Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, stx כתב:

ראש ממשלה בלאי, אפילו לשקר כמו שצריך הוא כבר לא יכול.

https://www.ynet.co.il/news/article/b1nlcumfxe

גם על אהוד אולמרט שיבדל לח..  עברה תקופה לא קלה בזמן משפטו.

היה מנקר חפשי בכל הופעה פומבית.

הלחץ המצטבר משפיע.  הילדים אברהם וילדז, ומשענת חייו לא תורמים.

ההבדל בינו לבין אולמרט הוא בנזק שנגרם למדינה.

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 53 דקות, עדי-אל כתב:

לטעמי אם יאיר גולן מנהיג (או כל מי שרוצה להיות מנהיג) כמו שאומרים עליו הוא צריך להגיד "מכיוון שהאסון הנורא ביותר בתולדות ישראל קרה בזמן שאני הייתי בתפקיד, צריך לבצע חקירה יסודית במסרקות ברזל כדי להבין מי ומה היו הגורמים לכך, ועליהם לתת את הדין בפני העם. בנוסף, אני קורה לבחירות מחודשות או לפחות למשאל עם, על מנת לדעת אם עדיין אני זוכה לאמונו של רוב העם. אני אקבל בהכנעה את הדין, יהא אשר יהא".

תיקנתי לך. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יובל,

פירס מורגן ראיין את חוטובלי, כן, הוא ציטט את יאיר גולן, את ברק ואת אולמרט. אבל בטיעון שלו (שחוטובלי כמובן מתקשה לענות עליו כמו בן אדם נורמלי) הוא מצטט ודוחף לגבי סמוטריץ. לא גולן, לא ברק, לא אולמרט. אתה מבין? סמוטריץ.

בכלליות הוא [כמשהו מאוד רחוק משמאל] פותח לישראל ולממשלה הזאת את הצורה, והטיעונים שלו אפילו לא מתוחכמים...

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

כן כבר כתבתי פה לפני זמן מה, וגם אחרים כתבו, שההכרה ההדרגתית וחד צדתית בפלסטין - זה הכישלון האסטרטגטי הגדול ביותר של מר ליגה אחרת, וכנראה גם הכישלון האסטרטגי הגדול ביותר בהיסטוריה של המדינה (לדעתי יותר מהכישלון שלו מול הגרעין האיראני). ובהחלט יהיה מרתק לשמוע אותו מאשים את הדיפ סטייט והדיפ עולם ומי לא בכישלון הזה, ואת העבדים ממשיכים לספר לעצמם על שלמותו וגאונותו וכו'. 

זה כשלון בעיקר שלו (ואני מחזיק ממנו מושחת, שקרן כרוני, בוגד בבוחריו ובמדינה, ופושע מלחמה כלפי אזרחי ישראל), אבל לא רק.
אף אחת ממשלות ישראל לא העזה לבוא עם תוכנית ארוכת טווח כלשהי אחרי 1967. בתור ניצי שחושב שהיה צריך לספח כבר אז את כל יו״ש כבר אז (וסיפוח אמיתי -- ממשלות ישראל גם לא העזו לספח את הגולן, רק להחיל על אזרחי ישראל שגרים שם  את החוק הישראלי, שזה ממש לא אותו דבר), כולל אזרחות מלאה לכל התושבים (וגם לתקן את העוול שלתושבי מזרח ירושלים אין זכות הצבעה, למרות שנחשבים אזרחים), אני לא מתפעל מאף אחד. גם לא משרון, שבד״כ היה מהמתכננים קדימה, וכל מהלך ההתנתקות נעשה ללא תוכנית מה יקרה בהמשך.
לא אהבתי את הסכם אוסלו -- זה ניראה כמו לזרוק את תפוח האדמה החם הלאה במקום לטפל בו, אבל בינתיים העולם לא חיכה לנו.

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

מדינה פלסטינית- כבר ראש ממשלה בישראל הכיר במדינה פלסטינית.  לא?

כבר ב 47 בתוכנית החלוקה אושרה מדינה

מי לא הכריז על הקמת מדינה ערבית? 

נגיד בצורה פשוטה.  הערבים לא רוצים מדינה אז מה זה אומר שמדינות מכירות במדינה פלסטינית?

עסקת חטופים- לטעמי אם יאיר גולן מנהיג (או כל מי שרוצה להיות מנהיג) כמו שאומרים עליו הוא צריך להגיד אני מתנגד לכל החצי עסקאות האלו גם אם זה אומר שגם ה 10 האלו לא ישתחררו 

האמת גם כאן בפורום טוענים למי שמתנגד לעסקאות בתשובה של "מצילים את מי שאפשר" 

לא. אף ראש ממשלה ישראלי לא הכיר במדינה פלסטינית עדיין (זו היתה הכוונה הברורה בהסכמי אוסלו כמובן, שאמורים היו להמשיך תוך 5 שנים של מו״מ לפתרון קבע, אבל זה לא נכתב מפורשות). יש רמ״ים שתמכו בהקמה של כזו, שזה ממש לא אותו דבר: רבין, פרס, אהוד ברק ונתניהו -- שהצהיר 4 פעמים בנאומים ציבוריים שהוא תומך בהקמה של כזו ו״פתרון 2 המדינות״, בפעם הראשונה במעמד חתימת הסכם Wye ב-1998, דרך נאום בר-אילן ועד ההצגה של נתניהו יחד עם טראמפ את תוכנית השלום של האחרון ב-2020:
https://trumpwhitehouse.archives.gov/briefings-statements/remarks-president-trump-prime-minister-netanyahu-state-israel-joint-statements/
רק שביבי עכשיו מכחיש שאי פעם תמך, משקר כמו תמיד. ו״שכח״ שאמר בזמנו על עראפאת ״מצאתי ידיד אמת״.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

אם יתנו לישראל להילחם עוד חצי שנה... 

