Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

רץ עכשיו סרטון פונה לבני נוער ואומר שאוננות זה טבעי ושהם מוזמנים לפנות אלי6 כדי לדבר על זה.

הוא לא איש מקצוע וממש לא הבן אדם לפרסם סרטונים כאלה, בטח אחרי שעשה בלאגן לחבדניקים שכולה הניחו תפילין.

זה מחזיר אותי לפוסט הקודם עם נמרוד שפר - אם אלה התקוות שלנו אנחנו בבעיה, וזה בדיוק המהלכים שאני מזהיר מהם. ינון מגל וזמרי יחגגו על הטיפש הזה.

אלו הם שרידי השמאל היחידים שנותרו בישראל, והם שותפים טבעיים לממשלה שתקום אם הקואליציה הנוכחית תפסיד בבחירות. הם ללא ספק עדיפים פי אלף על ממשלת טבח ה-7 באוקטובר, ששריה עומדים בראש הפגנות הנושאות שלטים בנוסח "מדינת אויב" ו"צבא אויב". חוץ מזה, לא הייתי קורא "טיפש" לאדם שהוא אלוף במילואים בצה״ל, טייס קרב לשעבר, שכיהן כראש אגף התכנון וכמנכ״ל התעשייה האווירית. קצת צניעות. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, ליין מן כתב:

תודה.. אני מכיר את ד"ר גדי טאוב אישית יותר מ 20 שנים, והוא בחור נהדר, חכם ומצחיק..

אייל.

אהה כן. אני חושב שגדי טאוב הוא בחור די מגניב. הוא מפיץ תאוריות קונספירציה בשקל וחצי ולא מפחד משום דבר.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

בנט-לפיד-אייזנקוט-ליברמן-גנץ-גולן-כל מי שרוצה

זה מצחיק שאחרי שנים של שימוש בכינוי רל״ביסטים, אתה עצמך הפכת לכזה.

ביבי גרוע. הממשלה גרועה. אבל דווקא בגלל הנזק האדיר שהם עשו, חשוב מאוד מי יחליף אותם.

ולכלול את גנץ ברשימה הזו, זו בכלל בדיחה. זה נטו קולות לביבי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 25.6.2026 בשעה 16:46, ניקו פ. כתב:

מָה־זֶה שָׁמָּה בַּשָּׁמַיִם — לֹא צִפּוֹר וְלֹא מָטוֹס.

זה טיל מאיראן! 

לפני 9 שעות, פינדר כתב:

ביבי גרוע. הממשלה גרועה. אבל דווקא בגלל הנזק האדיר שהם עשו, חשוב מאוד מי יחליף אותם.

דווקא בכלל זה, זה הכי פחות חשוב מי יחליף אותם. 

כרגע, לקחת חתול מהרחוב במקום הממשלה הזו, יעשה פחות נזק למדינה. 

אחרי שזה נאמר, כל מי שצפוי לעבוד יחד עם 0K כמו גנץ, צריך גם להיפסל מראש- לכן זה טיפונת חשוב מי יחליף. 

ושימו לב טוב טוב שהבעייה היא גם בנו. 

הימין הקשה? מקובע מאחורי אבי הגרעין האיראני, מייסד מדינת פלסטין, הסכנה השנייה בחומרתה למדינה אחרי הג'יאהוד הפרזיטי, מר 0K. 

הימין השפוי, השמאל, המרכז, רבים בינם לבין עצמם. זה יותר טוב או זה יותר מתאים או זה אמר X וההוא אמר Y. 

זו עוד סיבה ללמה זה לא משנה מי יחליף.

אני אומר (אבל זו לא בהכרח התשובה הנכונה ביותר עבורי, סתירה פנימית) שצריך להחליף מי שיש לו ניסיון מעשי בניהול המדינה בשנים האחרונות, וראינו כולנו שהוא עשה דברים טובים. שזה בנט. 

זה לא בהכרח מה שאני אבחר בקלפי- כמו שאמרתי, סתירה פנימית מובנית. יש עוד משתנים שייכנסו למשחק סביב רק שבוע בערך לפני הבחירות. 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פעם גם אני חשבתי שכל אחד יכול לעשות עבודה יותר טובה מביבי אבל בשנים האחרונות למדתי שיש אופציות הרבה יותר גרועות. דוגמאות: בן גביר, סמוטריץ', סילמן, לוין, אמסלם, רגב, מאי גולן, גוטליב והרשימה עוד ארוכה

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
Just now, motior כתב:

פעם גם אני חשבתי שכל אחד יכול לעשות עבודה יותר טובה מביבי אבל בשנים האחרונות למדתי שיש אופציות הרבה יותר גרועות. דוגמאות: בן גביר, סמוטריץ', סילמן, לוין, אמסלם, רגב, מאי גולן, גוטליב והרשימה עוד ארוכה

אגיד לך מה ההבדל הענק: איש מהם לא יהיה מסוגל לשרוד אפילו קדנציה בתפקיד. ונתניהו מזיק לישראל במצטבר כבר איזה 30 שנה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 11 שעות, ברווז כתב:

כרגע, לקחת חתול מהרחוב במקום הממשלה הזו, יעשה פחות נזק למדינה. 

