Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, stx כתב:

אז אולי תסביר את עצמך.

בכל מקרה, מה שאלת? בשמחה אני אענה.

עכשיו תוכל לענות לשאלה האם אתה תומך, מתנגד או חסר דעה לגבי הקמת מדינה פלסטינית? ומה אתה חושב לגבי פעולות הממשלה בנושא?

התכוונתי איך בא לידי ביטוי הכרה במדינה פלסטינית?

יש מדינות כאלו שהכריזו על עצמאות אבל לא כל המדינות מכירות בעצמאות שלהם. במקרה זה איך מכירים במדינה שהיא בעצמה לא מכריזה על עצמאות?

לפני שעה, יבגניפ כתב:

אברם מתחתן

זה אבנר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחודש הבא אמור לצאת משט מאירופה לעזה בשביל "לשבור את המצור" בהשתתפות כל מיני ליצנים כמו גרטה טונברג.

השאלה שלי, למה לא לתת להם להגיע לעזה וזהו?

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא משנה,

גם אם לא נעצור את המשט,  עדיין נהיה אשמים  בכך שההמון הרעב ירמוס את המשלחת ויבזוז את מטען הספינה.

• רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

בחודש הבא אמור לצאת משט מאירופה לעזה בשביל "לשבור את המצור" בהשתתפות כל מיני ליצנים כמו גרטה טונברג.

השאלה שלי, למה לא לתת להם להגיע לעזה וזהו?

המטרה שלהם לא להגיע לעזה אלא להתעמת עם צה״ל. אין בכלל נמלים בעזה יותר שיכולים לקבל אוניות -- הכל נעשה דרך נמל אשדוד. כל אזרח זר נוסף בעזה זה מישהו שעלול להיפגע מפעולות חמאס או צה״ל (ומבחינת אמנות בינ״ל שישראל התחייבה אליהן, ישראל אחראית לכל אדם שנפגע שם). מיותר. בדיעבד, העימות ב״מרמרה״ עשה למדינה הרבה מאד נזק.
מה שקרה במלטה (אם היינו אחראים לזה) עדיף בהרבה.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל הם לא מהווים סיכון למדינה או לצה"ל. למה בכלל לשלוח את צה''ל להתעמת איתם? שישוטו לעזה, שיעמדו מול החוף ויורידו סירת גומי עם גרטה וחברים שלה לחוף ואולי חמאס יחליט לחטוף גם אותם בשביל להפעיל לחץ על אירופה. למה זה צריך לעניין את ישראל שחבורת הזויים מנסה להפליג לשם? 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

משט

אני מאמין שנראה שיג(ד)ור חוזר של מה שהיה במלטה

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 38 דקות, PinkDolphin כתב:

מה שקרה במלטה (אם היינו אחראים לזה) עדיף בהרבה.

לגמרי. בכלל, השילוב הזה של מטרה איטית ידועה מראש, ים עמוק, חשכה והכי חשוב - תיקונים איטיים להפליא - נוסחה יותר מוצלחת מכל אלטרנטיבה אחרת. כמו הביפרים. ניטרול מראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שיתנו להם להגיע לעזה. זה הרי חלק מהבעיה. שהחברים האלו חווים הכל מרחוק. שיהנו. הניסיון הישראלי להלחם בזה, זה עוד מרכיב בגישה הדבילית שלנו למה שאמור להיות "הסברה". אם כי אני לא בטוח שזה גרוע כמו ציפי חוטובלי שעושה שיימינג לעיתונאי בריטי פרו ישראלי על מה שהבריטים עשו במלחמת העולם השניה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בדיוק. שיבואו בעצמם לפגוש את הילידים המקומיים המדוכאים של פלסטין. ישראל לא ערבה לבטחון שלהם, שיתמודדו. שקטאר תחלץ אותם.

