Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@פינדר

לפני 26 דקות, פינדר כתב:

נראה שאתה הולך לאיבוד, מרוב גיבובי התגובות שלך.

נעשה לך סדר:

אנחנו מדברים על המצב הפוליטי הנוכחי. כן?

עופר טען שנערי הגבעות לא יורים באנשים ברחובות.

הזכרתי לו מישהו שטכנית הוא לא נער גבעות, אבל אוחז באותה אידאולוגיה, וכן ירה במישהו ברחובות.

ואת אותו אחד שירה, המועמד שלך לשר, קרא לשחרר, בהקשר זה או אחר.

אז איך קשור ראש השב״כ דאז? חוץ מלרצון האובססיבי שלך להגיב לכל דבר?

הסדר הוא שאתה גם העלית מישהו שלא קשור ל-2022, וגם לא נער גבעות וראש השב"כ דאז דאג להבדיל אותו היטב מנערי הגבעות.

אבל אצלך, הוא לא נער גבעות (טכנית, רק טכנית) אבל זה Close enough.

לא משנה שהטיעון המקורי היה לגבי נערי גבעות, ואפילו אתה לא טוען שהוא נער גבעות.

אם כבר אז אולי זה אתה עם רצון אובססיבי להגיב גם כשהטיעון לא נכון? (טכנית, בוודאי שטכנית).

==================================================

@mikyl

לפני 15 דקות, mikyl כתב:

ממורה כמוך? 🤣 חס וחלילה.

מצטער אבל לפי החוסר ידע שאתה מפגין בנושא, זה בטח לא יהיה הפוך.

לפני 15 דקות, mikyl כתב:

כבר אמרתי, בן אדם כמוך שתמיד שואל "מה יצא לי מזה" לא יבין. 

זה לא קשור למה שייצא או לא ייצא לו.

הוא לא תכנן להיות מרטיר.

לפני 15 דקות, mikyl כתב:

השורה התחתונה זאת דרישה לשחרר יגאל עמיר ולא משנה למה, כל השאר זה תירוצים. סרטון שצירפתי מוכיח את זה.

לא זה לא, אבל זה לא מפתיע, ההוכחה החד משמעית נמצאת במשפט המודגש.

אילו היית צודק הדרישה לא הייתה דווקא לא לשחרר את קונטאר וכתוצאה מכך גם לא לשחרר את יגאל עמיר.

אבל בסדר, תעקם כמה שאתה רוצה, את ההוכחה הדגשתי.

לפני 16 דקות, mikyl כתב:

זו לא תשובה, זאת התחמקות. אתה רוצה לספור? קדימה 🤣 רק כך בחשבון שאני הצבעתי מבגין עד לפיד (אבא ובן) דרך רבין, ברק, שרון, אולמרט ולבני. ממי נתחיל? 🤣 אבל רק אחרי שתענה לי לשאלה בלי לברוח מהתשובה 🙂

זאת לא התחמקות.

אתה נקטת בגישה של ח"כים והתמונות שתלויות אצלם ואז ה-Body count של המצולמים.

אז יש לנו את טיבי ותמונת ערפאת עם כ-2000 נרצחים (ישראלים בלבד) ורק מאז 1994.

יש לנו את חברי מרצ וחדש עם תמונת סטאלין וכמה עשרות מיליוני נרצחים.

יש לנו את בשארה עם תמונת נסראללה.

יש לנו את חברי רע"מ ותמונות אחמד יאסין.

בקואליציה של לפיד היו או היו מיועדים להיות כל אלה.

אז ה-O הוא של כמה עשרות מיליוני נרצחים, ליד זה, מה זה 29 ליד עשרות מיליונים? 🤣

================================================

מסתמן שהמפתח ייהה שר על כל 2 ח"כים, משמע לקואליציה של 64 (או 63 בלי נעם) יהיו 32 שרים.

