Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

1. שים לב שכל מקרי האונס שלהם קורים בישובים יהודים (כי אם יאנסו בכפר אבא של הנאנסת יישחט אותם).

לא לא, אתה כמעט פגעת בנקודה אבל לא.

הרי חשבתי שגם אתה מתלונן על חוסר המשילות. זה זה.

אותו דבר אצל החרדים, הרוב נשאר בפנים ורק מעט מאוד מתגלה לנו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 שעות, oryo כתב:

עדיין 🙂

בהינתן שהם מקבלים תמיכה גבית כשהם עושים לינץ' באישה מבוגרת, או תוקפים משפחות שכולות כי דעה פוליטית, זה בעיקר עניין של זמן. הקרקע כבר מוכנה 

רק משהו קטן לגבי נערי הגבעות - מהיכרות שטחית - מדובר בקבוצה קטנה עם שלל קשיים נפשיים. משפחות שבורות ומה לא. אתה ואני שומעים בתקשורת על הקומץ מתוכם שפונה לאלימות, אבל הבעיה העיקרית שם היא דווקא... סמים "קלים". בדיוק כמו שאר הנערים השבורים/אבודים מכל קשת החברה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אפשר תמיד להפליג בדימיונות

כמובן, כמו שתמיד אפשר לקבור את הראש בחול. 

לפני שעתיים, RK כתב:

אבל למה להטעות עם עובדות

כי בדואי, duh

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, hans כתב:

הבעיה העיקרית שם היא דווקא... סמים "קלים"

והפתרון הנכון הוא ליגליזציה מלאה על כל הסמים שיש. ככה כולנו נוכל להיות נוער גבעות. :rofl:😂

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

והפתרון הנכון הוא ליגליזציה מלאה על כל הסמים שיש. ככה כולנו נוכל להיות נוער גבעות. :rofl:😂

אני כבר רואה פרסומת של מסטיק הרואין בטעם תות בננה עם דמויות מפרוזן או שיט ילדים אחר.

אבל לגליזציה של קנאביס עדיין צריך. הבעיה שזה לא קרה לא עם ממשלת שינוי ובטח שלא יקרה עכשיו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

זו בדיוק ההתחכמות שגורמת לנו להפסיד.

אז אני שואל שוב: זה עניין לאומני בשבילך פרופר?

לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אזרח שומר חוק שמצביע בבחירות לפי צו מצפוני בהתאם למועמד שאני מתחבר אליו.

עבירות אונס צריכות להיות ממש קרובות ברמת ענישה למעשי רצח (רצח של הנפש וזה).

לא שאלתי כדי לברר אם אתה פעיל פוליטית מעבר להצבעה בבחירות, אלא כדי סתם להבין עד כמה הנושא מעסיק אותך, מעבר לפן הלאומני. נראה לי הבנתי

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

3. הענישה באופן כללי ברמה נמוכה בארץ, יש צורך להחמיר בה. ראה 65 הרשעות של הנהג מאיילון שהשופטת התחננה אליו ש'יימתן את התנהגותו'. בדיחה.

יכול להיות. אבל הדוגמא שאתם משווים אליה זה מקרה אחר שבו אנס נכנס לכלא ל-20 שנה. ומעבר לזה אני עדיין תוהה אם בכלל הייתם עוסקים בהשוואה הזו אם במקרה אחד לא היה מדובר בערבי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 17 דקות, vadim6385 כתב:

אני כבר רואה פרסומת של מסטיק הרואין בטעם תות בננה עם דמויות מפרוזן או שיט ילדים אחר.

הגזמת יעשו ריגולציה לעניין ויוציאו מחוץ לחוק שוקולד הירואין בטעם תות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

מה זה קשור לדיון?!

הדיון הוא לא על נורמות שלטון. הלוואי שהיינו כמו אנגליה, שאם ראש הממשלה לא שם על הכללים, הוא הולך הביתה. אין אצלנו את המושג - It is not done.

הדיון הוא על הקו של הפרדת הרשויות. להזכיר, אני טוען שבית המשפט לא יכול לקחת חירויות שלא מבוססות על החקיקה ולקבוע נורמות שתלושות מלשון החוק.

אז אתה נגד מערכת המשפט בגלל מקרה מ1993, אבל בעד שהממשלות העתידיות יוכלו לעשות את אותו הדבר ויכפו על מערכת המשפט מה שבראש שלהן?

לפני 3 שעות, falou כתב:

וגם הבדואי לא אנס...

או שפספסתי משהו 🤷‍♂️

פורסם

וגם יש איזה 100 פדופילים שכולנו מכירים מפעילותם הציבורית רק שמערכת האכיפה והמשפט ועוד כמה קודקודים שיתכן וחלקם בתוך ה 100 המדוברים משתיקים את זה חלילה יגלו שיש עוד כמה "נאשם בפלילים" בכנסת. 

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, David32 כתב:

לא לא, אתה כמעט פגעת בנקודה אבל לא.

הרי חשבתי שגם אתה מתלונן על חוסר המשילות. זה זה.

אותו דבר אצל החרדים, הרוב נשאר בפנים ורק מעט מאוד מתגלה לנו.

פספסתי איפה הקלתי על החרדים.

רשמתי "שלהם", כלומר של המגזר הערבי.

אם כבר אתם מחזקים את הטענה - אצל הערבים נוסף המימד הלאומני, כלומר הם מחפשים מטרות יהודיות.

אצל החרדים מדובר בחולי נפש "רגילים" אז הם תוקפים ילדים של עצמם של השכנים וכל מה שהם יכולים.

