Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה יעלה לעשות מנוע להונדה סיויק בשנתונים 98-2000..?

וגם גיר כמה יעלה .?

ושאלה.. ברגע שאני עושה מנוע וגיר זה בעצם אשכרה אוטו חדש לא .? אני לא מדבר על בולמים וכל השטויות האלה אני מדבר מבחינת הנסיעה אני מקבל אוטו חדש או שעדיין יש דברים שעלולים להתברר כמו הוצאות שמשתוות למנוע וגיר .?

לצורך העיניין... אני כניראה קונה הונדה שהולכת לגמור מנוע כל רגע ואני רוצה לדעת כמה זה יכל להשתלם לי בהתאם למחיר התיקון מנוע

פורסם

אין מושג כמה יעלה.

אבל להגיד על רכב 98-2000 שאחרי מנוע וגיר האוטו יהיה כחדש זו שטות.

יש בכל רכב עשרות מכלולים כמו משאבות מים שמן ודלק ,חיישנים ,בולמים,אגזוז רדיאטור ועוד ועוד.

לכל חלק ברכב יש את הבלאי משלו וגם אם תשפץ את כל המכלולים עדיין הרכב לא יהיה כחדש.

רכב שיוצא את שעריי המפעל -כל מכלוליו חדשים והוא נוסע בצורה חלקה.

רכב שעבר כמה עשרות אלפי ק"מ בודאי שלא יתנהג וישמע כחדש.

כמו כן גיר משופץ או מנוע משופץ -תלוי באיכות השיפוץ-אף פעם לא יהיו כחדשים.

לכן לא בטוח ששוה יהיה לך להכנס לזה-דעתי קנה רכב 2005-6 ללא שיפוץ

מאשר רכב 98-2000 הזקוק לשיפוץ.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לגבי מחירים, אני לא יודע במדוייק, מה שכן יש המון המון חלפים. (אני גר בדרום ואני רואה מלא כאלה).

תשקול אולי עדיף לך לקנות סיויק אחרת מאותם שנים. לדוגמא, אחד שאני מכיר, היה לו סיויק 95' יד ראשונה, 2012 מכר אותה שהיה לה 120KKM, שזה כלום.

מי שאמר לך שאם מחליפים מנוע וגיר, הרכב חדש, הוא לא מבין כלום בחיים שלו.

קח דוגמא אותי, יש לי קוואליר 95' עם גיר שעשה אולי 100KKM (החליפו אותו למרות שלא היה צריך), וגם מנוע החלפתי שהוא עשה 120KKM בערך (כולל מה שעבר על הבעלים הקודם).

מבחינת מנוע וגיר, הרכב אש טפו טפו טפו נוסע כמו חדש.

אבל קח דוגמא את הבולמים, הם גמורים ברכב שלי, כל קפיצה קטנה יש חריקה, זה פוגע גם באחיזה וגם בנוחות, אבל לא משהו קריטי.

פורסם

לגבי מנוע-תיקון שיכול לנוע בין 6500 ל-8000 ש"ח כולל החלפת כל החגיגה מסביב (טיימינג/מחזירי שמן/מותחנים/משאבת מים.

6000- יותר ריאלי להחלפת מנוע,חצי אוברול ברכב הזה כולל רינגים עולה בסביבות ה-8K.

שיפוץ גיר אוטומטי-באיזור 4500 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...