Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, Supertigre כתב:

נקודת מבט מעניינת וכנראה גם לא רחוקה מהאמת, כמו כל דיקטטור מתחיל הוא צריך לייצר ולשמר את האווירה שאם לא הוא הכל קורס וכולם מתים. 

ביבי דיקטטור ?

מצחיק.

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

הממשלה החלשה הזאת לא מסוגלת להמשיך להתקיים בלי לאסור את חופש הביטוי. 

כן הא...

ממש סותמים פיות פה ברחוב...

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא אומר שהם עושים את זה, אבל למה הם טוענים בערוץ שלהם שצריך לעשות את זה? את מי זה ישרת?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 18 דקות, 3n כתב:
לפני 12 שעות, Supertigre כתב:

נקודת מבט מעניינת וכנראה גם לא רחוקה מהאמת, כמו כל דיקטטור מתחיל הוא צריך לייצר ולשמר את האווירה שאם לא הוא הכל קורס וכולם מתים. 

ביבי דיקטטור ?

מצחיק.

מצחיק מאוד. כולם אוהבים אותו, אפילו בליקוק. סליחה ליקוד.

rabenu.jpg

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 37 דקות, 3n כתב:

ממש סותמים פיות פה ברחוב...

מה שמצחיק זה שאתה באמת חושב שזה לא קורה.

להתחיל להביא פה דוגמאות מהשנה האחרונה?

מפגינים שנעצרו בגלל דגל או שלט. אנשים שנאסר עליהם להיכנס לרכבת או למבנה ציבור בגלל כיתוב על החולצה. אוהדי כדורגל שהמשטרה אסרה עליהם ללבוש חולצות עם כיתוב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

זה לא יתפוס אם הוא חושב שזה מוצדק.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אני לא אומר שהם עושים את זה, אבל למה הם טוענים בערוץ שלהם שצריך לעשות את זה? את מי זה ישרת?

יאיר גולן מצהיר שיסתום פיות , לא שמעתי שהדמוקרטים מוקיעים את הדיקטטורה של מנהיג המפלגה ...

דמוקרטים אלק...

לפני כשעה, פינדר כתב:

מה שמצחיק זה שאתה באמת חושב שזה לא קורה.

מפגינים שנעצרו בגלל דגל או שלט. אנשים שנאסר עליהם להיכנס לרכבת או למבנה ציבור בגלל כיתוב על החולצה. אוהדי כדורגל שהמשטרה אסרה עליהם ללבוש חולצות עם כיתוב.

וואלה , התפרעות של 3 שנים ברחובות, חסימת נתיבי תחבורה יום כן יום לא , הדלקת מדורות , השחתת ציוד , תקיפת נהגים , נסיון להשבית שדה תעופה, השבתת רכבות ומניעת השירות בהם.

וכל זאת ללא הגשת כתב אישום אחד .

אם היו מעשים לא ראוים מצד המשטרה הם היו נקודתים וראוים לגינוי, מצד שני אנרכיה מאורגנת 3 שנים... דיקטטורה למופת.

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקשר יאיר גולן. יאיר גולן מדבר שטויות לפעמים, אבל הוא שר? הוא בממשלה?

למה בערוץ 14 אומרים שצריך לאסור על חופש הביטוי? לטובת מי זה יעבוד? לטובת יאיר גולן או לטובת הממשלה?

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

מה הקשר יאיר גולן. יאיר גולן מדבר שטויות לפעמים, אבל הוא שר? הוא בממשלה?

למה בערוץ 14 אומרים שצריך לאסור על חופש הביטוי? לטובת מי זה יעבוד? לטובת יאיר גולן או לטובת הממשלה?

לא דובר ולא צופה בערוץ 14 .

יאיר גולן ראש מפלגה בישראל שככל הנראה יהיה מיוצג בכנסת ישראל היכן שמחוקקים חוקים.

פורסם
לפני 12 דקות, 3n כתב:

יאיר גולן מצהיר שיסתום פיות , לא שמעתי שהדמוקרטים מוקיעים את הדיקטטורה של מנהיג המפלגה ...

דמוקרטים אלק...

הוא אמר שיסגור את ערוץ 14 כי הוא לא עומד בתנאי הרישיון שלו. 

אם להגיד לא ניתן יד להמשך עבריינות זו סתימת פיות אז הוא סותם פיות.

לפני 12 דקות, 3n כתב:

וואלה , התפרעות של 3 שנים ברחובות, חסימת נתיבי תחבורה יום כן יום לא , הדלקת מדורות , השחתת ציוד , תקיפת נהגים , נסיון להשבית שדה תעופה, השבתת רכבות ומניעת השירות בהם.

וכל זאת ללא הגשת כתב אישום אחד .

אם היו מעשים לא ראוים מצד המשטרה הם היו נקודתים וראוים לגינוי, מצד שני אנרכיה מאורגנת 3 שנים... דיקטטורה למופת.

נכון, המדינה לא אוכפת את החוק מול חרדים וזו בעיה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

הוא אמר שיסגור את ערוץ 14 כי הוא לא עומד בתנאי הרישיון שלו. 

אם להגיד לא ניתן יד להמשך עבריינות זו סתימת פיות אז הוא סותם פיות.

נכון, המדינה לא אוכפת את החוק מול חרדים וזו בעיה.