העתקה של הטירוף של ממשלת בנט-לפיד שהיא העתקה של הטירוף של ממשלת נתניהו-גנץ.

החלק החיובי הוא שלפיד לא יוכל להתלונן ולהגיד שיקים ממשלה של 18 שרים 🤣

נחמה פורתא.

================================================

יקותיאל משי:

ציטוט

רק מעדכן שלצערי, שר האוצר ושרת החינוך עדיין לא מוכנים לתקצב או להשתמש בעודפי תקציב למתן ארוחות חמות לנוער בסיכון בחברה היהודית בדיוק כפי שתקצבו את הנוער בסיכון בחברה הערבית.
הרעב אותו רעב והמצוקה אותה מצוקה.
למה ההפליה?? ידעתם על זה כבר לפני שנה.

גזענות! אפרטהייד!

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

עדיין 🙂

בהינתן שהם מקבלים תמיכה גבית כשהם עושים לינץ' באישה מבוגרת, או תוקפים משפחות שכולות כי דעה פוליטית, זה בעיקר עניין של זמן. הקרקע כבר מוכנה מבחינת דעת הקהל שלהם, יד חופשית ורשות נתונה. 

אפשר תמיד להפליג בדימיונות.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

אמממממ,

image.png.ae605df38c2cc1ffe43a7429ea997f45.png

זה אנקדוטה.

אני, למשל, חשבתי שהתנתקות תיגמר באלימות, מההיכרות המצומצמת שלי עם מתנחלים. זה לא קרה.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

הכל יחסי ולא כולם עובדים בהייטק. תנסה היום עם משכורת מינימום/ממוצעת לשלם שכר דירה בתל אביב או לקנות דירה בלי עזרת הורים. לי כבר יש חברים שעזבו לקנדה ואוסטרליה. חוץ מזה כבר אמרתי שזה לא 1 ל-1. גם חצי רוסיה חצי איראן לא מתאים לי. דרך אגב רק אתמול ראיתי ח"כ מקואליציה עתידית שדיבר בדיוק כמו בטלוויזיה רוסית. 

בסדר. זה עדיין לא דומה. אפילו לא קרוב.

אני יודע שחושבים שהמצב הכלכלי לא טוב, אבל כשהמצב הכלכלי לא טוב, אף אחד לא מצביע לשלטון.

לפני שעתיים, Lior_Django כתב:

אתה באמת מביא מקרה מ1993 ?
גם אם פישלו שם (ואני לא אומר שפישלו) זה כלום בעיני, לעומת ביטול הפרדת הרשויות, ואין חוק שאתה יכול לחוקק נגד זה.

אני מדבר על העיקרון. זה לא ״מקרה מ-1993״ הוא רלוונטי עד היום, גם לגבי הטענה שצריך ליישם אותו לגבי ראש הממשלה, שלא נדחתה ע״י בגצ על הסף, וגם לגבי חזרתו עכשיו של דרעי לחיים הציבוריים.

אתה כנראה לא מבין את פירוש המילה ״הלכה״.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שוב, גזענות! אפרטהייד!

אמ;לק - אנס יהודי של ילדה בת 11 קיבל 20 שנות מאסר (הוחמר לעומת ה-17 שכתוב שם), אנס בדואי של ילדה בת 10 קיבל 5 שנות מאסר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, falou כתב:

מה שאתה אומר זה שבדמוקרטיה צריך מועצת חכמים, מורמת מעם, שנבחרת בתהליך אחר מבחירות, שתעשה את העבודה יותר טוב מהבוחר.

פה אתה עוסק בדמגוגיה נטו. אף אחד לא אמר שצריך מועצת חכמים, זה לא נושא הדיון. חבל לדרדר את הדיון לדביליזם.

בקיצור אני מודה שהתגובה שלי הייתה קצת דמגוגית, אבל גם שלך. לא מבין, כל מי שלא נבחר ישירות על ידי העם הוא מורם מהעם?

