Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אתנחתא קומית בימים לא קלים, הייתי חייב הפסקונת מהדיכדוך כאן

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

המטה של משפחות החטופים צריך להחליף יועצי תקשורת בדחיפות.

למה הכוונה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כי בכל שלט או ראיון הם מתנסחים "מחזירים את החטופים ועוצרים את המלחמה".

רוצה להחזיר את החטופים, לא רוצה לעצור את המלחמה.  קל מאוד לצבוע אותם ככה כ"סמולנים".

גם שופטי בגץ הטיפשים - במקום להביא דאגה למחבלים עם אמירות "הוא במשקל תקין עכשיו כי הוא נכנס שמן לכלא אז אתם מרעיבים אותו", שיגידו "תביאו את התפריט ומומחה יקבע אם זה עומד בחוקים בינלאומיים". אהבלים.

האפשרות השנייה היא שזה בכוונה כי הם דואגים למוחמד שאנס ילדות ואז הם תומכי טרור. מעדיף שיהיו אהבלים.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ם שופטי בגץ הטיפשים - במקום להביא דאגה למחבלים עם אמירות "הוא במשקל תקין עכשיו כי הוא נכנס שמן לכלא אז אתם מרעיבים אותו", שיגידו "תביאו את התפריט ומומחה יקבע אם זה עומד בחוקים בינלאומיים". אהבלים.

הטענה היא לא על התפריט הרשום אלא על התפריט בפועל. 

אם קראת את הפסיקה הם טוענים שהמדינה לא הראתה נגישות לפריט המינימלי ולא שהמדינה לא הציגה תפריט מינימלי.
כל מה שהפסיקה אומרת זה תנו להם תפריט מינימלי. אםן ממילא נותנים להם אז איפה הבעיה ועל מה ההתרעמות של פיתמר?

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה לקחת פיסקה אחת תלושה מהטקסט הכולל ומתעלם מהבעיה שאין טענה על התפריט הרשמי אלא על מה שנעשה בפועל מול החוק של מדינת ישראל.

כל מה שהעותרים רצו ומה שבית המשפט קבע זה שעל שב"ס להיצמד לחוק. דוגמאות שמובאות כדי להוכיח אי היצמדות לחוק/היצמדות לחוק זוכות להתייחסות כמו שהבאת. אני מנחש שזו דוגמא שהמדינה הביאה לאסיר במשקל תקין.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה בדיוק נאמר ומה לא, אבל לתקשורת יש נטיה להציג דברים בצורה מעצבנת כדי למשוך אנשים. 

תמיד עדיף לברר מה המקור לפני שמחליטים להתעצבן.

• רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

במקום להביא דאגה למחבלים עם אמירות "הוא במשקל תקין עכשיו כי הוא נכנס שמן לכלא אז אתם מרעיבים אותו", שיגידו "תביאו את התפריט ומומחה יקבע אם זה עומד בחוקים בינלאומיים". אהבלים.

במקום לקרוא את הציטוטים הדמגוגים של עמית סגל תקרא את מה שכתבו השופטים. בכלל חשבתי שהסכמת כבר שסגל הוא לא מקור טוב במיוחד..

השופטים לא הביעו דאגה למחבלים, אלה כתבו שיש צורך במנגנון בקרה כדי לוודא שהאוכל הוא בכמות מינימלית לפחות, המאפשרת קיום של אדם. אם אתה חושב שהמדינה צריכה להרעיב אסירים למוות ואין לה חובה לספק להם אוכל, אז הדיון פה מיותר. אבל אם אתה חושב שמדינת חוק אמורה לדאוג שאסירים, גרועים ככל שיהיו, לא ימותו מרעב, אז על זה כל הדיון. על ״האם כמות האוכל מספיקה לקיום״ ולא על עוגות או מעדנים או סטייקים.

image.thumb.png.b556b2c580071fb436a0b54720cf9bb0.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

במקום לקרוא את הציטוטים הדמגוגים של עמית סגל תקרא את מה שכתבו השופטים. בכלל חשבתי שהסכמת כבר שסגל הוא לא מקור טוב במיוחד..

השופטים לא הביעו דאגה למחבלים, אלה כתבו שיש צורך במנגנון בקרה כדי לוודא שהאוכל הוא בכמות מינימלית לפחות, המאפשרת קיום של אדם. אם אתה חושב שהמדינה צריכה להרעיב אסירים למוות ואין לה חובה לספק להם אוכל, אז הדיון פה מיותר. אבל אם אתה חושב שמדינת חוק אמורה לדאוג שאסירים, גרועים ככל שיהיו, לא ימותו מרעב, אז על זה כל הדיון. על ״האם כמות האוכל מספיקה לקיום״ ולא על עוגות או מעדנים או סטייקים.

image.thumb.png.b556b2c580071fb436a0b54720cf9bb0.png

אבל אתה עושה מה שאתה טוען שהוא עושה:

IMG_20250908_085628_886.jpg

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

במקום להביא דאגה למחבלים

אתה מבין את ההבדל בין ״דאגה למחבלים״ לבין ״הבטחת כמות מזון מינימלית לאסירים״?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 48 דקות, SlowRide כתב:

לא יודע מה בדיוק נאמר ומה לא, אבל לתקשורת יש נטיה להציג דברים בצורה מעצבנת כדי למשוך אנשים. 

תמיד עדיף לברר מה המקור לפני שמחליטים להתעצבן.

שלא לדבר על הספינים העלובים שמבוצעים ע"י בעלי אינטרסים, כמו - לא יודע, למשל, שרים וחברי כנסת? פיתהמר במקרה הנ"ל?

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אתה עושה מה שאתה טוען שהוא עושה:

IMG_20250908_085628_886.jpg

הוא דואג למחבלים או דואג למדינה, שגם ככה יש נגדה קמפיין הרעבה שקרי בכל חור אפשרי?

האם תמונות של אסירים רזים במיוחד משרתים את האינטרסים של כלל מדינת ישראל או של שר ספציפי כזה או אחר?

יש סיבה שאנחנו לא מרעיבים בכוונה אנשים, לא מפוצצים מגדלים בלי התרעות פינוי, עובדים קשה על תכניות פינוי לאוכלוסיה ושטחים הומניטרים ולא פשוט מורידים על עזה גשם של פצצות מצרר כמו שחמינאי חולם להוריד עלינו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

המטה של משפחות החטופים צריך להחליף יועצי תקשורת בדחיפות.

תמיד אפשר לסמוך עליך שתתעסק בטפל ולא בעיקר.

תקיפה אלימה של פעילי ימין על אוהל המחאה של המשפחות, זה בטח בגלל יועצי התקשורת.. לא?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...