Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היציאה האחרונה של ביבי זה באמת התעללות באנשים.

מתנהג כמו טראמפ מעלי אקספרס.

חבל שלא זרק מילה על הביטקוין גם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

יש בשנים האחרונות נטיה לקרוא לצד השני לגנות כל פלוץ שאיזה אהבל עושה.

לפני כמה שנים כמה בנות באיזה אולפנה (יענו תיכון לבנות דתיות) עשו איזה סרטון על ספרדיות ואשכנזיות.  כל התקשורת והמערכת הפוליטית דרשו מסטמוטריץ לגנות את הסרטון שעשו כמה בנות. לא איזה סופר או איש טלוויזיה מוכר או איזה פוליטיקאי מפורסם. סתם פאקינג בנות בגיל 18 שאף אחד לא מכיר 

פורסם

מוזר. בינתיים לא ראיתי אף פוליטיקאי שמגנה או קורא לגנות את האלימות והגזענות שהיו אתמול ביום ירושלים ומצעד הדגלים. אולי בגלל שזה נגד ערבים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בימין שאתה מדבר עליו לא מבינים מה לא בסדר בשמאלנים נאצים, מוות לערבים, שיישרף לכם הכפר או אטום על אוכלוסייה אזרחית.

הבעיה שלי איתם זה לא חוסר הגינוי אלא חוסר ההבנה הזה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 שעות, farkash7 כתב:

אם אתה מולטימליונר (כמה עשרות מיליוני שקלים לפחות) אז כן, כסף הוא כבר לא פיתוי.
אם לא? כסף הוא וואחד פיתוי כאשר אנחנו מדברים רק על מעבר בין עבודות למשל. 

לא כל בני האדם מחווטים באופן דומה. 

אישית? אני מחפש את ה"מספיק". לדעת שאני יכול לראות משהו שמצא חן בעיני ולקנות אותו, בלי להתחשבן ובלי לחשוב מראש ובלי לתכנן פיננסית ובלי לעשות קומבינות. 

המספיק שלי הוא לא אסטרונומי. לא בשמיים. ואני לא צריך יותר מזה. 

אני כרגע במקום שמוצא חן בעיניי מאד. למרות שאני יכול להשתכר יותר במקום אחר. אין לי רצון להרפתקאות האלו- עברתי מספיק זוועות בחיי, בכדי להיות שמח במקום שהוא פשוט טוב. זה שווה עבורי כסף.

לפני 11 שעות, farkash7 כתב:

אני מניח שכשאתה עצמאי העסק הוא כמו ילד. 

יותר כמו חלק מעצמך. שלוחה שלך.

לפני 43 דקות, SlowRide כתב:

חבל שלא זרק מילה על הביטקוין גם.

כנראה מתכנן הנפקה משלו. 

ביבקוין. 

(או משהו אחר)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שמאלנים נאצים אני גם שונא את הקריאות האלו

אטום על אוכלוסיה אזרחית סיימה את מלחמת העולם השניה. אני לא בטוח שבמבט לאחור זה היה כזה גרוע 

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

שמאלנים נאצים אני גם שונא את הקריאות האלו

אטום על אוכלוסיה אזרחית סיימה את מלחמת העולם השניה. אני לא בטוח שבמבט לאחור זה היה כזה גרוע 

בכלל כל השימוש והזילות של הנאציזם על ידי כולם מאוד צורם לי.

ואתה מתעלם שהאטום שם נועד להיות פצצה גדולה. לא אטום במונחים שאנחנו מתייחסים אליו היום עם כל הנזק האגבי.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אחרי אוקטובר

ואחרי החזרת המים והדלק, ואז אחרי החזרת משאיות הסיוע בלי לקבל אף תמורה, ועכשיו לפי טענות האופוזיציה הממשלה מממנת בעקיפין את קרן הסיוע ההומניטרי לעזה.

