Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כן כבר כתבתי פה לפני זמן מה, וגם אחרים כתבו, שההכרה ההדרגתית וחד צדתית בפלסטין - זה הכישלון האסטרטגטי הגדול ביותר של מר ליגה אחרת, וכנראה גם הכישלון האסטרטגי הגדול ביותר בהיסטוריה של המדינה (לדעתי יותר מהכישלון שלו מול הגרעין האיראני). ובהחלט יהיה מרתק לשמוע אותו מאשים את הדיפ סטייט והדיפ עולם ומי לא בכישלון הזה, ואת העבדים ממשיכים לספר לעצמם על שלמותו וגאונותו וכו'. 

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שאנחנו הולכים לחתום על עסקה שתהרוג את רוב מי שעדיין בחיים ולא אמור להשתחרר בה ותמרח את המלחמה לעוד חודשיים לפחות.

והדובדבן שבקצפת, חמאס הולך לקבל חזרה את השליטה על הסיוע, למרות שזה מה שהכי מחליש אותו כרגע.

אין מה להגיד, ימין חזק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נורא, עוד צווים, עוד גיוס, עוד מלחמת מריחות ובעוד חצי שנה עסקה דפוקה נוספת על חצי ממספר החיים העדכני.

• מבאס 1

פורסם

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 27 דקות, mikyl כתב:

עוד חרטוט מבית היוצר של משפחת נתניהו. זה שווה ערך להפסקת המלחמה והחזרת כל החטופים רק שפה אנו נקבל רק חלק.

בקיצור, שוב, אנחנו אוכלים אותה. ימין חזק, ימין מושל. איזו ממשלה פח.

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

בעוד חצי שנה

אם יתנו לישראל להילחם עוד חצי שנה... 

מה שבטוח, זה שעוד חצי שנה ידרשו מדינה פלסטינית ב 100%. אפילו עוד פחות מחצי שנה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אין פה עניין של לשקר כמו שצריך או לא. הוא יודע בדיוק מה הוא עשה- זה פשוט שמרגע שהוא עשה את זה, עברו חלק נכבד מהציבור זו האמת החדשה.

האדם שהניף את הדגל בפועל? מרגע זה הוא סמולני בוגד, הרי הוא טוען ש glorious leader עשה טעות, הנבל הזה.

לאמת אין כבר ערך, הכפפות כבר הוסרו מזמן, הוואנאבי דיקטטור לא מחביא את שאיפותיו יותר ודוחף בכל הכוח קדימה גם במחיר של לדרוס את האמת, את המדינה, את האזרחים וכל עמית או שותף שהיה לו בעבר.

אין טעם להתרגש כל פעם שכתבה כזו עולה, זה לא "מקרה מביך", זו מתודה.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מי שרוצה לשמוע שטויות כאלה לא ילך לברר אם זה אמיתי. הוא יעשה לייק שייר והיידה ביבי בקומנט סקשיין. 

מי שינסה לברר אם זה אמיתי או תעמולה, גם ככה סביר להניח שלא נחשב מצביע פוטנציאלי אז מה זה משנה?

אם אתה מפרסם תחבושות הגייניות, לא מעניין אותך מה גברים חושבים על הפרסומת שלך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

כן, אני יודע. אני לא מאלה שמזלזלים בביבי.

אני לא חושב שהוא בלאי מבחינת יכולות, רק שהוא משקיע את היכולות שלו בדברים אחרים.

הסאבטקסט היה שהוא אפילו לא טורח להשקיע בשקר כי הוא כבר לא צריך.

פורסם

מדינה פלסטינית- כבר ראש ממשלה בישראל הכיר במדינה פלסטינית.  לא?

כבר ב 47 בתוכנית החלוקה אושרה מדינה

מי לא הכריז על הקמת מדינה ערבית? 

נגיד בצורה פשוטה.  הערבים לא רוצים מדינה אז מה זה אומר שמדינות מכירות במדינה פלסטינית?

עסקת חטופים- לטעמי אם יאיר גולן מנהיג (או כל מי שרוצה להיות מנהיג) כמו שאומרים עליו הוא צריך להגיד אני מתנגד לכל החצי עסקאות האלו גם אם זה אומר שגם ה 10 האלו לא ישתחררו 

האמת גם כאן בפורום טוענים למי שמתנגד לעסקאות בתשובה של "מצילים את מי שאפשר" 

פורסם

1. אסור לעשות עסקה חלקית כי זו הפקרה של שאר החטופים.

2. אסור לעשות עסקה מלאה כי היא אומרת שמלחמה נגמרת בלי שהשמדנו את חמאס.

ימנים תומכי ממשלה נעים בין 1 ל2, בתלות במה שעומד על הפרק.

ויש גם את הישרים, שרובם משום מה חובשי כיפה סרוגה, שמודים שמבחינתם החטופים יכולים למות כולם, העיקר שנשמיד נגרש נשרוף וננתץ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אם אתה מפרסם תחבושות הגייניות, לא מעניין אותך מה גברים חושבים על הפרסומת שלך.

הזכרת לי את הציטוט הידוע, 

"פוליטיקאים וחיתולים יש להחליף לעיתים קרובות, ומאותה הסיבה". 

כן, זה כן אמור לעניין אותך מה הגברים חושבים על הפרסומות שלך. 

מאחר וקהל היעד שלך התקטן משמעותית; מאחר ומי שכן נשאר בקהל היעד שלך זה נשים שלמרות שרימית אותן בפרסומות כל השנים, נשארו נאמנות למותג (אבל גם לזה יש גבול); ומאחר ויש קהל יעד (גם אם זניח, כרגע כל קול - אה, לקוח, נחשב) שעוד לא פנית אליו, שכן קונה את המוצרים הרלוונטיים (שוב, מודע לכמות הזניחה)- אתה תצטרך להתחשב גם בגברים. 

כל חשיבה אחרת היא לא חשיבה עסקית נכונה, מאחר והיא לא מקרבת אותך למיצוי יכולת מכירת המוצר שלך. 

וכל זה עוד בלי להזכיר טריקים ושטיקים שיכולים לפנות ליותר גברים בקהל כקהל יעד ("גבר, נשפכה לך הבירה בטעות? לא תאמין כמה זה סופג ולא מתפורר כמו נייר סופג" או "כשאני מתעסק עם המנוע, יש רק משהו אחד שבאמת סופח טוב את השמן. אני יכול להמשיך ולהרגיש חופשי ולהמשיך לעשות כל מה שאני רגיל אליו גם כשאני עובד על המנוע" - או משהו? לא יודע כבר).

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...