כבר היה איזה פעיל זכויות אדם איטלקי שניסה לעשות את זה והצליח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 14 שעות, PinkDolphin כתב:

אולי כן, אולי לא. מתארגן מבצע די רציני למנוע הגעה לחתונה.

ראיתי. לא מתלהב מזה. אני חושב שזה לא משרת שום מטרה אמיתית.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני מאוד מקווה שלא יצא לפועל כי זה בדיוק מה שהוא צריך עכשיו בשביל הקמפיין שלו.

יש אנשים מבוגרים שחיים בסרט שהם לוחמי חופש בסרט של דיסני או משהו כזה. טימטום וניתוק מהמציאות עם אמונה בצדקת הדרך אף פעם לא הובילו למשהו חיובי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

לגמרי. בכלל, השילוב הזה של מטרה איטית ידועה מראש, ים עמוק, חשכה והכי חשוב - תיקונים איטיים להפליא - נוסחה יותר מוצלחת מכל אלטרנטיבה אחרת. כמו הביפרים. ניטרול מראש.

אבל בלי להרוג או לפצוע אף אחד -- הכי אלגנטי שיש. אז זה ירד מהכותרות בחו״ל אחרי יומיים, ולולי גרטה בכבודה ובעצמה היתה בהמתנה לעלות לספינה במלטה, היה יורד אחרי יום.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אני מאוד מקווה שלא יצא לפועל כי זה בדיוק מה שהוא צריך עכשיו בשביל הקמפיין שלו.

יש אנשים מבוגרים שחיים בסרט שהם לוחמי חופש בסרט של דיסני או משהו כזה. טימטום וניתוק מהמציאות עם אמונה בצדקת הדרך אף פעם לא הובילו למשהו חיובי.

אני מקווה שלא יצא אל הפועל לא בגלל הנאשם אלא כי הבן הספציפי הזה שלו הוא אדם פרטי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

אבל הם לא מהווים סיכון למדינה או לצה"ל. למה בכלל לשלוח את צה''ל להתעמת איתם? שישוטו לעזה, שיעמדו מול החוף ויורידו סירת גומי עם גרטה וחברים שלה לחוף ואולי חמאס יחליט לחטוף גם אותם בשביל להפעיל לחץ על אירופה. למה זה צריך לעניין את ישראל שחבורת הזויים מנסה להפליג לשם? 

הם מהויים סיכון אדיר. הם יתגרו בחיילים, יצלמו הרבה וישדרו החוצה, וסיכוי לא רע שחלק ייפצעו או ייהרגו כי בעזה מתעופפות הרבה פצצות ומטעני חבלה של חמאס. וישראל תואשם ברצח של פעילי שלום שרק באו לתעד או ״לעזור״.
חמאס לא יגע בשערות ראשם -- הביקור מתואם איתו (הוא הרי השלטון היחיד ברצועה), כי עבורו הם יהיו נכס נהדר.

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

ראיתי. לא מתלהב מזה. אני חושב שזה לא משרת שום מטרה אמיתית.

מסכים. ״אברהם״ זה לא ילד׳ז. הוא כמעט לעולם לא מתבטא בנושאים פוליטיים, לא מסית, לא חי חיי בטלנות במיאמי (סטודנט) אלא חי חיים פרטיים. הוא וארוסתו לא אחראים שיש לו הורים כאלה.

לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

בדיוק. שיבואו בעצמם לפגוש את הילידים המקומיים המדוכאים של פלסטין. ישראל לא ערבה לבטחון שלהם, שיתמודדו. שקטאר תחלץ אותם.

כבר היה איזה פעיל זכויות אדם איטלקי שניסה לעשות את זה והצליח.

לא ככה זה עובד. מבחינת האמנות הבינלאומיות, ישראל אחראית לשלומו של כל אדם בשטח הכבוש (וכיון שהממשלה המטומטמת הכריזה רשמית מלחמה על הרצועה, אמנת ז׳נבה הרביעית שישראל מחוייבת לה תופשת).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...