האם סגן הרמטכל מורם מהעם? שלא נדבר על זה שיש פוליטיקאים בוועדות...

בקיצור אפשר לסכם את זה כמו שאמר זליכה באחד מהראיונות שלו לגבי ׳שלטון הפקידים׳ - אם יש שר שלא מבין דבר וחצי דבר במשרד שלו, זה לא מפתיע שהפקידים ינהלו, הם יעשו מה שהם רואים לנכון. זה נכון גם לכל מקום עבודה, ונכון גם לשופטים שעסוקים עם פוליטיקאים דמגוגים שלא עובדים דקה עבור הציבור אלא עבור הישרדותם האישית. 

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

אפשר תמיד להפליג בדימיונות.

זה אנקדוטה.

אני, למשל, חשבתי שהתנתקות תיגמר באלימות, מההיכרות המצומצמת שלי עם מתנחלים. זה לא קרה.

בסדר. זה עדיין לא דומה. אפילו לא קרוב.

אני יודע שחושבים שהמצב הכלכלי לא טוב, אבל כשהמצב הכלכלי לא טוב, אף אחד לא מצביע לשלטון.

אני מדבר על העיקרון. זה לא ״מקרה מ-1993״ הוא רלוונטי עד היום, גם לגבי הטענה שצריך ליישם אותו לגבי ראש הממשלה, שלא נדחתה ע״י בגצ על הסף, וגם לגבי חזרתו עכשיו של דרעי לחיים הציבוריים.

אתה כנראה לא מבין את פירוש המילה ״הלכה״.

אנחנו מדינת שכונה. בעקרון לא תקין, בפועל קורה - הוא תיאור של המון דברים בארץ.

"חזרתו של דרעי" - הוא הלך לאנשהו?

רימה את הפרקליטות וחזר.

לא מתקנים משהו שלא עובד בכך שגורמים לו להיות יותר מקולקל.

פורסם
לפני 31 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שוב, גזענות! אפרטהייד!

אמ;לק - אנס יהודי של ילדה בת 11 קיבל 20 שנות מאסר (הוחמר לעומת ה-17 שכתוב שם), אנס בדואי של ילדה בת 10 קיבל 5 שנות מאסר.

רק שבאחד המקרים זה בגיר, בשני קטין, באחד הליך שנוהל, בשני הסדר טיעון, אבל למה להטעות עם עובדות?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 30 דקות, Lior_Django כתב:

אנחנו מדינת שכונה. בעקרון לא תקין, בפועל קורה - הוא תיאור של המון דברים בארץ.

"חזרתו של דרעי" - הוא הלך לאנשהו?

רימה את הפרקליטות וחזר.

לא מתקנים משהו שלא עובד בכך שגורמים לו להיות יותר מקולקל.

מה זה קשור לדיון?!

הדיון הוא לא על נורמות שלטון. הלוואי שהיינו כמו אנגליה, שאם ראש הממשלה לא שם על הכללים, הוא הולך הביתה. אין אצלנו את המושג - It is not done.

הדיון הוא על הקו של הפרדת הרשויות. להזכיר, אני טוען שבית המשפט לא יכול לקחת חירויות שלא מבוססות על החקיקה ולקבוע נורמות שתלושות מלשון החוק.

לפני 1 דקה, RK כתב:

רק שבאחד המקרים זה בגיר, בשני קטין, באחד הליך שנוהל, בשני הסדר טיעון, אבל למה להטעות עם עובדות?

וגם הבדואי לא אנס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

מצטער אבל לפי החוסר ידע שאתה מפגין בנושא, זה בטח לא יהיה הפוך.

למה, התנדבתי לתפקיד?😂

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

זה לא קשור למה שייצא או לא ייצא לו.

הוא לא תכנן להיות מרטיר.

דיברתם לפני זה?

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

זאת לא התחמקות.

