הכול ובדקו לי מתח של המצבר אמרו שהוא טוב

פורסם

יש הרבה שרשורים על הנושא הזה בפורום אודיו. אני לא חשוב שיש עוד מה למצות. מציע לך ללמוד את הנושא (אם טרם עשית) ואז לחזור יותר "בשל".

• תוכן חדש...