זה פשוט רלביזם.

נתניהו הוא נזק וחייבים להעיף אותו. על זה אני לא מתווכח. אבל דיבורים על חתולי רחוב וכו׳ זה קשקוש. אחרי שהוא ילך, אינשאללה, יהיה צורך לנהל מדינה ולתקן נזקים ולהתוות את הדרך לעתיד. אם נקבל שוב קואליציה שברירית ולא מאורגנת, מספיקים כמה אירועים בשביל שמהר מאוד היא תיפול. או שהיא תשרוד, אבל תעשה נזקים. ובכל מקרה נמצא את עצמנו אחרי הבחירות הבאות הבאות, עם ממשלת ימין קיצוני, עם ביבי או בלעדיו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

זה פשוט רלביזם.

כן, אבל...

"חתול רחוב" זו בגדול תשובה ל"תראה לי אחד שיכול להחליף אותו".

בוודאי שאף אחד לא חושב שחתול רחוב יהיה ראש ממשלה טוב. וכמו שגם מוטיאור, גם בלי חתולים, יש מספיק פוליטיקאים גרועים יותר מהמחנה שלו. 

פרקטית, איש מהם גם לא באמת מתמודד על הטייטל, כמו שגם אף חתול רחוב לא מתמודד.

וממי שכן - כולם יהיו יותר טובים. הם לא בהכרח יותר מוכשרים, חכמים, יביאו את ישראל להישגים מדהימים, יפתרו בעיות ליבה כאן, ידה ידה ידה. אבל די בטוח שאיש מהם לא ינסה וגם לא יצליח לפתח כת מבוססת פולחן אישיות ופוליטיקת זהויות רעילה. איש מהם לא יברח מאחריות ולא ינסה לשכתב את ההיסטוריה כמו שהוא עושה. לאיש מהם אין משפחה מיוחדת (ראיתם שיאיר נתניהו גייס 150,000 שח לאיזו עמותה והכסף נעלם?) כמו שלו. לאיש מהם אין מטען של 30 שנה כמו שלא יש. וסביר שאיש מהם גם לא ישרוד 30 שנה בפוליטיקה, ולמעשה די בטוח שעם כולם תהייה אותה התחלופה שנתניהו עצמו לכאורה האמין בה, כשעוד היה צעיר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

חדירת מחבלים נוספת לאוסף

ציטוט

פיקוד העורף:
🔓 חדירת מחבלים (27/6/2026) 4:29

אזור שומרון
בית אריה

היכנסו מייד למרחב המוגן

עדכון (27/6/2026) 11:19

הוסר החשש לחדירת מחבלים
נשלל חשש לאירוע חדירת מחבלים, התושבים יכולים לצאת מהבתים ולנוע באזור ללא הגבלה.

אזור שומרון
בית אריה

הכתובת על הקיר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

ושוב - רק חשד וכלום לא קרה באמת

image.thumb.png.06a8c3dfbf6b75dd2f41ac2344212cbc.png

עריכה אחרונה על ידי motior
  • מעניין 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 30 דקות, יבגניפ כתב:

כולם יהיו יותר טובים

תראה, מבחינתי ממשלת השינוי הייתה טובה עשרות מונים מהממשלה שלפניה ובטח מזו שאחריה. אבל היא החזיקה מעמד בקושי שנה. ויותר גרוע, אחריה קיבלנו קואליציית זוועות יצוקה בברזל בלתי ניתנת להפלה.

לכן אני חוזר ואומר שהבחירות הקרובות חשובות, אבל הבחירות הבאות הבאות יהיו גורליות ויקבעו לאן המדינה הזו הולכת. והתוצאות שלהן יקבעו על ידי הממשלה הבאה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 26.6.2026 בשעה 10:09, ליין מן כתב:

תודה.. אני מכיר את ד"ר גדי טאוב אישית יותר מ 20 שנים, והוא בחור נהדר, חכם ומצחיק..

מה שלומו? הוא עדיין מעריץ של טאקר קרלסון?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

פינטו ומלול אמרו -  הוא צבע אני טייח.. מיוחס ענה - הטובים לטייח.

אמר משה דיין - "רק חמור לא משנה את דעתו." 

אמר  ווינסטון צ'רצ'יל:   "מי שאינו סוציאליסט בנעוריו – אין לו לב..
מי שאינו שמרן בבגרותו – אין לו שכל".

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 30 דקות, ליין מן כתב:

מי שאינו שמרן בבגרותו – אין לו שכל".

זה נהדר. אבל נתניהו לא שמרן. וטאוב בטח שלא שמרן. יש מעט מאוד שמרנים בארץ. נגיד אסף שגיב. אתה יכול לחפש דברים שכתב לפני שנתיים שלוש. תגלה עולם ומלואו של הפתעות.

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

יש משהו שיגרום לביביסט לשנות דעתו?

זקני השרשור עוד זוכרים שפעם אייל התלהב מיאיר לפיד בכלל. המצב כאן יותר גרוע. 

• תוכן חדש...