אתה נקטת בגישה של ח"כים והתמונות שתלויות אצלם ואז ה-Body count של המצולמים.

אז יש לנו את טיבי ותמונת ערפאת עם כ-2000 נרצחים (ישראלים בלבד) ורק מאז 1994.

יש לנו את חברי מרצ וחדש עם תמונת סטאלין וכמה עשרות מיליוני נרצחים.

יש לנו את בשארה עם תמונת נסראללה.

יש לנו את חברי רע"מ ותמונות אחמד יאסין.

אני איתך! ב-100%!
רק שלא תומך ולא תמכתי באף אחד מהם 🙂 או שלא קראת מה שכתבתי? אבל אתה משום מה מסרב לצרף לרשימה לא מכובדת הזאת את אדון בן גביר. אלה 2 צדדים של אותו מטבעה. כמו פשיזם וקומוניזם.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

בקואליציה של לפיד היו או היו מיועדים להיות כל אלה.

גם ביבי רץ אחרי מנסור עבאס עם לשון בחוץ ואם הייתה לו אפשרות היה מכניס אותו גם לתחת. אבל לא הייתה. אפילו בעל ברית שלו סמוטריצ' אישר את זה 😂 אני מאמין שהיה לוקח אתו גם נסראללה אם זה היה עוזר לו במשפט.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

אל תטרידו אותו בזוטות

זוטות כמו "בית המשפט צריך לשפוט לפי חוק", אבל אם זה בדווי, אז לתת בו ולא משנה החוק?

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לא סובל אותו - סבבה, אבל תשתמש בזה כדי ללמוד משהו.

הוא וה-DNA של הפתרונות שלו זה הסיבה שהעבודה הייתה מפלגת שלטון ועברה להלחם על אחוז החסימה.

נא.

אתה כמעט כרגיל מקצין ומציג תפיסת עולם בינרית עם הנחת עבודה ששמאל זה קקי ופיפי וכל דבר שקורה זה רק פשוט עוד עדויות שמוכיחות את זה ולא משנה מה יש מסביב.  

אין לי כח לנסות לשכנע אותך שתל אביב היא עיר מוצלחת ומצליחה ולחולדאי היה תפקיד מרכזי בזה עד היום. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

עצם העובדה שאתם מנסים למצוא את ההבדל בין אונס על מלא לבין מישהו שרק התחיל והפסיק באמצע זה הזייה.
וזאת בדיוק הסיבה למה בן גביר קיבל כל כך הרבה קולות.
אדם שסחט פדופילים (שלפי השמועות יש ברשימה אנשים מאוד חזקים, כולל חברי כנסת) מקבל 10 שנים, ואנס מסריח מקבל 5. 
מערכת שמנסה לשמור את כל הכוח לעצמה בלי להגן על האזרח.
למה בכלל ללכת לעסקת טיעון? לחסוך לעצמכם ניירת? תלכו למשפט עד הסוף. תכניסו אותו לכלא ל-20 שנה.

כל אחד מחברי הכנסת שנמצאים היה בעמדת כוח לטפל בבזיונות האלה, אף אחד לא עשה את זה. ניתן את הקול לבן גביר ונראה אם הוא יצליח לעשות משהו, אם לא, נמצא מישהו אחר. 

בינתיים שום מילה מתמר זנדברג. מירב מיכאלי, זהבה גלאון או פנינה תמנו שטה. העיקר התלהבו כמה נשים היו בממשלה האחרונה.

עריכה: אני רוצה לראות מישהו פה שקם בלילה ומגלה בדואי בחדר של הבת שלו. מעניין אם הייתם מתחילים להתפלפל אם זה אונס או מעשה סדום.
אני נקניק אם אתם לא שולפים סכין קצבים וחותכים את הבן אדם ל-6. 