כמובן שהם צריכים להכנס לכלא אבל המדינה שלנו חלשה. כמו הביזיון שאריה דרעי עשה להם קומבינה על הראש.

לפני 8 שעות, oryo כתב:

כי בדואי, duh

אין שום קשר לבדואי, יש קשר לזה שילדה בת 10 הותקפה מינית וזה לא מרעיד את המדינה.

רק להזכיר: כשמישהו זרק נעל על שופטת הוא קיבל את העונש המקסימלי בהתחלה, 3 שנים בפנים. אף אחד לא חיפש עם הבן אדם עסקת טיעון.

אם הילדה הייתה קשורה למישהו חזק אף אחד לא היה מחפש לסגור עסקת טיעון, אפילו היו מוצאים לה קומבינה לא להעיד. התוקף היה נכנס ל25 שנה בפנים 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

אין שום קשר לבדואי, יש קשר לזה שילדה בת 10 הותקפה מינית וזה לא מרעיד את המדינה.

אתה יודע כמה ילדים מותקפים בשנה?

אנחנו מדברים במאות, רובם בתוך המשפחה. ואלו שמעידים...

לפני 8 שעות, oryo כתב:

כמובן, כמו שתמיד אפשר לקבור את הראש בחול. 

אני לא אמרתי שבנגביר הוא לא בעיה.אמרתי שהתנועה שהוא מוביל, לא דומה לנאציזם, ושהוא לא איום שלטוני. אלא אם אתה זהבה גלאון, ואני מצטט:

התשובה לימין פשוטה: תקשיב, יא חתיכת בהמה גזענית, הומופובית, שונאת זרים, שונאת נשים, שחותרת לגרור אותנו למשטר טליבאני - איננו פוחדים ממך. יש לנו עקרונות: שוויון, אהבת האדם, חירות, אחווה. ועכשיו לך מפה, לפני שנטפל בך כמו שטיפלנו בפשיסטים המקוריים".

מעבר לרמת האחווה הגבוהה בטקסט, די משעשע לדעת שגלאון רואה עצמה צ'רצ'יל או, במינימום, חנה סנש...

גם היא "מזהה תהליכים".

הבוחרים שלה, פחות.

אבל מעניין לקבל הצצה להלך הרוח, שהוא לא פחות קרבי, מלא צדקנות עצמית וראייה הירואית של העצמי, של השמאל לעומת הימין.

רמת הניתוק מהמציאות, דומה, רק בלי היכולת ללכת מכות.

אבל תגיד, אין לך את הצרות שלך. טראמפי מתקמבק, ולמרות נבואות הזעם, הכהונה הראשונה שלו לא גרמה לקטסטרופה, להוציא את האפיזודה המבישה של סיום הקדנציה (מבחינת האיזור שלנו הוא היה נשיא מצויין, חייבים לאמר).

הפחד מבנגביר מזכיר לי שישבתי באן ארבור עם זוג מנתחים בכירים, הוא בדימוס, עבר לגידול ירקות אורגנים בגינה. אנשים עדינים. מי שלא מכיר, אן ארבור היא אי פרוגרסיבי בלב המיד-ווסט, שנשען על אוניברסיטת מישגן סטייט המקומית. המקום הכי עדין שהייתי בו בחיי.

הם היו מזועזעים מעליית טראמפ וחשבו לברוח או לקנדה או... לישראל.

אמרתי להם שישראל תאכל אותם חיים.

בסוף ארה"ב לא הפכה את עורה וגם ישראל לא תהפוך.

בנגביר רוכב על הפחד בעקבות מהומות שומר החומות. זה פחד אמיתי שנובע מסיבות אמיתיות של סכסוך לאומי אמיתי ולא פתור. המשחק של בנגביר מלוכלך, אבל ביבי שם אותו בביטחון הפנים כדי להראות שהוא נאד נפוח וריק. וזה בדיוק מה שייצא מזה.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 42 דקות, falou כתב:

אני לא אמרתי שבנגביר הוא לא בעיה

רשמתי לך שהתומכים שלו כבר כעת מצדיקים מעשים נבזיים ברמות כמעט של comic book villain (אישה זקנה? משפחות שכולות? רק חסר תינוק..) - ולכן שהקרקע פורייה לאסקלציות.

אתה בתגובה אומר שאני מפליג בדמיונות.

מבחינתי אם אנשים כ"כ רווים בשנאה עד שהם מסוגלים להצדיק מעשים מטורללים לגמרי, אז להצדיק אלימות פוליטית גנרית לא נשמע לי כמו עליית מדרגה. 

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 55 דקות, falou כתב:

אתה יודע כמה ילדים מותקפים בשנה?

אנחנו מדברים במאות, רובם בתוך המשפחה. ואלו שמעידים...

רק מחזק את הדעה שמערכת המשפט ואכיפת החוק שלנו פשטה את הרגל, מעשית ומוסרית.

לפני 10 דקות, oryo כתב:

רשמתי לך שהתומכים שלו כבר כעת מצדיקים מעשים נבזיים ברמות כמעט של comic book villain (אישה זקנה? משפחות שכולות? רק חסר תינוק..) - ולכן שהקרקע פורייה לאסקלציות.

אתה בתגובה אומר שאני מפליג בדמיונות.

הם גם שותים דם של ילדים פלסטינאים.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

רק מחזק את הדעה שמערכת המשפט ואכיפת החוק שלנו פשטה את הרגל, מעשית ומוסרית.

הכי קל להאשים את השופט.

אם המחוקק רוצה הוא קובע עונשי מינימום.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...