נכון וגם כנגד החברים שלך שהתפרעו שרפו והרסו את הרחובות , ואו שיש לך זיכרון סלקטיבי.

גם ערוץ 10 לא עמד בתנאי הרשיון שלו , נכנס לחובות ומחיקות רק שהערוץ הזה היה במיקום הנכון פוליטית ולכן שרד.

דין אחד לשני הערוצים, לסגור את 13 ואת 14 .

פורסם
לפני 4 דקות, 3n כתב:

נכון וגם כנגד החברים שלך שהתפרעו שרפו והרסו את הרחובות , ואו שיש לך זיכרון סלקטיבי.

הרבה מ"החברים שלי" (אתה בכלל מכיר אותי ויודע מי החברים שלי?) נעצרו, הותקפו, נפצעו ונגד חלקם הוגשו כתבי אישום (מוצדקים מאוד, מוצדקים פחות וגם לא מוצדקים). כמה כאלה יש מהפגנות סנדק או החרדים וכמה שוטרים נפגעו בכל אחת מהמחאות  (ונתעלם לרגע מהבדלי הגודל והמשך)?

לפני 4 דקות, 3n כתב:

גם ערוץ 10 לא עמד בתנאי הרשיון שלו , נכנס לחובות ומחיקות רק שהערוץ הזה היה במיקום הנכון פוליטית ולכן שרד.

דין אחד לשני הערוצים, לסגור את 13 ואת 14 .

ערוץ 10 עמד בתנאים, קיבל רישיון ל 15 שנים ובהמשך נכנס לקשיים כלכליים שגררו לאי עמידה בתנאים הפיננסיים של הרישיון. ערוץ 14 לא עןמד לא בתנאים הפיננסיים אלא ברישיון השידור עצמו. הרשיון שלו הוא ערוץ מורשת ולא אקטואליה או חדשות (אין לי מושג מה מצבו הכלכלי ואם הוא עומד בתנאי הרישיון בנושאים האלה אבל זה גם לא מעניין כי זה עניין מנהלי).

החובות של כל הערוצים לא מעניינים אותי. אלה גופים עסקיים פרטיים ומי שבוחר לתת להם אשראי זו בעיה שלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, 3n כתב:

יאיר גולן ראש מפלגה בישראל שככל הנראה יהיה מיוצג בכנסת ישראל היכן שמחוקקים חוקים.

אתה כל כך מודאג ממה שאולי יעשה יאיר גולן אם אולי הוא יבחר ואם אולי הוא יגיע לתפקיד מפתח שקשור לתקשורת.

בינתיים אין לך בעיה עם מה שעושים היום בפועל  בועדת התקשורת, ומה החוק שמקדם בפועל קרעי, שנועד לשליטה בתקשורת ולסתום פיות למי שלא בא טוב לממשלה. 

הגעתי למסקנה שאתה צבוע.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 35 דקות, 3n כתב:

אוי ואבוי. מישהו שאני לא מסכים איתו ועם דעותיו עומד לבחירת הציבור. השם ישמור.

• אהבתי 1
פורסם

ערוץ 10 לא עמד בתנאים שנים ועבד תחת רשיון מיוחד :

ערוץ 10 פעל במשך שנים תחת "זיכיון" מיוחד ובשלב מאוחר יותר עמד בתנאי הסף הנוקשים של הרשות השנייה, מה שאיפשר לו לקבל רישיון שידורים ל-15 שנה החל מ-1 ביולי 2015. עם זאת, היסטוריית הפעילות שלו מאופיינת במאבקי הישרדות כלכליים מתמשכים ובהפרות רבות של תנאי הזיכיון במהלך השנים, עובדה שהביאה להטלת סנקציות ולחילוט ערבויות. [1, 2, 3]

גם כספי ציבור נמחקו :

כן, המדינה מחקה והקלה על חובות ערוץ 10 לאורך השנים, דבר שנתפס בציבור ובביקורת המערכתית כוויתור על כספי ציבור. ערוץ 10 נקלע למשברים פיננסיים קשים שוב ושוב, ועל מנת למנוע את סגירתו, הממשלה והכנסת אישרו מספר מהלכים רגולטוריים שהפחיתו או המירו את חובותיו הישירים לקופת המדינה. 

ולגבי ההפגנות ועצורים וחלילה כתבי אישום...

על פי נתוני המשטרה, הפרקליטות וארגוני המתנדבים המלווים את עצורי המחאות ("עוטף העצורים"), מתחילת גל המחאות בינואר 2023 ועד לאמצע 2024 בוצעו למעלה מ-1,600 מעצרים ועיכובים של מפגינים, אולם רק כ-16 עד 20 מקרים בלבד הבשילו להגשת כתבי אישום או להסדרים מותנים (פחות מ-1% עד 2% מכלל העצורים). 

על פי הצאט מספר העצורים בעקבות הרפורמה המשפטית והפגנות החרדים די דומים עם אחוז העמדה לדין נמוך שבין 1-2%, חוסר האכיפה דומה בשני המגזרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 35 דקות, 3n כתב:

יאיר גולן ראש מפלגה בישראל שככל הנראה יהיה מיוצג בכנסת ישראל היכן שמחוקקים חוקים

כלומר קרעי וגולן זה אותו הדבר, אחד מחוקק חוקים לסתימת פיות בשביל השני, שכשיבחר ויהיה בכנסת יוכל לסתום פיות.

• תוכן חדש...