עריכה 2:
65 הרשעות קודמות לתוקף באיילון:
תקף, איים ברצח והתנגד למעצר: 65 הרשעות קודמות לחשוד בתקיפה באיילון (ynet.co.il)

מערכת משפט בפשיטת רגל.
שיחליפו שופטים, פרקליטים ואת כל הקלדניות אם צריך.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

למה בכלל ללכת לעסקת טיעון? לחסוך לעצמכם ניירת? תלכו למשפט עד הסוף. תכניסו אותו לכלא ל-20 שנה.

זה כתוב בדיווחים. המשפחה של הילדה הסכימה לזה כדי שהילדה לא תצטרך להעיד.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

עצם העובדה שאתם מנסים למצוא את ההבדל בין אונס על מלא לבין מישהו שרק התחיל והפסיק באמצע זה הזייה.

הם לא מנסים למצוא הבדלים. זה ההבדלים.

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

בינתיים שום מילה מתמר זנדברג. מירב מיכאלי, זהבה גלאון או פנינה תמנו שטה. העיקר התלהבו כמה נשים היו בממשלה האחרונה.

צודק. סליחה שאני שואל, אבל זה פורום אנונימי ואני לא מכיר אותך: אתה פעיל פמיניסט? הולך להפגין כדי שיכניסו כל מי שמטריד מינית או אונס למקסימום שהחוק מאפשר לכלא? 

עזוב. שאלה יותר כללית. אם ערבי מבצע פשע כלשהו ולא נזרק אוטומטית לכלא להכי הרבה זמן שאפשר - זה בהכרח בגלל אסמול ולכן בן גביר קיבל הרבה קולות. הבנתי נכון?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

הם לא מנסים למצוא הבדלים. זה ההבדלים.

זו בדיוק ההתחכמות שגורמת לנו להפסיד.
"הוא לא אנס הוא רק החדיר קצת", "הוא התחיל שיקום", "הוא לא התכוון לרצוח הוא רק דקר 3 פעמים", "המחבל לא התכוון להרוג הסכין הייתה 6 סנטימטר ולא 15".

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

צודק. סליחה שאני שואל, אבל זה פורום אנונימי ואני לא מכיר אותך: אתה פעיל פמיניסט? הולך להפגין כדי שיכניסו כל מי שמטריד מינית או אונס למקסימום שהחוק מאפשר לכלא? 

אני לא הולך להפגין נגד הממשלה של לפיד, לא קיללתי את אשתו של אלקין ולא הצגתי את שרה נתניהו כבובת מין.
אני אזרח שומר חוק שמצביע בבחירות לפי צו מצפוני בהתאם למועמד שאני מתחבר אליו.

עבירות אונס צריכות להיות ממש קרובות ברמת ענישה למעשי רצח (רצח של הנפש וזה).

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

עזוב. שאלה יותר כללית. אם ערבי מבצע פשע כלשהו ולא נזרק אוטומטית לכלא להכי הרבה זמן שאפשר - זה בהכרח בגלל אסמול ולכן בן גביר קיבל הרבה קולות. הבנתי נכון?

עכשיו אתה סתם מחפש להטריל.
1. שים לב שכל מקרי האונס שלהם קורים בישובים יהודים (כי אם יאנסו בכפר אבא של הנאנסת יישחט אותם).

2. כל אלה שטוענים שהם "משוגעים" ומתחילים לדקור, מעניין שיודעים לעלות על אוטובוס ולהגיע אל היהודים (ראה הערה בסעיף 1).

3. הענישה באופן כללי ברמה נמוכה בארץ, יש צורך להחמיר בה. ראה 65 הרשעות של הנהג מאיילון שהשופטת התחננה אליו ש'יימתן את התנהגותו'. בדיחה.
4. בן גביר הבטיח לטפל בזה, בגלל זה קיבל את הקול. לא כי הוא יזרוק ערבים לכלא, אלא כי יזרוק פושעים לכלא ומה לעשות, חלק גדול מהם ערבים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...