לא פשוט להיות ימין מלא-מלא בימינו. בן זיני זה עוד כלום לעומת מה שעוד יבוא. מה שכן, הניתוק הולך וניכר עוד ועוד, במיוחד בימים האחרונים "מקווה שתיהיה לי בשורה" כמו טראמפ סוג ב' 🫠

• מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי נראה שכל הסיפור עם זיני זאת הצגה אחת גדולה. ספין של ביבי "הדיפ סטייט לא נותנים לי למנות ראש שב"כ ימני". יש בחירות בקרוב, זה חלק מהקמפיין.

בלי קשר לדעות של האיש, עושים על הגב שלו קומבינה על חשבון הקריירה שלו. חבל.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 46 דקות, עדי-אל כתב:

בשמאל מקוריים אז צריך לגנות כל פעם משהו חדש

בימין פחות. אז כבר גינו מספיק את הקללות בשנים שעברו

זה פשוט חלק אינטגרלי משתו לי אכלו לי משיחי. זה הביס הכי נאמן. אסור לגעת בו. הוא חוזר על מה שחלק ממנהיגיו אומר בפומבי וחלק שני יותר חכם חושב אבל לא אומר.
אם גולון יחזור על התבטאויות האחרונות שלו, אז אתה חושב שלא יגנו אותו שוב? 

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, Gosser1860 כתב:

"מקווה שתיהיה לי בשורה"

זה הכל חלק מהקמפיין. נאום הכפכפים סימן סופית את המעבר מתקופת ניהול המלחמה והמדינה (לפחות למראית עין) לקמפיין הבחירות.

כל מילה וכל סרטון מתוסרטים ונכתבים למטרה הזו בלבד. התגובה שלי ושלך או של אמהות החטופים, לא מעניינת. הבייס הביביסטי בכל מקרה אצלו בכיס. הקרב הוא על אלו שברחו בסקרים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הסיפור היחיד עם זיני זה הדוח שהוא כתב, וביבי מנצל עכשיו לשקר שלא אמרו לו שיש סכנה שהגבול ייפרץ כמו ב7.10 (הדוח לא אמר את זה).

שוב, אין שקר שביבי לא ישקר, לדעתי גם לעצמו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

לי נראה שכל הסיפור עם זיני זאת הצגה אחת גדולה. ספין של ביבי "הדיפ סטייט לא נותנים לי למנות ראש שב"כ ימני". יש בחירות בקרוב, זה חלק מהקמפיין.

בלי קשר לדעות של האיש, עושים על הגב שלו קומבינה על חשבון הקריירה שלו. חבל.

צ'מע, זה אמנם הגיוני וחצי, אבל אני לא בטוח שזה כל הסיפור או אפילו מדוייק. 

האיש מקורב לשרה. רצו אותו לעוד מקומות. לא נראה לי שהיא הסכימה להרים אותו כדי שייכשל. 

יותר מריח כמו התקרבות מסוכנת לבנגבריץ' (כדי לסכל את פעולת מחלקת הטרור "הלא ערבי") ואתנן לחרדים שהנה, איש דתי ששירת כל חייו ועדיין דתי והניראות של זה כשיקול נוסף. 

אם לא זה? אזי שהאיש מריח בחירות ויורה לכל הכיוונים. אני לא משוכנע שהוא יצליח להתחמק מאימת חוק הגיוס והפרישה הצפוייה (הפעם אני 3/4 מאמין) של החרדים מהממשלה. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

למה מה אכפת להם אם הוא יכשל? החייל נופל כדי לשמור על המלך.

מקורב שמקורב, הם ידרכו על כל המקורבים שלהם אם זה מה שישמור על השלטון ויבטיח ניצחון בבחירות. כשאתה בשלטון קל למצוא מקורבים חדשים.

אתה חושב שהם איזה ארכי נבלים מתוחכמים שמפנטזים על נפילת המדינה כמו חמינאי. אתה נותן להם יותר מדי קרדיט. כל מה שהם רוצים זה השלטון. השאר לא מעניין.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...