מה שבטוח, זה שעוד חצי שנה ידרשו מדינה פלסטינית ב 100%. אפילו עוד פחות מחצי שנה. 

כבר דורשים מזמן, ורוב מדינות העולם תומכות, כאמור.
יש כבר 81 שגרירויות פלסטיניות ברחבי העולם, ו-6 קונסוליות. לישראל יש 82 שגרירויות.

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

לא נורא, עוד צווים, עוד גיוס, עוד מלחמת מריחות ובעוד חצי שנה עסקה דפוקה נוספת על חצי ממספר החיים העדכני.

לא מאמין ששבויים או חטופים כלשהם יחזרו בחיים יותר. לא אם נתניהו עדיין חי.

• מבאס 1
פורסם
לפני 25 דקות, PinkDolphin כתב:

לא אהבתי את הסכם אוסלו -- זה ניראה כמו לזרוק את תפוח האדמה החם הלאה במקום לטפל בו

גם אני בתור חייל צעיר לא הבנתי את זה אז. קיוויתי שהאדריכלים מבינים יותר ממני. זה לא אומר אגב שאני חושב שכל ההסכם היה טעות.

לפני 28 דקות, PinkDolphin כתב:

לא מאמין ששבויים או חטופים כלשהם יחזרו בחיים יותר. לא אם נתניהו עדיין חי.

לדעתי יכופפו אותו לקיים לפחות עוד פעימה אחת של חצי מאלו שבחיים.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

נגיד בצורה פשוטה.  הערבים לא רוצים מדינה אז מה זה אומר שמדינות מכירות במדינה פלסטינית?

לא הבנתי, אתה בסדר עם הקמת מדינה פלסטינית?

זה תמיד היה ככה או רק מהזמן האחרון?

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

1. אסור לעשות עסקה חלקית כי זו הפקרה של שאר החטופים.

2. אסור לעשות עסקה מלאה כי היא אומרת שמלחמה נגמרת בלי שהשמדנו את חמאס.

ימנים תומכי ממשלה נעים בין 1 ל2, בתלות במה שעומד על הפרק.

ויש גם את הישרים, שרובם משום מה חובשי כיפה סרוגה, שמודים שמבחינתם החטופים יכולים למות כולם, העיקר שנשמיד נגרש נשרוף וננתץ.

האופציה הראשונה-שום עסקה

האופציה השניה- כולם

האופציה המיליון- כמו עכשיו 

לפני 37 דקות, stx כתב:

לא הבנתי, אתה בסדר עם הקמת מדינה פלסטינית?

זה תמיד היה ככה או רק מהזמן האחרון?

לא הבנת כי לא קראת 

לפני שעה, PinkDolphin כתב:

לא אהבתי את הסכם אוסלו -- זה ניראה כמו לזרוק את תפוח האדמה החם הלאה במקום לטפל בו, אבל בינתיים העולם לא חיכה לנו

זה או היה הסכם או בכלל לא 

אז עשו כמו פוליטקאים טובים דחו את הבעיה אבל עשו הצגות 

לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

תיקנתי לך. 

התגובות האלו מראות לי שיש אנשים שלא מחפשים מנהיג אלא מחפשים איזה ביבי או בנגביר רק מהצד שלהם

פורסם

קריקטורה היום מעיתון הארץ.

Screenshot_20250529_172120_Chrome.thumb.jpg.72669fb6772c0faf59c321f08f4ee2d1.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

לא הבנת כי לא קראת

הבנתי שאתה נגד מדינה פלסטינית אבל מפחד לצאת בהצהרות למקרה שהעולם יכיר בה עוד מעט וביבי יגיד שזה רעיון מצוין ובכלל רעיון שלו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אז מה היה לנו היום?

המלך פרסם סרטון עם ילד בן שמונה שאומר לו תודה על הילדות המאושרת.

שאלתי את הצ'אט על הפרקטיקה הזו

Screenshot 2025-05-29 181336.png

לגבי כל המנהיגים של ברה"מ נכון 100% 😊

פורסם
לפני 53 דקות, stx כתב:

הבנתי שאתה נגד מדינה פלסטינית אבל מפחד לצאת בהצהרות למקרה שהעולם יכיר בה עוד מעט וביבי יגיד שזה רעיון מצוין ובכלל רעיון שלו.

לא

עדיין לא הבנת. שאלתי שאלה פשוטה 

התסמונת הזאת לשאול אותי שאלה, לענות במקומי ואחר כך להגיד לי להפסיק לדבר שטויות כזאת מוזרה בעיניי 

• רעיון גרוע 1
פורסם

לפני 31 דקות, עדי-אל כתב:

לא

עדיין לא הבנת. שאלתי שאלה פשוטה 

אז אולי תסביר את עצמך.

בכל מקרה, מה שאלת? בשמחה אני אענה.

לפני 7 שעות, עדי-אל כתב:

לא יודע, אבל לדעתי לא.

היה נאום שבו נתמך פיתרון שתי המדינות והיו הסכמים שבאופק הרחוק רחוק רחוק שלהם הייתה מדינה פלסטינית.

אף אחד. כולל הערבים.

זה אומר שהממשלה הזו, שאחת ממטרותיה הייתה מניעת הקמת מדינה פלסטינית, נכשלה כישלון חרוץ.

עכשיו תוכל לענות לשאלה האם אתה תומך, מתנגד או חסר דעה לגבי הקמת מדינה פלסטינית? ומה אתה חושב לגבי פעולות הממשלה בנושא?

• תוכן חדש...